Idag har vi selvfølgelig vært ute i sneen igjen :D først var han sammen med pappa’n til han dro på jobb og så gikk prinsen og meg til huskene. Det er veldig masse sne nå å det er så gøy for prinsen vår, når jeg bæret han så la han hode litt bakover og stakk ut tungen for å se om han kunne smake på et sneflak å da var han så nydelig. Den søteste, fineste og beste gutten i hele værden <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I dag har prinsen å meg lekt ute i sneen som har kommet i natt :) det er så gøy å leke ute og det er så gøy å lære han nye ting. Jeg lagde baller som han ødela og vi sang snesang og danset til den å lo masse av det. Jeg elsker den vakre barne latteren hans <3 jeg er så lykkelig når prinsen min er det ;)
I går var begge storesøstrene med oss på turningen :) det var kjempe hyggelig. Å han viste alt han har lært seg og lekte å koste seg sammen med de andre småbarna som han gjør hver uke. Jentene er så flinke og stolte storesøstre å viser frem prinsen til venninnene sine :) Jeg blir så takknemlig og varm i hjertet mitt av at jeg har 3 så fantastiske, gode og fine barn. De betyr alt for meg og jeg er så glad når de har det godt :)

Likes

Comments

Idag er det strålende sol og en helt fantastisk dag. Prinsen å meg har vært på sykkel tur å det var så deilig ute å så fint. Når vi kom hjem igjen lekte vi litt ute i hagen før vi gikk inn å koste oss med lunsj. Vi har virkelig en fin november lørdag sammen alle i familien ;)

Likes

Comments

I går, tirsdag 14 november kom den første sneen i år til oss. Dette er den 2. vinteren til prinsen , men det er første gang han er stor nok til å leke i sneen :D Å dette likte han veldig godt! Vi tok han med ut å lekte 2 ganger for han synes det var så gøy. Vi lekte med bøtte å spade, med sneballer vi laget og jeg laget en liten snemann , gravde litt med gravemaskinen og selvfølgelig smake på sneen ;) det var jo iskaldt så det likte han ikke. I dag er det strålende sol så vi har vært på tur idag og lekt litt i den lille sneen som er igjen. Så koste vi oss med kjempe gode klementiner når vi kom inn. Det er så fantastisk med tradisjoner, vi i Norge elsker appelsiner og klementiner på vinteren, det er en vinter frukt for oss og det smaker jo ekstra godt når vi ikke har spist det siden forrige vinter ;)

<3

Likes

Comments

På denne søndagen er det far’s dag :) det har vi feiret med ekstra kos å leking sammen. Vi har vært på en kjempe fin søndagstur, prinsen har sett på frosten på bakken og fuglene på himmelen. Han er på oppdagelsesferd hver gang vi er ute, i går kjørte pappa’n han rundt huset i trillebår og vi fant bladene på bakken som har falt ned fra trærne. Han elsker virkelig å være ute sammen med oss og det er så gøy når vi har god tid til det <3 Når vi kom inn etter turen koste vi oss med frukt og kjeks ;D det er så fantastisk å få være sammen med kjæresten min og prinsen min , familien min gjør meg så lykkelig å jeg er så velsignet som har de og får være sammen med de hver dag <3 jeg savner å se min egen papi hver dag, men jeg er heldig som har akkurat papi som pappa for han er værdens beste papi <3

Likes

Comments

Idag har Leo og meg hvert på sykkeltur. Da jeg så at det er en varm dag idag ble jeg så glad for jeg hadde så lyst til å dra på sykkeltur :) Vi dro ut rett etter frokost så vi fikk nyte den deilige morgensolen på turen vår. Jeg er så lykkelig hver dag jeg er ute og jeg elsker virkelig å bo her i Norge på landet ;) Vi har den flotteste naturen. Og jeg er så heldig som kan ta med prinsen min på tur <3 Jeg elsker å ta med meg familien min ut i naturen så de kan oppleve at det er en så deilig ro og frihetsfølelse og lykke i det helt enkle å naturlige som er skapt for oss. Nå skal jeg fortsette å kose meg med en god kopp te ;)

Likes

Comments

Idag har vi vært på helsestasjonen en tur. Det gikk veldig bra :) Prinsen ville bare veies og ikke måle seg men helsesøster sa det gikk bra. Prinsen følger kurven sin så det er kjempe fint. Så hadde vi en hyggelig prat om utviklingen hans mens han lekte litt med lekene der før vi gikk hjemover. Å jeg er så glad for at vi gikk siden det er så utrolig deilig ute nå, litt kaldt på morningen men kjempe fint ute. Når vi gikk hjemover hadde solen kommet litt høyere på himmelen å det ble så fint : D vi koste oss masse i november solen og jeg tok noen flotte bilder av naturen. Jeg blir så glad av å nyte alt det flotte Gud har skapt til oss. Det er bare herlig. Senere i dag skal vi dra på turn det blir gøy. Det er like fint hver uke : )

Likes

Comments

Det er så fantastisk å være ute i naturen. I dag er det så varmt å deilig og strålende sol , når vi var på tur måtte jeg ta av meg både vanter og lue , og åpne jakken ;) for en god start på weekenden vi har. Det er så mye glede i å være ute å bare nyte naturen og deilig å komme inn å kose seg etterpå. Å drikke te eller kakao ;) nå skal jeg lese i en god bok som jeg holder på med.

Likes

Comments

For en fin dag jeg har hatt. Jeg har kost meg så mye med familien min og vært ute i det deilige været. Jeg har også gjort yoga , som jeg gjør hver dag. Det er så utrolig godt, jeg elsker å gjøre yoga;D det er noe av det beste jeg vet. Noen dager gjør jeg mer og noen dager bare litt men uansett hver dag. Jeg er så takknemlig for at jeg har en kropp som lar meg drive med favoritt idretten min. Jeg er kjempe takknemlig for alt jeg har, spesielt familien min <3 og Gud. Jeg ønsker at alle skal få en fin november måned.

Likes

Comments

Vi har hatt en kjempe fin weekend. Vi har kost oss masse sammen i familien og vært ute i det deilige høstværet. Vi har gått mange små turer og vært på lekeplasser å lekt. Prinsen har sett på stor gravemaskin med pappaen sin å det er nok noe av det gøyeste han har gjort :) og han ville ikke dra fra den når vi skulle hjem. Han er helt lik pappaen sin og er en ordentlig pappagutt <3 Bildene er fra en liten kveldstur på lørdags kveld i solnedgangen.

Likes

Comments