Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja Denise, det gör jag. Jag tror att alla val vi gör i livet leder oss till en person, när du föds står det någon vid varje väg, för varje gång du väljer en annan väg så tror jag att den personen som du inte passerade ställer sig någon annanstans hos någon annan, också har vi den där personen som står vid varje väg, som aldrig ger sig, som aldrig väntar på någon annan än just dig.
Det tar inte länge innan man vet vem den personen är. Ibland står dom bara där och övervakar, väntar. Men andra gånger så sitter den personen bredvid dig på en buss påväg till lugnet

Likes

Comments

Vi all har den där personen vi ringer mitt i natten efter en kväll med kaos och fylla, och han kommer aldrig ignorera mitt samtal

Likes

Comments

Ta gärna 30 sekunder till att svara på några få frågor om vårat UF ❤️


http://www.survio.com/survey/d/Q6P9K1Q9W3N6C7I7P

Likes

Comments

Saknar honom ibland, bråken, lekarna, myskvällar pussarna, skratten, sexet, leendet, känslorna, allt

Likes

Comments

Usch, det här har jag gått igenom så många gånger med samma idiot. Det tar lika hårt varje gång, det gör så ont, tårarna är oändliga. Jag vill aldrig älska någon på det här sättet igen, jag vill aldrig vilja bli tröstad av samma människa som tar sönder mig, jag vill inte ligga i min säng ensam och veta att jag inte betyder ett skit.
För sista gången fäller jag tusen tårar för den här människan, för sista gången ligger jag här med ångesten och relaterar till varenda ord Håkan så bra beskriver hur det känns att älska någon som inte bryr sig

Likes

Comments

Att leva med allt det här är något som jag inte önskar någon.
Att trivas bättre på golvet än i sängen är något som jag och många mer lever med, när taket är mera bekant att titta på än något annat.
Att vara i en depression är som att alltid vara ensam, men att alltid ha någon som säger att ingenting är kul, att ingenting är värt att lägga energi på. Man har bara tid, men inte tid att läka.
Att få ångest, inte bakisångest, utan riktig ångest som känns i hela kroppen, som att man håller på drunknar i sina egna känslor, eller den där ständiga ångesten, när den bara är där och trycker i bröstet. Det är nog värst. Att ha något som tynger, som känns hela tiden, som gör att man övertänker allt och ser bara svart jämt.
Att ha en ätstörning som gör att man aldrig tycker att man själv ser bra ut, att man aldrig är nöjd, allt på mig är bara fult, jag är för fet, jag hatar min kropp, jag kan inte äta med gott samvete. Jag vill inte äta, jag vill inte gå upp i vikt, istället vill jag alltid vara yr, alltid ha ont i huvudet och aldrig ha energi. Inte nog med att jag känner att inget är värt att lägga energi på utan att verkligen inte ens ha energi.
Det är nog bara självklart att man har självmordstankar då. Alltid tänka på hur skönt det hade varit att bara försvinna, att slippa alla sjuka tankar, slippa övertänka allt, sluta vara så ledsen rakt igenom hela tiden. Ge mig ett liv värt att leva tänker man, men det går inte att komma undan.
Det som gör att man kan slippa dom här tankarna är antingen olagligt eller med någon annan.
Jag vill vara kär i någon som är kär i mig, jag vill promenera genom staden 04 på morgonen och tänka det är för bra nu.
Jag älskar så mycket. Jag vill älska mig själv, jag vill tänka att ingen kan nå mig för jag är något helt annat än alla andra, och det är jag, men inte alls på det sättet jag vill.
Jag kan inte ta vara på dom där fina stunderna för jag vill ha mer, sakerna jag gör är ett desperat rop efter hjälp ingen kan ge mig.
Jag vill bara känna något, jag vill känna mig levande, lycklig och andra saker som jag tror andra människor känner.
När det väl är bra, då varar det inte länge nog att jag hinner stanna upp och ta in det, för om jag låter mig själv ta in det, då kommer jag veta hur olycklig jag är egentligen.
"sluta tycka så synd om dig själv" det är det absolut värsta man kan säga till någon som faktiskt inte ens bryr sig om sig själv. Jag bryr mig inte om vad som skulle kunna hända med mig, hur ska jag då kunna tycka synd om mig själv? Jag vill bara be alla som inte förstår, som inte ens försöker förstå hur mycket jag än försöker förklara att dra åt helvete, kom och se hur det är.
Jag vill skrika, jag vill gråta, jag vill känna något, jag vill ha ett samvete igen, jag vill veta hur det är att inte se det negativa i allt. Jag ser alla som något jag inte ens kan säga högt, jag hatar samhället, jag hatar alla, jag hatar allt, för att jag hatar mig själv

Likes

Comments