Jag blev klar med inspelningen för den kommande videon "Dem förändrade mig" och jag har nu hållit på med redigeringen i några timmar och jag beräknade att videon skulle ha kommit upp ungefär vid sex tiden men jag råkade ta bort en del av filmen under redigeringen. Men det är ingen större skillnad gjord eftersom att jag nu på senare tid alltid skapar en backup fil där jag lägger upp pågående redigeringar eftersom att detta program fortfarande är ganska nytt för mig.

Jag tror inte längre att videon kommer att komma upp vid sex tiden utan om jag har tur så kanske videon kommer upp runt tolv tiden i natt men förhoppningsvis så kommer videon upp tidigare. Läs mer här ---> https://www.facebook.com/98S12A25P <---

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag beställde förra månaden ett packet som förväntade sig att bara komma inom några få dagar men paketet kom inte på den uppgjorda tiden och den dagen hade jag då sätt till så att jag skulle vara ledig och jag då hade avbokat alla tider men den roliga delen är att paketet inte kom den dagen så jag hörde av mig till kundtjänst men fick som svar att deras kundtjänst hade fått tekniska problem så att dem inte kunde svara. Jag väntade då i några dagar för att förhoppningsvis kundtjänsten skulle svara och kanske efter en och en halv vecka så fick jag svar och då så sa dem att jag var tvungen att ge mer information om vad jag hade för ärende och vad det var jag hade beställt. Jag svarade på det mejlet och fick då samma svar som förut att deras chatt har tekniska problem och svaret kunde dröja i några dagar. Jag har dock haft kontakt med Klarna eftersom att det var dem pengarna gick igenom av det jag betalade och jag är faktiskt nöjd med deras kundtjänst och pengarna drogs ju bara någon dag efteråt eftersom att jag bad dem skicka in pengarna i för väg eftersom att mitt konto har en förmåga att dra pengar.

En och en halv vecka senare så har företagets kundtjänst inte svarat men jag vet i alla fall vart paketet befinner sig efter lite strid och paketet förväntar sig att komma i morgon alltså på fredagen. Avtalet var ju att paketet redan skulle ha kommit i måndag´s vilket det inte gjorde så att jag fick en uppdatering om att den skulle komma på fredagen istället men nu till det ännu roligare som stressar sk**en ur mig jag har morgondagen planerad redan jag ska bland annat till psykiatrin då och det kommer att vara i morgon mellan klockan 10 och 11 och posten KAN komma mellan 8 - 15 under dagen och då måste jag vara hemma för att kunna skriva på för att kunna bekräfta att jag har fått paketet. Om jag inte skriver på så kommer dem att skicka tillbaka paketet till där det kom ifrån vilket då kommer att försena det till kanske två veckor till vilket jag absolut inte vill. Så hur ska jag göra? Min tillit till detta företaget har sjunkit till det minsta så jag vågar heller inte ge dem fullmakt att lämna paketet utan att jag skriver på jag vet dock inte om företaget har någon koppling till postfirman som ska transportera det eller inte jag har dessutom aldrig hört talas om postfirman Berglund´s transport heller så jag vet inte... Psykiatri-tiden kan jag inte ställa in och jag tror inte att jag kan ställa in det andra planerade grejerna heller så hur ska jag göra?

Vad tycker jag personligen? - Ja jag har erfarenhet av Klarna och jag tycker faktiskt att dem gör det dem ska och har väldigt proffesionell support och att dem är allmänt bra. Jag har faktiskt inte så mycket erfarenhet av Conrad och bara handlat där en gång men det känns också som att det var den sista gången jag köpte något där både tiden för dem att skicka det men även deras support var väldigt dålig tycker jag men som sagt var jag har bara handlat där en gång. Och vad det gäller Berglunds transport så har jag inte så mycket att säga om dem eftersom att jag inte har någon erfarenhet alls av denna postfirma och heller inte vet hur dem sköter det och hur länge dem har haft paketet.

Paketet är skickat enda från Tyskland by the way.

