Svar : ja faktiskt igår kväll gick jag och Molle ut på en promenad. Molle ville leka med kopplet hela promenaden, jag gav honom hans koppel för att se vad han skulle göra och det slutade med att Molle gick med sitt koppel i munnen i några meter helt sjukt haha.

Denna vecka har jag varit på praktik helt okej ändå, jag praktiserade på ett kort/ramverkstad i Huddinge Centrum i Stockholm personalen som jobbar där är väldigt snälla och roliga men denna butik är inget jag skulle vilja jobba i. Jag gillar inte att fixa till alla kort och hålla på med olika ramar men jag gillar verkligen butiken men inget jag skulle vilja jobba med i framtiden.

Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag och min mentor Alexandra på ett event med Mentor Sverige som vi är engagerad i. På Mentor Sverige kan man skaffa en mentor i ett år och då kan man göra saker med en vuxen som man kanske inte vågar göra med sina föräldrar. 

Igår vart vi intervjuad av två tidningar Dagens Nyheter och Stockholm Direkt nedan har jag länka till artiklarna om du är intresserad av att läsa mer om mig, Mentor Sverige och me too kampanjen. 

Dagens nyheter :

https://www.dn.se/sthlm/i-metoos-kolvatten-hundratals-kvinnor-vill-stotta-unga-tjejer/​

Stockholm direkt : 

http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/efter-metoo-rekordmanga-vill-stotta-unga-kvinnor/repqki!IkoMunnxMils1kdI6nRow/​

Kvällen var bra och kul

Puss och kram

Likes

Comments

Idag så köpte jag och en kompis köpte plock sallad vilket var så sjukt gott. Det värsta med plock sallad är att allt ser så gott som man plockar på sig och det blir dyrt vilket inte är så kul. Men jag börjar äntligen känna mig frisk vilket är helt otroligt efter dessa jobbiga veckor men vi hörs snart

Puss och kram

Likes

Comments

Hej fina du💛
Jag har varit sjuk i två veckor och är fortfarande inte riktigt frisk vilket är tråkigt. Idag började skolan igen efter höstlovet, jag och en kompis gick ner till Espresso house på lunchrasten för att käka lunch vilket var sjukt gott😊 dagen har annars varit bra och gått relativt fort tycker jag.
Puss och kram

Likes

Comments

I somras gifte sig min morbror med sin älskade Frida. Bröllopet kommer bli svårslaget så fint och bra det var. Dem två har så fina vänner som fixa så fina saker och det var helt underbart.

Igår var vi ( jag, mamma, pappa, morfar och hans fru ) på middag hos dem i deras nya lägenhet som var sjukt fin längtar tills jag ska flytta hemifrån.

Likes

Comments

Den 24 Augusti var jag och min nära kompis på Gröna lund för att se 5 second of summer.

Killarna var så sjukt bra och denna konser var den bästa konserten jag har varit på. Vi träffade upp två av min kompis kompisar som var väldigt trevliga. Kvllen sluta med lite regn och fångst av trumpinne. Jag fångade en av trummisens trumpinnar med halsen fattar ni med halsen helt otroligt.

Kvällen var verkligen helt otroligt bra med bra väder och hesa röster.

Puss o Kram


Likes

Comments

För några dagar sedan så åkte jag och en kompis och kollade på inside out. Den var bra men läskig så se den gärna med en kompis ❤️

Likes

Comments

Igår var jag och en kompis på Gröna Lund och såg Troye Sivan och han var super bra verkligen. Det var en kväll att minnas❤️❤️

Likes

Comments

Här kommer lite inso på lite kläder❤️😂

Likes

Comments

För några dagar sen så åkte jag och en kompis till Långsjön det är en stor sjö i Huddinge . Och vi hoppade säker 3-4 gånger bara för att få en bra bild😂 men men efter så delade vi på en pizza och sedan cyklade vi runt lite typ till 19 men det var super mysigt verkligen en bra dag eftersom jag börjar i skolan om monter än 1 vecka panik 😱😱😱

Likes

Comments