Jag glömde uppdatera denna blogg den dagen då jag lade upp en video på min YouTube kanal som var för cirka två dagar sen så då tänkte jag nu göra en liten kort uppdatering om min kanal här. Jag har nyligen lagt upp en video som går under namnet "Reagerar på mina låtar! #comeback" vilket ni kan se nedan här. Men i alla fall så har jag fortfarande inte löst vad jag ska ha som en riktigt comeback video men jag kom på att jag bara skapar något random för att jag ska kunna höra med mina prenumeranter om vad dem tycker att jag ska göra framöver på min kanal. Min kanal kommer nog fortfarande ligga ganska lågt tills jag kommer på idéer till den men det skulle ju gå mycket snabbare om jag fick hjälp av följarna och andra också som ser såklart om vad jag ska göra. Men titeln på min video är inte bara en klickbait utan jag reagerar också på min musik som jag tidigare skapat och säger sanningen om vad jag tycker om den och mig under den tiden jag skapade den. Därför så blev denna "första" videon väldigt lång hela tjugo minuter och mycket prat och information och det jag försöker få ut av följarna, vad vill ni se?
Ni får gärna gilla, prenumerara och kommentera om vad ni vill se på just min kanal för om ni gillar en video så vet jag att ni tycker om de sortens videos och det gör det också lättare för mig att kunna skapa både sånt jag gillar att göra men samtidigt också något som ni vill se.

Funderar också på att göra en liknande video fast då reagear på mina videos!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, eller nått.. Jag har haft sömnproblem i många år nu och har väldigt mycket brist på sömn och det är inte så att jag vill vara vaken under nätterna (förutom då jag dygnar) det är för att jag inte kan somna. Jag kan inte heller påstå att jag faktiskt njuter av att vara vaken under nätterna jag är faktiskt oftast ganska uttråkad och har ingenting att göra, förut när jag var vaken under nätterna så spelade jag, såg på film eller kanske skrev någon låt eller bloggade/skapa videos eller ja någonting sånt men idag så har jag tappar intresset för det mesta av det där jag nötte ut det så det blev tråkigt. Eftersom att jag spelar spel minst tolv timmar per dygn och spelar ungefär samma spel varje dag så blir det ganska utnött och angående videos så vet jag inte vad jag ska göra riktigt jag har inga mer idéer kvar om det...

Likes

Comments

Jag har nyss lånat pengar av mormor för att jag skulle betala en faktura som jag hade glömt sen förra månaden så hon ställde upp och jag kom överens med hon att jag skulle betala tillbaka när jag får pengar alltså runt den 20/21 Oktober nu som kommer. Tyvärr så hade jag inget val än att låna pengar för att inte komma till kronofogden men den stora frågan som jag nu har är kommer detta att påverka byggandet av hemsidan vilket jag började fundera på någon timme sedan. Eftersom att jag också "lånade" pengar av en kompis tidigare denna månad och det är svårt att förklara utan att det ska låta fel för er som läser så jag går inte in på ämnet mer just nu. Men det positiva är att jag inte lånade så jätte mycket utan "bara" ca 320:- ungefär plus minus lite grand och det var ju det totala jag lånande. Men sen så har jag ju också andra utgifter som ska betalas nästa månad men jag har sagt upp många prenumerationer som kostar mycket eftersom att jag själv vill att sidan ska bli klar så fort som möjligt.

