☀️ Hej solstrålar! ☀️När man har fått för sig eller inbillat sig stt någonting ska vara en dans på rosor, eller kanske inte riktigt så glamouröst men nästintill. Man har iallafall fått för sig att det ska bli bra, det ska vara bra. Det här ska man klara helt utan problem ( i princip ), när man har haft allt det i huvudet en längre tid och sen blir allt bara . . . Dåligt?!

Det blir inte alls som du har tänkt det, det blir jobbigt, kämpigt, krävande, du är mer orkeslös och energilös än du någonsin tidigare varit. . Att jag har varit trött förut pga dålig sömn, det är ingenting jämfört med hur trött jag är nu ( ! ), allting är helt enkelt inte så där härlig och lätt som det här skulle bli i mitt huvud. Det är inte så mycket som blir/är fungerande just nu, jag försöker så gott jag kan med allt, jag jobbar på med skolan, de flesta uppgifterna försöker jag göra hemma, men jag försöker iallafall att göra dom trots brist på energi och ork!

Jag ser ändå det som ett +, ett tecken på att jag vill, ett tecken på att jag inte ger upp när några väg-gupp dyker upp!

När den här tiden sen är över, när jag vaknar upp en dag ( om ett tag! ) med ny och härlig energi och ork, med ett nytt mående, ett bra mående så ska jag skutta upp ifrån sängen och göra allt med glädje! Glädje över att jag är ett steg närmre, glädje över att jag är igenom den här jobbiga tiden, och stolthet över att jag fortfarande står på benen! Allt det + att jag förhoppningsvis inte kommer ligga allt för mycket efter i skolan tack vare mitt tappra försök att göra uppgifter hemma.Ta hand om varandra och mys extra mycket nu i höstrusket! 🍂🍂

Kramar! 💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

☀️ Godmorgon solstrålar! ☀️

Har ni sovit gott?!

Jag har sovit gott, men vaknat några gånger och blev väckt alldeles för tidigt i morse 😴, är man en nattmänniska så är man. .

Hmm, det har väl inte hänt allt för mycket i mitt liv det senaste, eller ja egentligen har det hänt JÄTTE mycket, men det är inget jag kan prata om ännu. . Jag skulle dock väldigt gärna prata om det, det är både spännande, roligt, positivt, fantastiskt och massa andra bra saker 😊, men ja det får vänta ett tag! Det jag kan prata om är att vi äntligen har kastrerat Nila, hon skrek något galet veckorna innan vi äntligen fick tummen ur. Jag höll inte bara på att bli knäpp utan jag blev det också, hon väckte mig flera gånger per natt med sitt tjurskrik 😝😴. Inget kul att vakna upp till!


Tur för henne att hon är söt iaf, trots tjurskrik! 😻


Just nu sitter jag kvar vid matsalsbordet efter en god frukost 😋👌🏻. Har inte orkat ta mig här ifrån ännu 😂, är så sjukt seg! Men klockan 11 ska jag till läkaren så sant får jag minsann börja göra mig iordning! 💪🏻


Det blir varken så mycket läsning eller så rolig i detta inlägg, men det är ett + att jag äntligen skrev lite! För mig finns orken i perioder men viljan finns alltid, så det blir ett litet hinder jag får ta mig över innan jag väl skriver.


Hoppas nu att ni får en underbar dag, med bra mående och bra väder! 💪🏻☀️

Kram på er! 

Likes

Comments

⭐️ Hej på er fina stjärnor! ⭐️

Jag har velat skriva varje dag men har inte haft någon ork till det. .

Det är så tråkigt när man vill göra något men verkligen inte orkar, man är helt slut, trött, död. .


Men nu så kände jag att det var på tiden att skriva oavsätt ork eller inte. För nä jag har ingen ork nu heller, jag har ingen energie. Jag har varit igång sen klockan 7 imorse, det pulserar (obehagligt ) i hela kroppen, främst i ansiktet, jag mår illa och är så otroligt slut. .

Det har varit så hela veckan, det med den pulserande känslan i kroppen och illamåendet, har jag kanske varit igång för mycket.

Som baby säger dagligen så måste jag lyssna på min kropp det vet jag, jag vill ju må bra.

Men det är inte alltid så lockande att lyssna på sin kropp när man i princip känner att man inte gör eller har gjort någonting alls.

Man vill ju göra saker, man vill göra nödvändiga saker, meningsfulla saker, känna att man bidrar med något och gör något bra.

Det är inte alltid lätt när kroppen säger en sak och hjärnan en annan, ibland blir man så trött på att lyssna på sin kropp när den aldrig kan må bra eller vara "normal" som en frisk människas kropp.