Likes

Comments

Det är ju så att jag har gjort en comeback på YouTube och jag har ju också kommit ut med att jag inte vet vad jag ska skapa för någonting så jag ber om hjälp och tips på vad jag kan göra och publicera. Jag vill ju faktiskt göra något som tittarna vill se på men såklart också något som jag också vill göra så jag kan ju absolut säga att jag inte kommer göra prank videos eller något liknande sådant.

Jag tillbringar just nu kanske åtta timmar om dagen på internet för att kunna få insperation och idéer till videos på min kanal där jag som sagt va kollar runt på vad andra har gjort och lite såna där saker för att förhoppningsvis tillslut kunna själv komma på någonting att skapa och lägga upp. Eftersom att sist min YouTube kanal faktiskt var aktiv var för cirka ett år sen och då pratade jag mycket om mitt liv, mitt mående, Q&A´s och lite liknande saker. Jag bedömmer vad ni vill titta på och vad ni tycker om igenom ratingen videon får om det är många som gillar videon så tar jag det som att ni vill se mer utav liknande video´s. Men som sagt nu så var det cirka ett år sen jag var aktiv på YouTube och tiderna förändras och nu när jag har gjort "comeback" till min kanal för att försöka få den aktiv igen så försöker jag komma på sånt som tittarna vill se på liksom vad jag ska skapa. Det är väldigt svårt för mig att kunna skapa videos som folk faktiskt vill se på när jag heller inte vet vad jag ska publicera så just nu lägger jag bara upp saker som jag kommer på med tiden under dagarna vilket då också kan påverka hur aktiv min kanal är när jag ser på framtiden så vill jag att det minst ska komma upp en video per dag på min kanal men det måste ju också vara lite sånt som både tittarna vill se på men samtidigt någonting jag vill och orkar skapa.

Jag har just nu fyra stycken saker som skulle kunna hjälpa mig och min comeback på YouTube som jag skulle bli så glad över om följarna/tittarna kollade igenom och fyllde i.

1 - Det första är vad jag ska heta på YouTube? Jag har ju bytt namn på mitt YouTube konto ganska många gånger nu och folk har blivit förvirrade under tiden om vem jag är så jag funderade först på om jag skulle ändrat tillbaka till "Mitt Liv Av Stefan Persson" eller inte, så jag skapade ett förmulär där följarna kan vara med och välja vad jag ska heta på YouTube och även andra sociala medier. Länken finner ni här: http://bit.ly/2zfrHiC

2 - På min senaste video "Verkligheten? #1" så tar jag upp att jag inte vet vad jag ska göra på YouTube efter min comeback och tar därför hjälp av mina följare om vad dem vill se på min kanal men fick tyvärr inte så bra respons på den videon om vad ni ville se på min kanal så jag ska bland annat skapa en ny video där jag kommer ta upp lite om denna information i en video som bara kommer att handla om detta. Men det kommer också finnas ett formulär för detta så att det blir lite mer "anonymt" om vad ni vill se på min kanal. Länken till formuläret finner ni här: http://bit.ly/2z8KHhR

3 - Prenumerera gärna min på kanal på YouTube jag vill tillslut kunna göra YouTube som mitt jobb och det underlättar väldigt mycket med fler prenumeranter och det får mig också att bli gladare. Länken finner ni här: http://bit.ly/2i0CYbb

4 - Dela gärna min kanal med dina vänner, familj och bekanta jag vill få bort tystnaden som har skapats runt verkligheten, psykisk ohälsa och mycket mer det jag vill göra är att riva bort den muren så att det faktiskt kommer ut. Men det finns också mycket annat du kan se på min kanal men just nu så kan jag inte nämna något utav det för att det kommer att bli ett nytt sorts matrial som kommer inom framtiden om det skulle gå bra för min kanal. Kopiera denna länk ---> http://bit.ly/2i0CYbb <--- och skicka ut på dina sociala medier så skulle jag bli jävligt tacksam.

Videon nedan är den senaste videon på min kanal, hoppas att vi syns på min kanal!