Men denna månad så kommer jag ha ungefär 1641 (räknat med hemsidan) och paketet som jag funderar på kostar cirka 1500:- kanske mer också lite beroende på det hela men sen kan bli så att det blir mer utgifter också det vet jag inte riktigt ännu och eftersom att jag ännu är osäker på om jag ska sluta att snusa och röka så vet jag heller inte med om jag ska räkna med det eller inte. För jag vill gärna behålla min prenumeration på Youtube, Spotify, Google och ett spel och sen också hålla en spel-server uppe för vänner också och om jag räknar med det också nu (inte tobak) så kommer jag ha ungefär 1000:- kvar och om det skulle bli så att jag vill ha snus eller cigaretter eller kanske gå till krogen/äta ute så kommer jag att bli pank denna månad men som tur är så behöver jag ännu inte betala för tiderna på sjukhus, psykiatrin eller tandläkaren ännu vilket jag är glad för. Men sen är det ju en till sak som jag är lite osäker över angående sidan och det är hur mycket betalar jag per månad? Det som jag har förstått är att dessa 1500:- bara kommer att vara själv start-avgiften men sen då jag räknar ju med att jag måste betala antingen månad eller år för att också hålla den öppen offentligt och det är just det hur mycket kommer det att kosta mig det står: "Hosting Business - 12 Månader 1152:-" och då måste det väl vara per år dem menar alltså att jag betalar 1152:- per årligen för att hålla sidan öppen? Ni som använder one.com eller vet någonting om sidan får gärna ge mig lite information om dem så hade jag varit tacksam för det!


Likes

Comments

Hej idag så var jag till psykiatrin här i Malung för att jag skulle träffa en ny psykolog eftersom att den förra slutade och det började faktiskt inte så bra alls med denna person. Hon hade läst mina journaler som dem skrivit i mora psykiatri av en person som jag inte gillade dels för att hon bara misstolkade allt jag sa...

Eftersom att jag hade fått reda på för några dagar sen att jag inte har varit sjukskriven på två månaders tid så har jag råkat uppgett fel information till socialtjänsten eftersom att jag inte har blivit informerad om att jag inte har varit sjukskriven dem senaste två månaderna. Jag frågade den nya psykologen om dem kunde fixa till det och skriva en sjukskrivning från augusti till något datum men det kunde hon inte eftersom att psykiatrin upplever att jag inte mår tillräckligt dåligt för att vara sjukskriven och att dem vill att jag ska söka jobb jag sa ifrån såklart och känner lite vad säger mina diagnoser dig? Jag har PTSD., ångest och depression som diagnos vad jag vet jag kanske kan ha någon eller några mer jag kommer faktiskt inte ihåg.

Psykiatrin hävdar att jag har ett allvarligt alkoholmissbruk och att det kan vara en anledning till att medicinerna inte verkar på mig men nej jag kan säga att jag dricker mycket mindre än dem flesta jag känner men jag kan erkänna att när jag väl dricker så dricker jag ganska mycket dock bara under just den stunden. Jag ska tydligen ha haft tid för blodprov sen flera månader sedan och jag har heller inte fått den information och dem hävdar att dem ska ha skickat flera brev om det varav några påminnelser men om dem hade gjort det så hade jag väl vetat om det, eller? Jag har tänkt att beställa två tider på sjukhuset och den ena tiden ska jag ta dessa provet och den andra tiden så har jag tänkt att boka tid för att prata med en doktor om mitt mående så jag får prata med en riktigt doktor som förhoppningsvis förstår allvaret i det hela och kan vara snäll att skriva ut sjukskrivning för dessa två månader som har gått och ge mig en längre tids sjukskrivning framöver.

Psykiatrin ska även samarbeta med socialtjänsten angående mitt ärande där.


Likes

Comments

Under natten som var så gick jag till mamma för att jag inte kunde sova eftersom att jag råka somna under dagen så har jag sovit mitt... Men i alla fall så började jag lyssna på lite musik och efter ett tag så blev jag sugen på att själv skriva en låt eftersom att jag inte gjort det på ett tag och första texten blev inga bra men jag fortsatte och tilslut så kom jag på något att skriva om mitt liv så klart! Texten blev väldigt rörande och jag blir lite ledsen när jag läser igenom vad jag skrivit eftersom att det väker så många minnen och triggar i gång så många känslor. Denna text är ren fakta ur mitt liv och direkt ur plockat ur minnen och Flashbacks men tyvärr så kom inte allt med i första texten så jag ska försöka skriva en del två på den också. Men jag är glad för att det var extremt länge sen jag skrev en låt-text nu och det känns på något sätt också bra att få ut det på papper samtidigt!