Jag vill också kunna göra saker och vara igång en hel dag utan att få känslan av att man ska svimma, få en kropp som skriker efter vila, utan att må illa, utan att kallsvettas, frysa ihjäl, svettas, ha ont i magen, eller ha denna otroligt obehagliga känslan i hela kroppen. .

Jag har vant mig vid att det är såhär min kropp fungerar, min vardag ser helt enkelt inte ut som alla andras vardag, men ibland så önskar man ändå att det var så!

💪🏻 • Det ska bara bli bättre • 💪🏻


Men nog pratat om min kropp och över till något betydligt mycket roligare! 😃😍

I lördags träffade jag en saknad vän och gick på Pride här i Jönköping tillsammans med henne och hennes flickvän. Det var otroligt kul, både att träffa henne och gå i Prideparaden, jag missade förra året så i år hade jag bestämt redan långt innan att jag skulle gå!

Det var så härlig stämning, så mycket kärlek, så mycket folk, så mycket glädje!😍🌈

Inte nog med den otroligt underbara stämningen som var så var det även en riktigt varm sommardag! ☀️👌🏻 Det kunde inte ha varit en bättre dag! 🌈

Finns det något bättre än en parad som är till för att visa allas lika värde, allas rätt att vara vem dom vill, älska vem dom vill, acceptans, respekt och kärlek!?

Nej, jag tycker inte det!

Jag vågar nog säga att detta är den absolut finaste flaggan som finns! 😍🌈👌🏻

Jag fick så mycket Pride-feeling så det blev en Prideuggla! 😝🌈 #mindfulness


Kram på en nu underbara ni, var rädda om er och glöm inte bort att -

DU är bra

DU är värdefull 

DU är stark 

DU är inte ensam 

💖💖💖💖

Likes

Comments

Det var ett tagsen jag skrev nu.

Det har varit mycket, både med skolstart och i övrigt. Jag har inte riktigt haft någon ork till att skriva, efter skolan har jag varit minst sagt slut. Jag har ändå försökt hålla igång och vara vaken till kvällen och det har jag lyckats med 💪🏻.
Något som är värt att ge mig själv lite beröm för är att jag än sålänge har varit på plats i skolan varje dag, förra terminen hade jag hög frånvaro och jag har redan nu slagit mitt rekord i hur många dagar i sträck jag varit där. Det känns skönt att det har börjat så bra, att jag har kommit igång och får lite rutiner. Heja mig, nu ska det förhoppningsvis fortsätta i samma spår! 💪🏻


I torsdags förra veckan så överraskade min underbara älskling mig när hon kom hem ifrån jobbet. Hon ringde först och sa att hon skulle stanna på vägen hem för att köpa snus. Men kom sedan hem med detta 👇🏼👇🏼

Hur underbar är hon inte, det var en dag som hade varit jobbig med första skoldagen, det hade varit tungt, kämpigt och nervöst. Men jag kan lova att dagen sedan kändes riktigt bra och mysig! Sen på kvällen bjöd hon även ut mig på dejt nere vid piren, där vi åt otroligt god mat! 😍👌🏻
En dag som började dåligt slutade helt enkelt helt underbart bra! ❤️

Nu är det snart helg igen vilket känns super skönt, det ska bli härligt att få vila upp sig lite samt att kunna spendera mer tid med baby! Inte nog med det så är det även Pride här i Jönköping i helgen, det ska vi såklart försöka gå på 🌈🌈.

Nu börjar lektionen igen så nu hinner jag inte skriva mer. 

Kram på er 💖

Likes

Comments

Hej fina ni! 😃

Skolstarten var idag kl 10:00.

Nervöst, lite ångest över att gå tillbaka till skolan igen, det har ändå varit ett långt uppehåll nu. Kommer det kännas bra? Kommer man ha samma lärare? Vilka kommer man gå tillsammans med? Vad för ämnen ska man läsa?

Ja, frågorna har varit många och ångesten stor. . Jag har inte sätt fram emot att börja igen, men samtidigt så är det något jag känner att jag vill göra för att tillslut kunna få en högskolebehörighet.

Det var en tidig morgon idag, klockan var ställt på 7:52 och kl 8 skulle jag vara uppe. Det gick inte riktigt så bra, jag satt kvar i sängen, som en zombie och försökte tvinga mig själv att ha ögonen öppna, hade jag stängt dem då hade jag garanterat somnat om. Kl 8:46 ungefär, så lyckades jag ta mig ur sängen och börja fixa mig. Jag tycker ändå att det var bra kämpat utav mig💪🏻 men imorgon ska jag komma upp ur sängen när klockan ringer! Jag blev klar, kollade bussen, den skulle gå 9:40 och klockan var då 9:31, men jag bestämde mig för att hinna då jag inte tänkte komma försent första dagen! Jag började gå och klockan var 9:35 bråttom, det är en bit till busshållplatsen, men jag sprang på. Med inställningen om att hinna så slog klockan 9:40 när jag svängde in runt hörnet, jag såg busshållplatsen men ingen buss, hinner jag? Jag sätter foten vid busshållplatsen och i samma sekund stannat bussen 💪🏻, jag hann 💪🏻😝, lättnad och jag kunde äntligen andas ut 😂.