Likes

Comments

Jag glömde uppdatera denna blogg den dagen då jag lade upp en video på min YouTube kanal som var för cirka två dagar sen så då tänkte jag nu göra en liten kort uppdatering om min kanal här. Jag har nyligen lagt upp en video som går under namnet "Reagerar på mina låtar! #comeback" vilket ni kan se nedan här. Men i alla fall så har jag fortfarande inte löst vad jag ska ha som en riktigt comeback video men jag kom på att jag bara skapar något random för att jag ska kunna höra med mina prenumeranter om vad dem tycker att jag ska göra framöver på min kanal. Min kanal kommer nog fortfarande ligga ganska lågt tills jag kommer på idéer till den men det skulle ju gå mycket snabbare om jag fick hjälp av följarna och andra också som ser såklart om vad jag ska göra. Men titeln på min video är inte bara en klickbait utan jag reagerar också på min musik som jag tidigare skapat och säger sanningen om vad jag tycker om den och mig under den tiden jag skapade den. Därför så blev denna "första" videon väldigt lång hela tjugo minuter och mycket prat och information och det jag försöker få ut av följarna, vad vill ni se?
Ni får gärna gilla, prenumerara och kommentera om vad ni vill se på just min kanal för om ni gillar en video så vet jag att ni tycker om de sortens videos och det gör det också lättare för mig att kunna skapa både sånt jag gillar att göra men samtidigt också något som ni vill se.

Funderar också på att göra en liknande video fast då reagear på mina videos!

Likes

Comments

Hej, eller nått.. Jag har haft sömnproblem i många år nu och har väldigt mycket brist på sömn och det är inte så att jag vill vara vaken under nätterna (förutom då jag dygnar) det är för att jag inte kan somna. Jag kan inte heller påstå att jag faktiskt njuter av att vara vaken under nätterna jag är faktiskt oftast ganska uttråkad och har ingenting att göra, förut när jag var vaken under nätterna så spelade jag, såg på film eller kanske skrev någon låt eller bloggade/skapa videos eller ja någonting sånt men idag så har jag tappar intresset för det mesta av det där jag nötte ut det så det blev tråkigt. Eftersom att jag spelar spel minst tolv timmar per dygn och spelar ungefär samma spel varje dag så blir det ganska utnött och angående videos så vet jag inte vad jag ska göra riktigt jag har inga mer idéer kvar om det...

Likes

Comments

Jag har nyss lånat pengar av mormor för att jag skulle betala en faktura som jag hade glömt sen förra månaden så hon ställde upp och jag kom överens med hon att jag skulle betala tillbaka när jag får pengar alltså runt den 20/21 Oktober nu som kommer. Tyvärr så hade jag inget val än att låna pengar för att inte komma till kronofogden men den stora frågan som jag nu har är kommer detta att påverka byggandet av hemsidan vilket jag började fundera på någon timme sedan. Eftersom att jag också "lånade" pengar av en kompis tidigare denna månad och det är svårt att förklara utan att det ska låta fel för er som läser så jag går inte in på ämnet mer just nu. Men det positiva är att jag inte lånade så jätte mycket utan "bara" ca 320:- ungefär plus minus lite grand och det var ju det totala jag lånande. Men sen så har jag ju också andra utgifter som ska betalas nästa månad men jag har sagt upp många prenumerationer som kostar mycket eftersom att jag själv vill att sidan ska bli klar så fort som möjligt.

