Hej!

Fredag: Det blev ingen uppdatering igår pågrund utav att vi inte gjorde så mycket men idag tänkte vi bara kort sammanfatta våran helg. I fredags åkte vi hem direkt efter skolan och fixade oss sen tog vi bussen till stan och kollade runt i butiker. Och eftersom att Tova fyllde för ett tag sen så var det på tiden att hon fick en present av mig (jonna) så Tova fick peka på vad hon ville ha och tillslut blev de ett hot mamma rouge. Sen tog vi även en ficka innan vi tog bussen hem. På kvällen var vi lite spontana och tog en cykeltur och det slutade med att vi hamnade hos en vän. Sen hände det inte så mycket vi spelade FIFA och kollade på film sen var klockan så mycket så vi sov över där.¨

(Fick även hem mina nya skor i fredags som jag beställde från zarlando. Helt vanliga Air force one bara.) /Jonna

Lördag: Vi vaknade vi 7 tiden för han vi sov hos skulle upp tidigt och träna. När vi hade vaknat och skulle gå ut till cyklarna så märker vi att det spöregnade... Men men det fanns inget att göra. När vi var hemma var vi dyngsura  så vi bytte om och gick  och la oss igen.  Sen vid 11 tiden kom tovas mamma in och väckte oss med frukost på sänges. Lördagen gick vi chillade bara, duschade, plattade håret och sminkade oss. Sen åt vi middag med tovas familj och vi åt det ni ser på bilden här uppe, super gott. Efter maten cyklade vi bara till coop och köpte chips och på kvällen kollade vi på en film "ouija" och sen somnade vi bara hihi. 

Söndag: Idag vaknade vi vid 10 tiden och Tova började sminka sig osv eftersom att deras familj skulle till Tovas mormor. Jag (Jonna) låg bara kvar i sängen, när Tova och hennes familj cyklade jag (Jonna) hem till mig. När tova kom hem så facetime:ade vi en stund eftersom att vi pluggade "tilsammans" på en uppgift vi har i skolan. Efter det så har vi båda ätit middag och tagit det lungt, nu taggar vi för skola imorgon. Hoppas eran helg har vart bra!

Ni får lite bilder fårn helgen också :) 

// Kramar Jonna & Tova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Fyra enkla höstoutfits, om ni undrar något lämna en kommentar.

// Kramar Jonna & Tova

Likes

Comments

Hej hej!

Välkommna till våran blogg, som ni ser är detta vårat första inlägg och vi tänkte lite kort berätta mer om oss själva. Vi är två glada tjejer på 15 år som bor i Västerås, vi har båda haft blogg innan som dock inte var så seriösa, så vi tänkte att det skulle vara kul att starta en blogg tillsammans. Vi är båda intresserade av mode och skönhet så bloggen kommer till mesta dels handla om det, vi kommer även lägga upp åsiktsinlägg och vad vi gör i vardagen, och för att underlätta för er så ni kan veta vem som är vem så är Tova brunetten och Jonna blondinen.

// Kramar Jonna & Tova.

Likes

Comments