Jag blev taggad av @spunk att göra ett inlägg om vad kärlek betyder för mig och kanske vad det har gjort med mitt liv och lite allmänt.

Vad betyder kärlek för mig?

Kärlek för mig är något rent och underbart som varenda människa på jorden MÅSTE få uppleva. En stark, härlig och behövande känsla som alla behöver någon gång ibland. Men jag tycker också att kärlek är alldeles för komplicerat. Jag tycker att kärlek från andra ibland ger mer ont än gott. Jag tycker att om det inte är högst nödvändigt så ska man inte söka efter det. Varken från föräldrar, kompisar, pojkvännen eller flickvännen. 😅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Jag är förbannad! Jag är besviken! Jag är full av ilska! Idag så skulle jag till tandvården för att få min tand fixad som jag har haft ett ganska stort problem med ända sedan den kom ut som vuxentand. Låt mig ta allt från början. När jag var 12 år så var tandläkarna tvungna att ta bort en mjölktand för att den vägrade att ramla av och för att min vuxen tand hade poppat ut över mjölktanden så att den stack ut åt fel håll. Så de drog bort den och så sa de till mig att tanden skulle falla på plats efter ett halvår och att jag inte behöver tandställning för att få ned den. 4 ÅR HAR GÅTT SEDAN DESS!!!! Och varenda gång jag har gått till tandvården sedan dess så har jag frågat om jag kan få tandställning för att få ned den hjälp och jag fått samma svar av allihopa! Trotts att alla personer som jag kände då visste att jag behövde en! Trots att jag har bytt tandvård flera gånger!! I alla fall.

Jag var jätteglad över att jag äntligen skulle få hjälp att få ned tanden för att den har gett mig ganska dålig självkänsla och jag känner mig jätteful p.g.a den. Och när jag sätter mig i den där obehagliga stolen som man ska göra när man kommer till tandläkaren, så frågar (vad hon kallar sig själv) tandläkarspecialist vad problemet är och sedan snabbt efter att mitt problem med min tand tänker hon inte hjälpa mig med. MEN!!!! En tand som ligger jättehögt upp i min överkäke och 2 vuxentänder på underkäken som jag saknar DET SKA HON HJÄLPA MIG MED!!!!! Det är ju inte ens mitt problem!! Och det var INTE DÄRFÖR jag sökte en specialist!! Jag sökte hjälp för min förbannade tand!!! Jag hatar tandläkare! Det är DERASS JOBB att hjälpa era patienter med det som de behöver hjälp med!!! ELLER???!! Och eftersom det nu egentligen sammanlagt har gått 5 jävla år efter att jag drog ut den och inte har fått hjälp med den så tänker jag stämma folktandvården!! De har förstört mitt liv. Ni fattar inte hur retad jag har varit i skolan på grund av mina tänder och mitt tandkött!! Ni fattar inte hur ont det gör att se sig i spegeln med den där tanden!! Ni förstår inte hur äcklig jag känner mig när jag ler så att alla ser mitt inflammerade och känsliga tandkött!! De åsnorna vill bara vänta tills jag blir vuxen och bli tvungen att betala över 10 000kr för att rätta till mina problem!! Vilka jävlar!!! Så nu ska jag hämnas på dem!! Jag ska stämma dem!!!

Ja ni fattar nog att jag är ganska arg... men jag kan inte hjälpa det. Jag har väntat i 5 år på att de ska hjälpa mig. Men NEJ! Det tänker de inte göra. Förresten så kan jag ju tillägga att när jag var hos tandläkaren förra året så spräckte de hål i mitt tändkött på underkäken när de skulle borra!! Och de BRYDDE SIG INTE ENS!! De bara log mot mig. Det gjorde jätteont och jag drunknade nästan i mitt egna blod!! Och jag kunde inte bita sönder deras fingrar för då skulle borren borra sönder hela tanden och mitt käkben och jag kunde inte gå därifrån med en halvborrad tand.

Jag tänker nog aldrig gå till tandläkaren igen! Oavsett vart i det här landet jag bor eller vart de än skickar en kallelse till mig! Jag tänker stämma dem så himla hårt och sedan skratta i deras ansikten!

