Vardagsbetraktelser

Sambon är på jobbet så jag hänger ensam i soffan. Tittar på Svenska Hollywoodfruar och äter chiapudding. Sen blir det storstädning här hemma och såklart en promenad eller två. Sambons son kommer ikväll och stannar till över natten så han och jag ska ha riktigt latjolajbans i morgon när far hans jobbar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Träning & Hälsa

Söndagsmys hela dagen lång. Vi tog en promenad, köttade lite biceps och sen mätte vi midjan. Jag hade ju ökat 0,5cm trots -2kg, inte ok tycker jag! Det glada humöret försvann ju liksom lite då. Lika bra att börja dammsuga och städa på en gång nudå.

Likes

Comments

Träning & Hälsa

Vi firar varsina 2 kilos viktnedgång med bananpannkakor idag. Det är alltså olidligt spännande i tävlingen och vi ligger på pricken lika. Vi har dock inte mätt oss så vi vet inte vem som leder i centimeter. För er som inte läst inlägget om tävlingen kan jag berätta att jag och min sambo tävlar om vem som får köra till och från Arlanda.

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Blev lite sugna på socker såhär på kvällskvisten. Så vi tog det vi hade och gjorde S'mores i en form i ugnen. Blev så himla gott! Men nästa gång ska vi ta lite mer choklad på och lite mindre digestive. Vad äter ni för Lördags-godis där hemma?

Likes

Comments

Resor

Igår var det ju bara en vecka kvar till vi drar till Ibiza. Det ska bli så himla skönt att få lite värme efter den här sketna sommaren. Vi har ju haft regn nästan varje dag, hur har ni haft det? Annars kom jag hem från jobbet för ett par timmar sedan, det var sista jobb-passet på ett bra tag nu. När jag kom hem var min bonus-son hemma så vi har busat och nu är det dags för käk för han har åkt hem till sin mamma. Sen tänkte jag orka ut på promenad, men idag blir det ingen löpning.

Likes

Comments

Träning & Hälsa

Eftersom sambon gav sig ut på promenad/löprunda medan jag jobbade så var jag också tvungen att ge mig ut när jag kom hem. Han sprang nästan 5km under sin promenad så jag tänkte att jag inte kunde vara sämre. Det var jag inte heller. Klämde första 5kilometaren för det här året bortsett från löpbandet. Kanske första på flera år tillochmed. Stolt och nöjd! Nu kör vi hela vägen till Ibiza!

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Höstligt var det här! Tycker det är så fantastiskt fint när träden byter färg och himlen är helt blå. Fast bilderna är tagna i förrgår för idag är det duggregn i luften. Så ruggigt att man bara vill ligga under filten. Nu sitter vi inne och myser med tända ljus och öppen brasa i väntan på idol, som vanligt. Vem hejar ni på? Nån speciell ni vill ska få wildcard ikväll?

Likes

Comments

Träning & Hälsa

Idag blev det inte mycket till promenad. Vi kastade på oss lite varma kläder och promenerade till fotbollsplanen, säkert inte ens en kilometer. Sen kollade vi på när Säfsnäs if spelade sin sista hemmamatch för den här säsongen. De fick storstryk tyvärr. Sen promenerade vi hem och tände en brasa och lite värmeljus. Varsitt glas rött blev det också.

Likes

Comments

Vardagsbetraktelser

Efter en mils promenad varvat med joggning tog vi en tur till Borlänge för att gå på bio. Vi började med en burgare och ett glas vin (för min del) på Pitchers. Riktigt gott! Sen tog vi då plats för att se IT, jag tror tyvärr att alla blev lite besvikna på den. Den kändes lite väl överdriven och overklig, fast hur verklig kan den bli med en clown i handlingen? Trailern för The Snowman verkade dock riktigt bra, den får det bli nästa gång!

Likes

Comments

Instagram@starofusa