View tracker

Idag var ingen vanlig dag, för idag var det fina Paus 19års dag!! Skoldagen gick rätt snabbt och vi slutade redan vid 13.00, vilket var rätt skönt. Jag var dock kvar i skolan och pluggade för att jag skulle vänta på att Michan skulle sluta. Jag och Michan drog och tog en latte på da Matteo och bara pratade lite om hur livet går i princip. Efter det träffade jag Pau, Medea, Sara, Elin, Carro, Angelica och Liv för att äta på Texas Longhorn för att fira Pau. Det var så kul och maten var så god!! Även fast dagen varit väldigt lång och energikrävande var det skönt att inte plugga och bara umgås med vänner ett tag.

Likes

Comments

Det senaste har jag gjort av med lite för mycket pengar, pluggat för lite och haft för dålig koll på min kost så jag tänkte ta tag i problemet nu. Köpte idag tre söta anteckningsblock för att ha koll och strukturera upp mitt liv mer.

Det svarta anteckningsblocket är ironiskt nog till för att hålla koll på hur mycket jag gör av med varje månad och där planerar jag även upp hur jag ska börja spara mer. Kan verkligen rekommendera att skaffa något att skriva i och räkna alla pengar som rullar in och ut varje månad för att se alla onödiga utgifter som man kan skära ner på för att spara till något större som t.ex en resa.

Det mittersta anteckningsblocket är till för anteckningar från skolan eftersom jag behöver börja skriva mer anteckningar under lektionerna, har varit för dålig på det..

Det rosa anteckningsblocket med texten "call me boss" är till för att hålla koll på min kost och min träning. Tycker det hjälper väldigt mycket att skriva ner vad man äter för att skära ner på skräpmat och hålla en bra kost. Träningen är också viktig att dokumentera för att uppnå mål och skapa nya mål.

Likes

Comments

Kom nyss hem från stan där jag promenerade runt en stund med Sara, Pau och Medea efter skolan. Jag passade på att köpa lite anteckningsblock för att strukturera upp mitt liv lite och få ordning så jag ska nog göra det ikväll. Sov rätt dåligt under natten så jag är rätt trött nu, tror inte jag orkar med något mer än att bara plugga och sova ikväll..

Likes

Comments

I fredags glömde jag helt blogga eftersom jag umgicks med människor hela dagen och inte riktigt fick tiden.. Dålig ursäkt dock, men fredagen var faktiskt rätt spontan och den började med att jag och Medea åt Max. Det var typ veckans highlight, skojar inte ens.. Max cheese Fries är utan tvekan det bästa jag vet!! Efter det träffade jag Lizette och drog hem till mig och umgicks en stund innan även Amanda kom. Senare mot kvällen åkte vi till Coop för att köpa lite gott och drog hem till Amanda för att bara fortsätta umgås.

Likes

Comments

Hittade dessa fräcka jeans när jag rensade min garderob idag!! Köpte de i våras(?) på Zara och hade nästan glömt av dem.. Ogillar att gå i blå jeans annars, men älskar jeans som är lite speciellare än bara helt basic blå så dessa ska nog komma till användning.

Likes

Comments

Igår var tanken att vi skulle haft en överraskningsfest för Emma som snart fyller 19, men det blev istället bara en vanlig middag. Vi åt väldigt god mat, körde lite lekar och hade en en quiz. Det höll inte på jätte länge så man fick komma hem rätt tidigt och sova ut, vilket var väldigt skönt.

Likes

Comments