Hoppas att du får bättre tandläkare och tandvård än vad jag har fått de senaste 5 år sedan ❤

Kram/ S

  • 17 readers

Likes

Comments

Hej på er! Ursäkta för ett lite sent inlägg 😅

För mig så handlar julen om kärlek, glädje och förlåtelse. Och om jag får vara helt ärlig så har jag varit väldigt avvisande mot nya familje medlemmar och nästan alla andra i min familj. Jag har varit oerhört otrevlig mot vissa och jag är ledsen för det. För att jag nu inser att jag har gjort så fruktansvärt fel och jag känner skuldkänslor för att jag ångrar den skada jag har gjort mot min familj. Så den här julen har varit något alldeles extra. Istället för att vara arg och obekväm den här julen, så påminde jag mig själv om vad julen egentligen handlade om. Precis som jag sa innan. Kärlek, glädje och FÖRLÅTELSE så skrev jag ihop ett litet tal till de som jag hade gjort mest skada mot. (För att jag är inte den fega typen som fegar ut). Och berättade för dem att jag var jätte ledsen för det jag hade gjort mot dem. Och eftersom att jag inte ville brista ut av ledsamhet, så var jag tvungen att sätta i lite humor i talet. (Och det var faktist första gången alla skrattade åt mina skämt 😜). Efter talet så kände jag mig som en helt annan person. Jag kände att jag blev förlåten på riktigt och att jag var älskad av min familj. Efter alla dessa år av avvisande mot nästan alla i min familj. Så kände jag kärlek av min familj. Och det var faktist en väldigt känslosam känsla men samtidigt väldigt bekväm och trevlig. Och jag känner att jag nästan har slängt bort halva mitt liv på att vara arg på min familj för saker som de har sagt som de kanske inte egentligen menar. Och jag är så tacksam över att jag blev förlåten ❤️

Efter att jag hade sagt allt och kramat alla och gråtit lite, så kom TOMTEN! (Det var min yngste morbror 😂) och han delade ut 1 present var till mina kusiner och 1 till min syster och 2 presenter till mig. Det första paketet jag fick var ett ganska tungt paket för att vara så litet. Så först trodde jag att det var ett kilo tungt guld block 😂😅 (man måste ha lite fantasi ju). Vilket det inte var så klart. Det var ett stort suddgummi där det stod Ctl + Z vilket tydligen betyder Sudda på dator språk 😂. Sedan så fick jag en mycket efterlängtad power bank. (Jag använder den faktist nu btw). Jag blev faktist lite besviken för att jag trodde att det var det ända jag skulle få. Självklart så är jag tacksam för det men ja. Ungdomar gör allt mycket värre än vad det redan är. 😂 Och helt plötsligt så kommer min mamma in med ett gigantiskt paket. Det såg ut som en ihopvikt keyboard i storleken. Men när jag öppnade det så sjöng en halleluja kör ovanför mitt huvud.

Jag hade fått en longboard. Och jisses vad glad jag blev! Den har bra grepp nästan lite klistrigt och så är den rosa, blå och svart på baksidan ❤️ med ett gulligt litet haj tryck på. Jag blev jätte nöjd och längtar efter att kunna åka på den när det blir lite varmare utomhus 😄. Jag fick också ett Xbox spel av tomten (min morbror) och det är ett spel om en kroppsskiftare alltså en varelse som kan skifta kroppsform till olika djur och andra varelser. Och så ska man utföra olika uppdrag i olika världar. Jag fick dessutom 500 spänn utan min morfar. Och sist och den absolut BÄSTA presenten jag fick var en (Trumvirvel tack)....... En Iphone 6!!! Med 64GB! Jag har tjatat och tjatat och tjatat på min mamma om IPhone 6 i nästan ett halvår nu, sedan min gamla IPhone 4 gick sönder. Och alltså ni fattar inte hur glad och tacksam jag är för den här Iphonen! Jag är så himla glad och jag lyste nästan alla i min familjs fötter för att jag fick den. ❤️😊❤️❤️😍😍. Och jag är fortfarande jätteglad över allt jag har fått och jag längtar redan tills min födelsedag.

På juldagen alltså den 25 December så har vi en tradition. Vi går alltid till varenda släkting vi har i närheten och äter och äter och äter. Hela dagen. Och för mig så har det faktist varit riktigt svårt att hålla i min diet för att jag menar. Vi äter frön sekunden vi vaknar till sekunden innan vi går och lägger oss. När jag tillslut kom hem ifrån allt firande så hjälpte min mamma att beställa ett magnetiskt plånboks skal som jag ville ha. Jag är var lite små avundsjuk på att mina kompisar har sånna så och inte jag. Så jag beställde ett nästan likadant skal som de har. Och jag är jättenöjd även om det har varit lite svårt för mig att både umgås och sitta still så länge.

Jag hoppas att ni gillade inlägget och jag hoppas att ni hade en jättebra jul.

Kram/ S

  • 7 readers

Likes

Comments