View tracker

Jag handlade i veckan och fick med mig mycket ekologiskt, sjukt tacksam för det 🙌🏼 Och som ni kanske kan se på bilden så blev det veganska fajitas. Tofun blev verkligen perfekt i så små bitar som jag gjorde, och majs (stekt i kastrull) är alltid en favorit, och självklart guacamole som jag faktiskt la i lite rödlök i, det blev hur gott som helst verkligen!

Det rosa glasspaketet, min största crush just nu, BIG PEAK heter dem och är typ som en vegansk glassbåt fast i strut då, påminner mycket om någon strutglass jag åt som liten. Fruktansvärt god, rekommenderar verkligen 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

1 Hamburgaren, okej så detta ni ser på bilden var min första veganska hemmagjorda hamburgare någonsin, och den blev riktigt god för att vara så enkel som den faktiskt var.

2,  Förra julen så veganiserade jag min standard "julbords tallrik". Och jag är sååå otroligt tacksam för att Sverige har steppat upp sitt game och som gör att man kan njuta av julbordet fast utan animalier och slaktade lik. Allt var såå gott, rödbetssalladen, julskinkan, köttbullarna - allt.

3 Min bästa maträtt, vegansk skagenröra. Snott recept av Javligtgott.se som jag sedan har gjort om och gör om varje gång jag gör skagenröra. Hur gott det är och hur glad jag är över att en kan göra det utan animalier kan jag inte beskriva, det är så gott. Alla måste testa 😍Jag gjorde föresten en ganska så fin och otroligt god (blev chockad själv, ärligt) smörgåstårta med skagenröra i på min tjugoårsdag! Jag har letat efter bild på den men har tyvärr inte hittat något. Den blev super!

4. Pasta. Glutenfri ❤️ med lat eko tomatsås med basilika. Spenatblad på och såklart vitpeppar (bästa). Ni förstår nog inte hur mycket jag har ätit just denna rätt, det är ju så smidigt att göra om man inte har någon ork eller inspiration till att laga mat.

5. Mina egna potatisar (första gången jag planterade och höll på var nu i våras och då fick jag dessa fina samt persilja. Till det så åt jag kö*tbullar och brunsås, åh nostalgi maten är helt återställd på vegansk vis.


6. Okej, så jag gjorde en vegansk smörgåstårta när jag fyllde år i Augusti och den blev så mycket bättre än vad jag trodde att den skulle bli! 7/10 lätt.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Detta är vad jag ätit idag, som frukost gjorde jag en enkel fruktsallad med vattenmelon, nektarin och dadelsirap. Jag åt även vego-kvargen från Alproy som jag fullkomligt älskar och som jag täckte med banan och passionsfrukt. Senare på dagen så åt jag smörgåsar med hummus/gurka och avocado/tomat som jag senare täckte med babyspenat och det var så gott verkligen! Nyss så åt jag friterad marinerad tofu med hummus och vårrullar med ekologisk soya för jag orkade verkligen inte laga något speciellt, har verkligen inte haft någon motivation till att laga mat alls idag. Take care - E

Likes

Comments

VEGANSKA & GLUTENFRIA PANNKAKOR omg vad gott alltså, solen skiner och bönorna vi har sått har börjat vakna till liv. Älskar detta

Jag är ju inte allergisk mot gluten men det känns alltid bättre att äta glutenfritt då det känns fräschare och bättre för magen. Denna videon visar en närmare titt på gluten. - https://www.youtube.com/watch?v=zDEcvSc2UKA

See you /E

Likes

Comments