Hoppas alla ni har haft det mysigt idag! Jag har haft en underbar dag. Vi blev överraskade med fin tårta redan på morgonen och gjorde pyssel senare på kvällen. Bästa babe kom hem med röda tulpaner och skrev ett fint kort 😍

Love him so much

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags gick vi och firade min bästavän, Denise på interpool! Stället verkar ha blivit mycket mer populärt sedan Allstar stängdes ned(?). Vi hade sjukt roligt trots vi hade budget och djs sög lite.

Dessutom var det ett bra tag sen jag gick ut så det var as roligt. Tack för kvällen allihopa!

Likes

Comments

Den här dagen har varit så sjukt blandad! Sågs med Denise igen och gjorde massa kul! Vi missa bussen, gick in på Lush och fick testa behandlingar från personalen (så cool, rolig och snäll), missade bussen igen, handla fika, tog bussen, såg drama och hade kul på snapchat hemma hos mig. Dessutom bjöd vädret på den finaste solnedgången, blir glad på en gång. 

Det var tydligen en 13 årig flicka som blev påkörd mitt i centrum och vi kom ingenstans med bussen. Som tur fick inte tjejen några allvarliga skador förutom på benet. 

Läs om flickan här

snapchat: starryclouds

Likes

Comments

Eftersom min Samsung började glappa tills det inte gick att ladda längre, så beställde vi en ny 😍

Fick fram en iPhone 6S för en vecka sen och försöker vänja mig vid den nu. Så nöjd!

Idag blev det deep talk med babe Denise över en sushi! Var jättekul att få träffa henne igen eftersom vi inte alltid hinner ses. When life is perfect

Jag hade kanske lite för kul med snapchat. 

Likes

Comments

Äntligen fick vi se Star Wars, fast när vi var framme visade det sig att vi var på fel biograf. Den filmen som vi skulle till befann sig i Solna minst 20 min bort. Som tur fick vi byta biljetterna till samma tid på nuvarande biograf istället (tack och lov) och klev in i salongen rätt i tid.

Jag rekommenderar den här och alla andra Star Wars filmer. Sjukt bra!

Likes

Comments

Vi avslutar helgen med Star Wars marathon inför 7e filmen, ett skönt bad och sushi! Thomas föräldrar var jättegulliga som gjorde så fina sushi till alla!

Likes

Comments

"Du kan bli allt du vill bli" är vad vi ofta får höra. Vi har möjlighet till allt, ändå saknar personer något. De dagdrömmer, de sitter hemma och försöker fördriva tiden utan att ha tråkigt.

Du har världen i dina händer, du kan göra det du vill göra bara du inte stannar. Fortsätt ta dig framåt, fortsätt överraska dig själv, fortsätt visa alla hur fel de var och fortsätt vara lycklig.

Om du vill bli en astronaut, utbilda dig. Om du vill ha en bostad, börja leta, Om du vill ha ett förhållande, börja träffa människor och säg hur du känner. Du har inget att förlora förutom din tid. Vi blir inte yngre.

Använd inte depression som en ursäkt, det är bara en motgång. Hur svårt det är så är det inte omöjligt. Du kontrollerar dina handlingar och dina tankar, så det är dags att ta tag i det och vända till den bättre sidan.

Livet är vackert, det är inte värt att blunda genom allt. Spring inte ifrån det som plågar dig, lös det.

Spara inte allt till sista minuten, du kanske inte hinner och du missar din ena chans.

Sätt mål, ta hjälp av människor, fråga, gör framgångar stora som små så länge det för dig närmare det du vill.

Alla har haft det svårt genom livet, de tar sig igenom det. Du gör det med för att du är stark, även om du inte vet om det.

Likes

Comments

Äntligen hos min babe och har sen middag. Vi hittade någon konstig recept på spaghetti omelett, vilket var gott men tog lite för långt tid. Var inte heller som jag förvänta mig, but still good!

Vi har inte setts på en vecka, de var drygt.


Likes

Comments

Måltidstips: Lövbiff

Med äggula, tomat och lök. Vid önskemål kan man också lägga till potatis och river pepparrot.

Buse i snön

Likes

Comments

Så bra och underart band. Helt genialt och grym musik. Take all my money!

Här får ni ett gott skratt!

Likes

Comments