Nu har vi precis haft lunch, och dagen hittills har bara bestått utav massa information så kommer det även att fortsätta fram tills dess att vi slutar. Det blir mycket information att ta in, det är även endel nytt sen förra terminen, men det ska nog gå 👍🏻.

Jag hoppas att eran dag har börjat bra och att den även fortsätter så!😃💖

Kram på er! ✌🏼️💖

Likes

Comments

God kväll solstrålar ☀️

Så denna veckan har jag jobbat tre dagar, och det har gått jätte bra 👍🏻. Det har känts så himla skönt att vara iväg på dagarna och göra något meningsfullt. Någonting som förhoppningsvis gör saker bättre i framtiden för barn och unga som har det svårt/jobbigt på olika plan. Det känns så härligt att få vara med och göra det, att få vara med och hjälp barn och unga på det sättet. Jag jobbar alltså som revisor i Jönköpings läns brukarråd,och vi gör revisioner på olika ställen/myndigheter för att se vad barn/unga behöver, saknar, tycker kan bli bättre osv. Vad de känner att de behöver för hjälp för att kunna bli bättre. Det känns så värdefullt att få vara med och göra detta 👍🏻.


Vi bjuder de som stället upp på massa mumsig😋😍.

Måste även säga att jag är lite stolt över mig själv, jag har alltså gått och lagt mig i skaplig tid och sedan kommit upp i tid de här tre dagarna, jag som vanligtvis brukar ha svårt att både sova och komma upp, men jag har ändå lyckats med hjälp utav lite sömnmedicin och vilja. Dagarna har varit ganska långa och jag har inte jobbat så långa dagar och så "många" dagar i raken på säkert 4-5 år. Jag har inte haft orken varken psykiskt eller fysiskt, men nu så har jag alltså klarat det utav problem 💪🏻. Det måste jag ändå ge mig själv en klapp på axeln för 👍🏻. Jag hoppas att jag klarar av och orkar fortsätta jobba mycket ( för mig är det mycket, utefter mina förutsättningar så är det faktiskt jäkligt grymt jobbat utav mig💪🏻 ) även nu när skolan börjar igen. Jag hoppas även att jag ska klara av att komma upp och iväg oftare än förra läsåret, det är mitt mål, det är de jag kämpar och jobbar emot nu när skolan börjar. Jag ska klara det 💪🏻😃.
För många utav er så låter det säkert sjukt att jag skriver att jag har jobbat mycket, att jag är stolt över mig själv och att jag har klarat av detta. Men för mig är det inte sjukt, det är strongt utav mig. Jag har kämpat länge för att bli bättre och för att se fram steg och ljus i min psykiska ohälsa. Nu har jag sätt det, nu har jag tagit ett steg till i min återhämtning och det är faktiskt ganska stort 💪🏻.


Jag tycket det är viktigt att stanna upp ibland och berömma sig själv, man får inte glömma bort att belöna sig själv. De små sakerna kan göra stor skillnad, man behöver posivitet i livet 💪🏻😊. 

DU är grym 

DU kan göra det 

DU är bra 


Styrkekramar 💖💪🏻

Likes

Comments

⭐️ Hej fina stjärnor ⭐️


Dagen idag började med jobb 11.30 sen kom jag hem ca halv 5. Det gick bra på jobbet och man känner att man har fått något vettigt gjort idag. Att man har fått göra någonting som har betydelse, något meningsfullt. Det är inte alla dagar det känns så, men de dagarna det gör det så känner
man sig bra.
Men dagen har innehållt mer än bara jobb, jag och Bella har även varit iväg på en hemlighet igen. Jag hoppas verkligen på att det ska bli bra, jag hoppas mer än något annat. Det är lite surt att inte kunna prata med någon eller berätta för någon om det, men så får det vara ett bra tag framöver.
Vi kom hem vid 9 ikväll och sen har vi bara slappat framför tvn 👍🏻, skönt!
Jag hoppas att ni vill hålla tummarna med mig för att hemligheten ska bli lyckat 😊, vi behöver alla tummar vi kan få.

Det är inte lätt att fota med mobilen i en bil som kör på motorvägen. . Men det var i alla fall vad jag ägnade en del utav våran resan till att försöka göra.- Gör som havet, VÅGA -


God natt och sov så gott 😴

Kramar! 💖

Likes

Comments

Jag tar en dag i taget.

