Header

I natt så kunde jag inte sova så såg jag att klockan var 3 på natten och då bruka man få nya uppdrag..så loggade jag in och gjorde två uppdrag. 

Ydris måste var nå slags trollkarl..men är han god eller ond?höll på bygga upp cirkus tältet med pinnar och hissade upp flaggorna


men sen skämdes ydris för narren hade trasslat in sig i repet..och han ville jag skulle hjälpa honom,han tyckte det var väldigt pinsamtEfter det så hjälpte jag några på mitt hemstall i vingården 


gick även upp i level 13!! yey..nu ska jag vänta på uppdragen så jag kan öppna Gåd :D 

Men har hört att man bruka få det i slutet av level 13..eller början på 14...


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I dag när jag loggade in så hade Alex kommit tillbaka,hon sa att beskyddarna ville jag skulle vara med på deras möte,så jag fick rida till Elizabeth i valedale för att få veta hur jag ska ta mig till de här hemliga stället,men tyvärr så får jag inte säga de till nån hur jag tar mig dit.. men där fick jag reda på att jag besitter av 4 olika krafter och det har inte hänt på 100 år!!! så jag måste vara väldigt speciell för dom.. jag finns där av nån anledning,men av vad vet jag inte..Efter det så hämtade jag Alex häst..han var speciell..han kunde prata?!


Sen begav jag mig till FG där en dam bjöd mig på pankastårta..det var väldigt gott

Sen var det dags att rida till cirkusen och hjälpa honom,men han är väldigt skum..dagen innan lämnade jag något till en häxa!? hon var grön och gräslig..och flög iväg på sin kvast..vad är det som händer i jorvik? vad är dessa underliga krafter?

men i dag bärde jag pinnar till han från fort pinta.


sen ville han ha granar så han kunde göra kvistar,blev chockad att jag bärde 5 granar på hästen, haha såg ut som nå slags barr drake!
sen så var jag med i moorland championat.. men de gick inte så bra.. kom bara på plats 5..men de var bra för mig som alltid kommer efter plats 10 haha..


sen loggade jag ut,men loggade in sen igen för att köra fort pinta championat,det sista för dagen det gick faktiskt mycket bra.. jag kom på plats 2!!!!!! shit vad jag var glad... så glad..vilket adernalin jag hade.. och jag var nervös när jag såg att jag var på plats två!
sen mot kvällen latjade jag lite med min älskade honeyboo Laila ❤ och så visade jag henne min favorit plats i spelet, sån otrolig utsikt..speciellt i soldnedgången då allt är rosaLikes

Comments

Hej, i dag började jag med uppdrag i Jorvik/jarleheim.  Fick hjälpa Felix och hans familj med lite ärenden.

sen har jag ett jobb i den elaka företaget som försöker förstöra för jorvik, men jag jobbar där för att spionera,så idag fick jag uppdrag av att inspektera arbetsplatsen av den elaka miss drake...fick även upp en ny bana i gröndalen? om de heter så? jag är så dålig på komma ihåg namn


Sen tog jag och Laila färjan mot fp för att sedan åka till fg och göra lopp och dagliga


sen efter det fick jag äntligen cirkus uppdrag, mitt första uppdragen var att hitta narren och sedan följa honom tillbaka,för han hade gått vilse..stackarn..
sen på kvällen så njöt jag av den fina utsikten jag hittade..min favoritplats i spelet än så länge


Likes

Comments

Hej! i dag så blev Icesoul level 15..så då bestämde jag mig för att köpa en ny häst
Det fick bli en svart frieserhäst,tycker dom är så vackra..speciellt i verkligheten..verkligen älskar dess man långt och lockigt. 


När Laila såg att jag köpte en häst,så ville hon också köpa en ny häst..så då red vi till jorvik för att kolla in hästarna och var intresserad avHon köpte en gul häst..minns inte vad dom heter andu nånting haha ^^


följde med henne till jorvik och valedale och m.m där hon gjorde lopp och dagliga ryktensen lekte hon kurregömma med tvillingarna i jh,men dom är inte så smarta utan dom gömmer sig på samma ställe varje gång haha!


spelet skulle inte vara lika roligt utan dig 💛❤💗💜💙
Likes

Comments

Hej, idag så har jag fixat min nya dator,väldigt bättre att spela på än en laptop.Det gick mycket bättre i champion i dag än det brukar vara, jag låg etta enda till mål,eller ja nästan ialla fall..jag blev så nervös och hade så mycket aderalin så jag fastnade när jag skulle hoppa över ett hinder jätte nära mål,tänkte hela tiden...nu kommer jag komma etta..jag kommer äntligen vinna! men så händer det där..attans!!! ja men bättre än förut..så jag är glad..kanske vinner jag i morgon hehe....

annars så var jag på disco med Laila, vi dansade så det brann i fötterna!

                  


Laila är världens goaste människa,så glad att jag lärt känna henne i spelet..hon gör mina dagar <3
fan vad jag älskar henne! hon är mer än bara bäst 😊 💗                      

            Likes

Comments