Likes

Comments

Jag har vetat det så länge och jag kan inte ens tänka mig att jag någon dag kommer att bli pappa, det liksom går inte in i mitt huvud och när jag har tagit upp ämnet "jag vill sterilisera mig" så har folk alltid sagt tänk igenom det du säger nu eller du kommer att ångra dig i framtiden och andra liknande kommentarer från människor runt om mig. Men jag vill inte ha barn och kommer aldrig vilja ha ett i alla fall inte med mina gener jag har tänkt att stoppa spridningen av mina gener och dessutom så skulle jag klara av att ha ett barn det är alldeles för mycket ansvar. Steriliseringen kommer att göra så att jag aldrig kan få barn och "tyvärr" så har dem satt tjugofem års åldersgräns på denna operation för att man inte ska göra det och ångra sig efter så att man liksom får längre betänketid men det står också att om det finns någon speciell men också väldigt bra anledning till att man vill göra den innan tjugofem så går det att få tag på ett speciellt tillstånd som man kan få av kommunen om jag kommer ihåg rätt..?

Vad är sterilisering? Jo det är ett litet ingrepp där dem tar ifrån egenskaparna av att kunna skaffa barn på heltid och det går inte att ångra eller göra om efter att man har gjort detta ingrepp gör man det finns det ingen ånger. Sex och sånt där kommer att fungera som vanligt men det finns ingen chans till att få barn och detta definitiva preventivmetoden ska vara 100% skyddat så alltså ska det inte alls finnas någon risk till graviditet men man ska ju så klart alltid vara försiktig när det gäller sex för det skyddar fortfarande inte mot några könssjukdomar eller andra bakterier.

Innan jag tar beslutet helt så har jag faktiskt tänkt att tänka igenom lite till för att absolut vara på den säkra sidan... För att folk ska bli nöjda tror jag redan vet vad jag vill..!

Likes

Comments

Nu är det inte många timmar kvar innan det räknas som helg och jag har fått reda på att jag kommer att vara ensam hemma under helgen som kommer eftersom att min bror och hans flickvän ska någonstans. Jag har tänkt lite på det hela och det är lite blandande tankar om det hela och på något sätt så kommer det nog bli ganska skönt jag kommer att bara kunna ta det lugnt och ha hela internet för mig själv men på ett annat sätt så är det lite tråkigt jag menar hur lång tråkigt kommer det inte att bli och dessutom en hel helg, vad fan ska jag ens göra? #bristpåliv Men idag eller snarare i morgon beroende på hur man tänker och hur noga man är med tiden men i alla fall så den 09/29 så har jag tänkt på att börja fundera ut något att göra som "comeback" video och så klart mycker mer eftersom att jag måste komma lite ikapp och fylla upp kanalen med lite mer videos. Jag tror att jag vet på ett ungefär vad jag ska göra som comeback video men jag måste nog fixa till mig lite innan eftersom att jag har förändrats sjukt mycket sen den senaste videon och jag ser mycket äldre ut idag än vad jag gjorde då i för sig så är jag ju också äldre än jag var då. Men så denna helg så har jag alltså tänk att börja komma på lite mer saker jag ska göra/säga i videon och om jag hinner även skapa videon om jag kommer på tillräckligt mycket för att skapa en videon som också ska vara någorlunda bra också men jag förväntar mig inte ens det bästa från mig själv eftersom att det har gått en långt tag sedan sist jag redigerade någonting men får hoppas på det bästa helt enkelt.

Jag är så sjukt närvös för att börja med Youtube igen men det är ju så många som skrivit och frågat om jag fortfarande lever och några andra liksom tycker att jag ska börja och göra videos igen och prata lite om mitt liv igen som jag gjorde när min kanal hette "Mitt Liv Av Stefan Persson" jag chansar på att dem som frågor om jag är död inte vet om mina andra sociala medier vilket jag kommer att skicka med i videon då så att dem kan se någonting som jag dagligen uppdaterar tills jag har kommit igång med Youtube igen.