Men denna månad så kommer jag ha ungefär 1641 (räknat med hemsidan) och paketet som jag funderar på kostar cirka 1500:- kanske mer också lite beroende på det hela men sen kan bli så att det blir mer utgifter också det vet jag inte riktigt ännu och eftersom att jag ännu är osäker på om jag ska sluta att snusa och röka så vet jag heller inte med om jag ska räkna med det eller inte. För jag vill gärna behålla min prenumeration på Youtube, Spotify, Google och ett spel och sen också hålla en spel-server uppe för vänner också och om jag räknar med det också nu (inte tobak) så kommer jag ha ungefär 1000:- kvar och om det skulle bli så att jag vill ha snus eller cigaretter eller kanske gå till krogen/äta ute så kommer jag att bli pank denna månad men som tur är så behöver jag ännu inte betala för tiderna på sjukhus, psykiatrin eller tandläkaren ännu vilket jag är glad för. Men sen är det ju en till sak som jag är lite osäker över angående sidan och det är hur mycket betalar jag per månad? Det som jag har förstått är att dessa 1500:- bara kommer att vara själv start-avgiften men sen då jag räknar ju med att jag måste betala antingen månad eller år för att också hålla den öppen offentligt och det är just det hur mycket kommer det att kosta mig det står: "Hosting Business - 12 Månader 1152:-" och då måste det väl vara per år dem menar alltså att jag betalar 1152:- per årligen för att hålla sidan öppen? Ni som använder one.com eller vet någonting om sidan får gärna ge mig lite information om dem så hade jag varit tacksam för det!


Likes

Comments

Hej idag så var jag till psykiatrin här i Malung för att jag skulle träffa en ny psykolog eftersom att den förra slutade och det började faktiskt inte så bra alls med denna person. Hon hade läst mina journaler som dem skrivit i mora psykiatri av en person som jag inte gillade dels för att hon bara misstolkade allt jag sa...

Eftersom att jag hade fått reda på för några dagar sen att jag inte har varit sjukskriven på två månaders tid så har jag råkat uppgett fel information till socialtjänsten eftersom att jag inte har blivit informerad om att jag inte har varit sjukskriven dem senaste två månaderna. Jag frågade den nya psykologen om dem kunde fixa till det och skriva en sjukskrivning från augusti till något datum men det kunde hon inte eftersom att psykiatrin upplever att jag inte mår tillräckligt dåligt för att vara sjukskriven och att dem vill att jag ska söka jobb jag sa ifrån såklart och känner lite vad säger mina diagnoser dig? Jag har PTSD., ångest och depression som diagnos vad jag vet jag kanske kan ha någon eller några mer jag kommer faktiskt inte ihåg.

Psykiatrin hävdar att jag har ett allvarligt alkoholmissbruk och att det kan vara en anledning till att medicinerna inte verkar på mig men nej jag kan säga att jag dricker mycket mindre än dem flesta jag känner men jag kan erkänna att när jag väl dricker så dricker jag ganska mycket dock bara under just den stunden. Jag ska tydligen ha haft tid för blodprov sen flera månader sedan och jag har heller inte fått den information och dem hävdar att dem ska ha skickat flera brev om det varav några påminnelser men om dem hade gjort det så hade jag väl vetat om det, eller? Jag har tänkt att beställa två tider på sjukhuset och den ena tiden ska jag ta dessa provet och den andra tiden så har jag tänkt att boka tid för att prata med en doktor om mitt mående så jag får prata med en riktigt doktor som förhoppningsvis förstår allvaret i det hela och kan vara snäll att skriva ut sjukskrivning för dessa två månader som har gått och ge mig en längre tids sjukskrivning framöver.

Psykiatrin ska även samarbeta med socialtjänsten angående mitt ärande där.


Likes

Comments

Under natten som var så gick jag till mamma för att jag inte kunde sova eftersom att jag råka somna under dagen så har jag sovit mitt... Men i alla fall så började jag lyssna på lite musik och efter ett tag så blev jag sugen på att själv skriva en låt eftersom att jag inte gjort det på ett tag och första texten blev inga bra men jag fortsatte och tilslut så kom jag på något att skriva om mitt liv så klart! Texten blev väldigt rörande och jag blir lite ledsen när jag läser igenom vad jag skrivit eftersom att det väker så många minnen och triggar i gång så många känslor. Denna text är ren fakta ur mitt liv och direkt ur plockat ur minnen och Flashbacks men tyvärr så kom inte allt med i första texten så jag ska försöka skriva en del två på den också. Men jag är glad för att det var extremt länge sen jag skrev en låt-text nu och det känns på något sätt också bra att få ut det på papper samtidigt!

