Lite bilder från igår då vi fixat en överrasknings utmaning-middag-bana för Celina som fyllt 15år! Grymt lyckat även fast vi lyckades försäga vart vi skulle och vad vi skulle göra hela tiden!

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har vart lite segt nu under sommarlovet! Men nu är vi TILLBAKA igen! 

3, 2, 1  GO

 

Likes

Comments

Efter skolan idag så åkte jag Matilda Emma och Eila till kalas Boden och köpte lite sallad och sedan så har vi bara chillaxat lite vid poolen och stekt på "lite" tills måndag! Inga blek fiskar är inte ;) ha en bra fredags kväll allihopa, heja Oskar!
/CelinaLikes

Comments

Helgen har varit hur bra som helst så här långt!!
I fredags kväll åkte vi till Eilas kollo och bara hade mysigt, pratade spelade kubb, åt pizza och godis!

Min lördag började med att jag gick ut och tog en joggning tur, när jag kom hem kom Hannis över och vi bakade kladdkaka och bara tog det lugnt! Sedan kom pojken hem till mig och det blev picknick , världens finaste! Sedan kom vi hem till dukat bord med hemma gjorda hamburgare och så satte vi på en film! Hur bra som helst!

Ha de bäst
/Linnea

Likes

Comments

Är på melodifestivalen och väntar på att Karling med co ska uppträda! TAGGA!Likes

Comments

Bilderna...

Hanna som gör vad som helst för en lyckad film!!
Ha de bäst
/Linnea

Likes

Comments

Sitter här i klassrummet nu och har precis kommit från idrotten, hade skivstång där så vi känner oss som riktiga biffar nu asså! 

Matilda:


 

Vi önskar er alla en häärlig tisdag!

 

/Matilda och Eila

Likes

Comments

Just nu sitter vi hemma hos Emma efter en mycket intressant kväll. Den började på sanden med solsken och volleybollspel, tills regnet kom (sveriges väder är inte att räkna med). Det hela var tänkt att vara en grillkväll men det blev inte så lyckat eftersom våran engångsgrill inte riktigt ville samarbeta, så vi fick nöja oss med rå korv med bröd, inte fel det heller. Kvällen slutade i alla fall till sist med att några utav oss åkte hem till Hanna. Där fick vi äntligen grilla och kvällen slutade lyckligt trots allt./Matilda

Likes

Comments

Bara en dag kvar nu! Kunde inte längta mer!

Likes

Comments