Vardagsbetraktelser

Den här helgen har vi sambons son så det är full fart här hemma. Nyss klättrade vi upp för hela trappen. Annars har vi fått typ hundra pussar, ätit gröt och målat lite med kritor i målarboken. Men det börjar bli dags att sova middag låter det som. Hur har ni det med sovtider med era småttingar?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Här har det snöat i typ tre dygn nu, men ändligen börjar det avta lite. Vi har ju fått byn på kartan, Fredriksberg är nämligen den plats i Sverige som fått mest snö de senaste dagarna. Jag är ju ingen vintermänniska så hade hellre velat ha lite solsken. Hur har vädret varit hos er? Och gillar du vinter eller sommar?

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Kände för att bjussa på lite bilder på min go-fis. Detta är då min gudson Bill. Bilderna är från dopet vi var på i helgen. Så himla go är han. Har du några barn i din närhet? Gudson/Bonusdotter/Systerdotter....?


Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Sitter i soffan och tar in frukosten framför Talang. Börjar inte jobba förän kl14. Grinar ju till var och varannan talang, men det var lite välbehövligt känns det som. Passade även på att anmäla mig till #nouw30daychallenge då jag vill få igång min blogg på samma sätt som min instagram. Det går ut på att man ska blogga 30 dagar i rad, får se om jag ens kan få till det.

http://www.nouw.com/nouw30daychallenge

https://c.mtpc.se/tags/link/1311630

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Här är det snöstorm idag. Det började med att sambon körde fast med sin bil på uppfarten utanför lägenheten så vi fick skotta och ta min bil till jobbet. Sen blev det två timmars snöskottning här. Så himla blöt och svettig. Och snöig såklart. Mitt hår frös till is efter det att jag varit inne så snön fick smälta i håret. Stenhårt blev det när jag kom ut. Har ni också snöstorm?

Likes

Comments

Träning & Hälsa, Vardagsbetraktelser

Så himla fina prinsesstårtor på Heidis dop. Har haft en jättetrevlig dag med mycket bus och go-fika. Hoppas det blev lite fina bilder också.

Just nu är vi på väg hem, har nyss handlat med oss lite mat. Försökte vara nyttiga och köpte en del frukt och grönt. Tänkte göra en smoothie på spenat, kiwi och äpple. Andra tips på nyttiga smoothies?

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Nu har vi gjort oss klara för dop. Sitter i bilen och har 18 mil att köra hem till min mamma. Hoppas på lite lunch när vi kommer fram så vi får en grund till alla bakverk som väntar. Det är ett av mina kusinbarn som ska döpas och det ska bli så härligt att få träffa alla igen. Sen får jag ju träffa min gudson som var hemma hos oss för en vecka sen, inte ofta jag får träffa honom med så kort mellanrum. Det blir nog en bra dag! Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Ligger och gäspar i sängen, dags för helgens andra dubbelpass. Sen tar jag ledigt och drar på dop i morgon, det ska bli härligt. Dags för två dubbelpass till efter det. Ska ta mig upp och starta bilen nu tänkte jag så kanske den är lite varm till det är dags att sätta sig i den. Hade varit kul med lite svar på föregående blogginlägg, gå gärna in och kika!

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Fick hem ett par nya glasögon från misterspex igår, de är tänkt som jobbglasögon då jag inte kan ha mössa över mina andra. Mössan liksom puttas upp då. Men de här var billiga och mössan får plats över, så det blir nog kanon. Nu till dagen dilemma: sambon börjar ofta tidigt på morgonen, idag började han kl6. Det innebär att jag vaknar kl5 när han går upp. Sen kommer jag hem sent från jobbet, runt midnatt ibland. Detta innebär att han vaknar när jag kommer hem, ingen av oss får alltså den sömn vi egentligen skulle behöva. Hur gör ni andra som har det på det här viset?

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser, Resor

Vi har haft det så sjukt bra i Sälen. Badat på experium i tre dagar då vi bastat och göttat oss. God mat har vi också njutit av hur mycket som helst. Sen har vi alltid tur med vädret när vi är iväg någonstans, förväntar oss liksom spöregn på nästa resa. Men nu är vi hemma och tittar på Bron, vi är på säsong 2 just nu. Följer ni Bron?

Likes

Comments

Instagram@starofusa