Likes

Comments

Jag har vetat det så länge och jag kan inte ens tänka mig att jag någon dag kommer att bli pappa, det liksom går inte in i mitt huvud och när jag har tagit upp ämnet "jag vill sterilisera mig" så har folk alltid sagt tänk igenom det du säger nu eller du kommer att ångra dig i framtiden och andra liknande kommentarer från människor runt om mig. Men jag vill inte ha barn och kommer aldrig vilja ha ett i alla fall inte med mina gener jag har tänkt att stoppa spridningen av mina gener och dessutom så skulle jag klara av att ha ett barn det är alldeles för mycket ansvar. Steriliseringen kommer att göra så att jag aldrig kan få barn och "tyvärr" så har dem satt tjugofem års åldersgräns på denna operation för att man inte ska göra det och ångra sig efter så att man liksom får längre betänketid men det står också att om det finns någon speciell men också väldigt bra anledning till att man vill göra den innan tjugofem så går det att få tag på ett speciellt tillstånd som man kan få av kommunen om jag kommer ihåg rätt..?

Vad är sterilisering? Jo det är ett litet ingrepp där dem tar ifrån egenskaparna av att kunna skaffa barn på heltid och det går inte att ångra eller göra om efter att man har gjort detta ingrepp gör man det finns det ingen ånger. Sex och sånt där kommer att fungera som vanligt men det finns ingen chans till att få barn och detta definitiva preventivmetoden ska vara 100% skyddat så alltså ska det inte alls finnas någon risk till graviditet men man ska ju så klart alltid vara försiktig när det gäller sex för det skyddar fortfarande inte mot några könssjukdomar eller andra bakterier.

Innan jag tar beslutet helt så har jag faktiskt tänkt att tänka igenom lite till för att absolut vara på den säkra sidan... För att folk ska bli nöjda tror jag redan vet vad jag vill..!

Likes

Comments

Nu är det inte många timmar kvar innan det räknas som helg och jag har fått reda på att jag kommer att vara ensam hemma under helgen som kommer eftersom att min bror och hans flickvän ska någonstans. Jag har tänkt lite på det hela och det är lite blandande tankar om det hela och på något sätt så kommer det nog bli ganska skönt jag kommer att bara kunna ta det lugnt och ha hela internet för mig själv men på ett annat sätt så är det lite tråkigt jag menar hur lång tråkigt kommer det inte att bli och dessutom en hel helg, vad fan ska jag ens göra? #bristpåliv Men idag eller snarare i morgon beroende på hur man tänker och hur noga man är med tiden men i alla fall så den 09/29 så har jag tänkt på att börja fundera ut något att göra som "comeback" video och så klart mycker mer eftersom att jag måste komma lite ikapp och fylla upp kanalen med lite mer videos. Jag tror att jag vet på ett ungefär vad jag ska göra som comeback video men jag måste nog fixa till mig lite innan eftersom att jag har förändrats sjukt mycket sen den senaste videon och jag ser mycket äldre ut idag än vad jag gjorde då i för sig så är jag ju också äldre än jag var då. Men så denna helg så har jag alltså tänk att börja komma på lite mer saker jag ska göra/säga i videon och om jag hinner även skapa videon om jag kommer på tillräckligt mycket för att skapa en videon som också ska vara någorlunda bra också men jag förväntar mig inte ens det bästa från mig själv eftersom att det har gått en långt tag sedan sist jag redigerade någonting men får hoppas på det bästa helt enkelt.

Jag är så sjukt närvös för att börja med Youtube igen men det är ju så många som skrivit och frågat om jag fortfarande lever och några andra liksom tycker att jag ska börja och göra videos igen och prata lite om mitt liv igen som jag gjorde när min kanal hette "Mitt Liv Av Stefan Persson" jag chansar på att dem som frågor om jag är död inte vet om mina andra sociala medier vilket jag kommer att skicka med i videon då så att dem kan se någonting som jag dagligen uppdaterar tills jag har kommit igång med Youtube igen.

Likes

Comments