Likes

Comments

Hej, jag vill be om ursäkt för ett sent inlägg men jag fick lite saker att göra när jag började skriva denna så bloggen fick vänta men här kommer i alla fall inlägget jag skrev idag.

Jag har kämpat i många år för i stort sätt ingenting och jag har alltid tagit mig själv i sista hand och alltid varit den lojala och osjälviska. Jag har fått skit på skit kastad på mig och jag har bara tagit i mot eftersom att jag inte varit stark nog psykiskt och varit ostabil jag skiter fullständigt i vem det är och står i min väg så kommer du räknas som en fiende. Idag är jag nog stark för att kunna stå på mig för mig själv och börja kriga på allvar visst jag kanske faller några gånger men vad gör det, jag reser mig upp med ett flin och drar ett finger åt alla som skrattar och säger att jag inte kommer att klara det här. Om det är en sak som jag har lärt mig i livet är att aldrig ta någonting förgivet och hjälp dig själv innan man försöker hjälpa någon annan det blir bäst så och att man ska använda sig av sin efarenhet till någonting bra jag har tänkt att använda mig av min historia och mitt liv till att göra någonting bra och i detta fall hjälpa barn och ungdomar från att hamna i samma skit som jag var i och att slippa detta mående som jag fortfarande försöker att kriga i mot.

Jag har tröttnat så extremt att alltid komma på andra plats och jag nu kommer att sikta efter första platsen för att jag ska kunna bli det jag vill så måste jag hela tiden ligga i och eftersom att det inte är bara en sak jag vill göra "när jag blir stor" så krävs det mycket mer än vad det igentligen skulle behövas. Jag menar jag vill bli artist, youtuber och samtidigt hjälpa barn och ungdomar som har det svårt och hjälpa till innan det hela utvecklas och blir värre. När jag var mindre så ville jag bli politiker och styra Sverige men jag vet att det är försent för den delen eftersom att jag inte har någon tro för världen längre det är också en anledning till att jag vill hjälpa barnen för att dem är våran framtid och att jag vill se att jag har för att det fortfarande finns en chans och inte bara för Sverige utan hela världen, jag vill se att det faktiskt finns någon ängen kvar här på jorden.

Likes

Comments

Hej på er, alla hoppas att ni har det bra? Jag har tänk lite på en sak och jag har tänkt att göra en "comeback" till Youtube igen jag håller just nu på att försöka att sälja i stort sätt alla mina spel kontot för att jag ska få mer tid till att funderar på vad jag ska börja göra på Youtube, hade blivit väldigt glad om ni skulle vilja komma med lite idéer till mig eftersom att jag inte riktigt vet vad ni vill se och vad jag vill göra. I början så skulle jag kunna göra lite sånt jag gjorde förut och bara lägga ut lite allt möjligt så det liksom blir det jag känner för men också lite sånt jag vet att folk kollar på, förut för längesen så var det några som ville att jag skulle börja med pranks och det kan jag säga att jag inte tänker göra eftersom att jag inte vill men också för att det inte passar in på min kanal när grunden för kanalen handlar om psykiskt ohälsa och mitt liv. Jag har hållt koll på kommentarerna på mina videos och sätt att folk undrar om jag fortfarande lever, hur det går och varför jag har slutat med Youtube så plötsligt och varför jag inte berättade innan det hände. Jag har svarat på en del kommenterer då och då för att folk inte ska behöva tro att jag är död utan visa att jag lever men med en daglig kamp.

