Det känns fortfarande overkligt att jag ska åka till Jamaica imorgon men samtidigt framkallar resan även separationsångest. Misstolka mig inte, det är sjukt spännande och roligt att kunna bo i Karibien under vårterminen, men jag kommer vara långt borta från alla mina nära och kära och det är tufft. Jag kommer att sakna er alla väldigt mycket men tack vare teknologins utveckling är jag egentligen inte så långt bort, ett meddelande/samtal bort.

Igår var det dags att börja packa. Jag hade skjutit på det allt för länge, för att packningen skulle göra flytten alltför verklig. Så min underbara mamma kommer över till oss för att hjälpa mig packa. Tydligen så har jag väldigt mycket kläder och mycket kläder som jag glömt bort att jag hade, haha. Men jag har nu packat klar, tror jag. Jag kommer säkert ha glömt en del saker här men som tur är finns det butiker på Jamaica också.

Som en bra start på det nya året har jag bestämt mig att börja läsa mer och har därför även packat ner några böcker som jag skall ha med mig så att jag inte helt glömmer bort min svenska. Jag har börjat läsa John Steinbecks 'Vredens Druvor', hittills är den väldigt bra.

And for my international readers I've added a Google translate button so that you can keep up with the blog. Love you ;)

Take care of each other!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om mindre än en vecka så kommer jag befinna mig på Jamaica där jag under vårterminen kommer skriva min masteruppsats i mänskliga rättigheter. Det är otroligt spännande men samtidigt väldigt läskigt, dels för att jag flyttar till ett annat land och en annan kontinent och dels för att jag gör det alldeles själv. Min älskade sambo (som jag kommer att sakna sååå mycket) kommer att vara kvar i Sverige och det kommer att vara annorlunda att inte få träffa honom varje dag. Jag har som sagt lite blandade känslor inför detta då jag kommer bo långt ifrån alla mina nära och kära. Därför startade jag bloggen så att de som undrar hur jag har det kan följa min vardag här, då jag kommer att försöka uppdatera den dagligen.


Trots att jag ska flytta så långt bort så har jag fortfarande inte börjat packa, vilket gör mig lite stressad men jag har skrivit en lista på vad jag kommer att behöva ha med mig. Fördelen med att flytta till Jamaica är att det är varmt och soligt till skillnad från vårt "härliga" Göteborgs väder. Woho! För er som inte känner mig så hatar jag verkligen vintern och att frysa mer än någonting annat, och jag tycker att det ska bli så skönt att byta ut det mot värme och sol.


Likes

Comments