Nu är det Tisdag igen och det är andra December. Jag älskar jul och så klart älskar jag också alla jul-upptateringar! Det har inte kommit så många än men jag vet att man nu kan köpa present kort. Det tycker jag är väldigt roligt eftersom man då kan köpa en riktigt rolig julklapp till sina barn eller kanske helt enkelt till sin Starstable vän! Jag hoppas också att det kommer lite jul uppdrag på Onsdag, Eller vad tycker ni??
Starstable är ett väldigt roligt spel och ni som inte vet vad det är så tänkte jag berätta lite.
Starstable är ett spel för alla häst älskare. Men det handlar inte bara om hästar. Det finns tusentals uppdrag och många av dem är VÄLDIGT spännande. Det finns så många plaster i starstable att upptäcka. Som till exempel Dino dalen. Det jag tycker är tråkigt är att man bara kan vara tjejer. Jag vet flera killar som spelar starstable ändå!!

Jag hoppas att du tyckte om det och om du har några frågor så är det bara att Kommentera dom eller skicka ett brev till mig på Star stable. Som sagt heter jag Esther Sweetnight.
PS Det kommer snart en instagram du kan följa och kanske ett youtube konto!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Idag har spelat lite star stable med min vän Yvonne Monsterfors. Vi har varit på det nya stället den glömda Dinosauriernas dal. Det är väldigt kallt där och den ända hästen som Klarar kylan fullt upp är Nord-svensken. Tyvärr här jag inte en sån häst så idag använde jag min ponny. Min ponny heter bluedimond. I dino dalen hjälpte jag mrs "vad hon nu heter" med att starta en affär. Det var roligt och snart ska jag bygga ett stall! Kanske flyttar jag dit? Men nu får du se en blid på Yvonne och en bild på mig i Dino dalen! 👍Här är jag och min ponny med affärens all pakning


Här är Yvonne!

Likes

Comments

Nu är klubben skapad och jag hoppas att du vill vara med. Klubben heter Fire Bombs och är jätteskoj! Jag har inte gjort så mycket än men det kommer snart. Vi har än så länge två event i veckan och två andra aktiviteter, Ridning och DISKO! Jag har alltid velat ha en klubb och nu är den här. Jag hoppas att den blir aktiv och om du har starstable och blir intresserad så kan du väll säga till. Jag heter Esther Sweetnight, som ni nog redan vet. Posta hjärna mig. Jag hoppas att det inte bara är jag som älskar aktiva klubbar med mycket skojj! Ni som är med i klubben får självklart vara med i bloggen. Kanske kommer vi att ha fotografering någon gång ❤️❤️
Om du har frågor så får du hjärna ställa dom, jag är öppen för alla frågor😄
Hoppas du får en bra dag och tipsa mig för din starstable vänner. För vem vet vad som händer då?


Likes

Comments

Jag vet att det kan vara svårt att hitt de rätta ställena när man fiskar. Jag fattade inget första gången jag fiskade. Jag fattade inte det fören ungefär tredje gången. Men jag vill hjälpa till lite genom att lägga på en fiske karta! Så inta alla behöver göra som jag och inte fatta något. Du skulle ha sett det! :D (Inte min egen fiskekarta) Jag hoppas att det hjälper dig och du får det lättare att fiska!

Jag är ny här så du som kollar nu, kan du inte säga till en vän som också älskar Star stable att kolla in min blogg. Det skulle betyda väldigt mycket. TACK!!


Likes

Comments

Idag är det måndag som du nog redan vet. Jag heter Esther och det här är min blogg. Jag är en av de tjejerna som fortfarande ÄLSKAR starstable. Vissa säger att jag är för gammal och min bästa vän sa att det var ett skit spel men jag älskar det endå. I detta inlägg tänkte jag göra 10 saker om mig. Alltså på Starstable! Så bara fortsätt läs.
1. Jag heter Esther Sweetnight
2. Min första här var en vit häst! :D
3. Min bästa häst just nu heter Starangel
4. Jag startade en klubb igår och den heter Fire Bombs (kommer ett inlägg snart)
5. Jag använder oftast svart och vit på min kläder
6. Jag har mitt stall i Moorland
7. Jag är just nu i level 15.
8. Jag ÄLSKAR starstable
9. Jag har blå ögon både i starstable och på riktigt
10. Nu orkar jag inte mer!!!!!

Det var 10 saker om mig även fast jag inte kom på något på tian. Jag hoppas att ni tyckte det var bra och att ni kollar till bloggen då och då. Puss puss


Likes

Comments

Ny blogg här!!
För folk som älskar starstable är det här den bästa platsen. Jag kommer att lägga ut många inlägg som till exempel fiske-karta. Det är roligare att lägga ut om någon kollar. Jag hoppas att du stannar och kollar in bloggen då och då! Om du är super snäll så kan du också följa mig eller så SPRID! Välkommen till min blogg
❤️


Likes

Comments