Jag har i alla fall tänk på att gå lite djupare in i min historia och berätta lite saker som jag bara har skrivit på någon blogg eller något inlägg någon gång hur fucked up jag en gång var, jag har tänkt att gå in lite på musiken som jag gjorde förut och berätta lite om hur det var att skapa den, och vad som händer nu vad jag gör/är och lite annat sånt om mitt liv och min historia. Jag kommer att gå igenom mina videos som jag har och kolla igenom vad jag har sagt/skapat tidigare och göra videos om min historia efter vad jag redan har sagt alltså så att jag inte bara upprepar sånt som redan är sagt och jag istället säger sånt som aldrig har kommit upp på ytan så det hela tiden blir nytt matrial. Jag kan vara lite ovan med redigering eftersom att det var väldigt längesen jag faktiskt redigera någonting nu så de första videorna jag gör kanske inte kommer att bli så bra redigerade för att jag måste få tillbaka vanan jag hade förut och hitta ett proffesionellt program jag faktiskt vill använda och som får ut sånt som jag vill ha med. Den absolut första videon kommer nog att bli ganska simpel att jag förklarar typ att jag gör en "comeback" och pratar lite om det och faktiskt se om det fortfarande finns folk som vill se på det jag gör. För er som inte visste att "Mitt Liv Av Stefan Persson" idag heter "S.A.P" och att jag ändrade för att det är en förkortning på hela mitt namn och att jag äger @mlasp98 och jag har tänkt att återvända till Youtube.

Jag saknar verkligen mina snälla följare som jag har haft sedan jag startade med Youtube och tack vare @EmoFjortis så fick jag en liten start hjälp med det hela och jag är väldigt tacksam för det så tack kusin.

Likes

Comments

Det blev inte som jag hade tänkt nu när jag fick pengarna det blev mycket mer utgifter en vad jag räknade med och jag fick inga pengar över denna månad, men jag lyckades få till en deal och jag fick länken jag ville ha men att jag då betalar dem nästa månad istället och sen efter det så kommer ju såklart byggningen av sidan också ta lite tid innan sidan faktiskt kommer att öppnas upp offentlig under tiden så kommer dem med V.I.P och så klart mina vänner kunna se upp byggningen av sidan och mina vänner kommer så klart kunna hjälpa till med att fixa till den för att den ska kunna passa mig och dessutom bli så simpel som möjligt för alla följare som ska kunna besöka den. Det kan bli så att jag till och med köper alla domäner som kommer att vara liknande denna som jag har valt (kommer inte lägga ut länken fören den är offentlig) så även om man skulle skriva in fel så kommer man fortfarande kommer in på rätt sida. Jag har satt en period på ungefär 3 månader för att sidan ska bli helt klar men det kan bli så att det även kan ta längre tid men det kan också bli så att det tar kortare tid också och det hoppas vi ju alla på så att det istället inte kommer ta så mycket längre tid än tre månader.

Eftersom att jag kommer ha full kontroll över denna sida och den kommer att bli offentlig för hela jorden så har jag tänkt på att göra reklem platser på sidan och tänkte hära om det finns något intresse av att få en reklam-plats på min sida. Plats, priser och hur länge reklamen ska finnas där kan diskuteras via mail och det snabbaste sättet ni når mig på är stefanantoniopersson@gmail.com och för er som skulle vilja hjälpa till att bygga upp denna sida får även skicka ett mail med tips och hur ni tänker om hur den till exempel ska se ut. Om jag skulle välja någon av era sidor så kan jag ge en shotout som tack för hjälpen! Jag kommer dock inte bygga upp sidan själv eftersom att jag själv vill att sidan ska bli klar så fort som möjligt så tänker jag hyra in några och fråga runt bland vänner om dem kan hjälpa till under skapningen av sidan. Jag har också tänkt på att samtidigt prata med arbetsförmedlingen och fråga om jag ska skapa ett företag för att det ska bli lättare för mig men ännu är jag inte helt säker på den punkten med att skapa ett eget jag ska därför prata med arbetsförmedlingen och höra vad dem säger om saken. Men det som är klart är ju att jag kommer att starta upp en egen sida!

Min plan är att sidan ska vara fullt fungerande innan nästa år och att mina idéer då ska vara på sidan och planen är att det också kommer finnas en shop på sidan.

Likes

Comments