Det har varit mycket upp och ner det senaste, mycket snabba vändningar, mycket kaos. Jag försöker att klara av en dag i taget, utan att bli allt för slut, där jag försöker att låta så lite som möjligt utav mitt mående och humör gå ut över någon annan än mig själv. Det är inte lätt att göra någonting åt saken, inte när man inte vet vad som är fel. Vad som just nu får allt att vara kaos, vad som gör att jag nu har mer humörsvägningarna än vanligt. Vad som gör att jag den senaste tiden är mer känslig emot saker än vad jag vanligtvis är. Det har inte hänt något speciellt just nu, inget som påverkat mig negativt. Jag snusar fortfarande nikotin fritt och försöker även dra ner på det, men det har jag gjort ett tag nu så tycker inte att det borde påverka så mycket längre.

Jag tar vara på de bra stunderna, jag är tacksam för de jag har runt omkring mig, för de som står ut med mig och som finns här fär mig. Jag försöker hitta något positivt i varje dag, i alla fall en sak som varit lite bra, på så sätt får jag lite glädje och hopp var dag.

Det är jobbigt när alla dagar mer eller mindre känns dåliga, när det inte känns som det blir något bättre. Men jag hoppas att denna dåliga period snart är över.

Riktigt såhär dåligt är det inte alltid, såhär mycket kaos har jag inte i mitt huvud och mitt liv jämt. Så jag hoppas att snart få några dagar där allting bara känns någorlunda bra, där det är mer positivt än negativt.


​Jag önskar er alla en fortsatt bra kväll/natt! 👍🏻😃

💖💪🏻 Styrkekramar! 💪🏻💖

Likes

Comments

God kväll fina ni! 💖

Idag kom Bella och hämtade mig i Jönköping efter att ha spenderat helgen med sin familj, sen började resan emot Öland. När vi kom fram var klockan ca 5, och vi har inte gjort mycket mer än att grilla och ta det lugnt. Stugan vi ska bo i är jätte mysig, våran säng är på ett litet loft, mysigt! 👌🏻 Det ska bli så härligt att spendera en vecka här, massa sol, bad och lek. Förhoppningsvis iaf, om vädret tillåter! Men det hoppas jag verkligen att det gör! Det är sista semesterveckan för Bella så nu vill vi kunna njuta riktigt ordentligt utav den här veckan.

Vi var ner en sväng till stranden förut ikväll för att kolla hur det såg ut, då passade jag på att ta några bilder. Dock fortfarande iphone bilder men har fixat laddare till kameran nu så det ska nog kunna bli bättre bilder och kvalité på bilderna framöver. 👍🏻👌🏻

Nu kolla jag på Maria wern innan det är dax att sova, är riktigt trött efter en lång dag. Ska bli jätte skönt att sova. 

Hoppas att eran dag har varit varm och bra! 👍🏻☀️

😴 God natt och sov så gott. 😴

Styrkekramar 💖

Likes

Comments

Hej fina ni! 😊

Det har varit en ganska bra dag idag, finns inget att klaga på, inget som varit fel. En helt okej dag! Jag har tillbringat nästan hela dagen tillsammans med mamma och min bror. Jag bjöd dem på mat hemma hos mig, det blev pastasallad med kött, så gott är det och smidigt i värmen då det går fort att tillaga.

Sen efter maten så spelade vi lite sällskapsspel, vi spelade ett spel som heter brainstorma, det var sjukt längesen jag spelade det men de var faktiskt riktigt kul! 😃 Man borde spela sånt oftare, man umgås, har trevligt, skrattar och tar det lugnt på samma gång 👍🏻.

Vi var också nere hos mamma och satte ihop hennes nya sänggavel, super snyggt blev det 👍🏻. Efter det fick det bli lite mat igen. Det fick faktiskt bli en pizza, jag har inte ätit det på år och dar, jag gillar det inte speciellt mycket men idag var det riktigt gott 😋.

Det känns som mina inlägg bara handlar om mat 😂, men ja det känns ju också som att jag inte gör så mycket annat än äter, då blir det väl också de jag skriver om 😝. Hoppas att det inte är allt för tråkigt iaf.

Jag är fortfarande lite orolig i kroppen idag, trött och seg efter gårdagen, man behöver vila upp sig efter en sådan dag. Så mycket stress, så mycket tankar och så mycket som händer, man blir alldeles slut i hela kroppen. Det tar på de krafter man har sånna situationer. Det är okej att bli slut, det är okej att behöva vila upp sig, man måste lyssna på sin kropp. Din kropp kanske inte orkar med lika mycket som någon annans gör och tvärtom. Det är viktigt att ta kroppens signaler på allvar, annars kan det bli ett värre fall senare. Men trots tröttheten och det så har jag haft en bra och mysig dag. 👍🏻😊


​Glöm inte bort att DU är värdefull! 

DU är underbar! 

💖💪🏻 Massa styrkekramar! 💪🏻💖

Likes

Comments