View tracker

Nu har jag slutat jobbet och är jag påväg till en grej som förhoppningsvis går rätt fort, jag har nämligen mycket att stå i känns det som. Måste i alla fall börja packa och förbi systemet. Systemet kanske får bli imorgon. Vi ska köpa alkohol (no shit) till Åre så vi har det gjort. Det är ju två dagar och två kvällar så vill ha lite variation så jag inte mår illa andra dagen och behöver dricka samma sak som kvällen innan haha. Man har ju varit med ett tag hahaha. Sjukt ändå att jag hade min första fylla för typ 7 år sen?! Fyfan vad hemskt ändå. När hade ni er första fylla?

Måste hem och planera vad jag ska packa med mig. Vill ta med mig välgenomtänka och användbara saker, inte trycka ner halva garderoben för att jag har beslutsångest över vad jag ska ha på mig som det kan bli ibland. Vi har ju hyrt en rätt LITEN bil (PSSST tjejer ta inte med för mycket!!!) så gäller att packa smart. Kommer säkert sluta med att jag har med mig alldeles för mycket ändå...

Nu måste jag skynda mig här men vi hörs säkert sen. PUSS

Mysig middag med mina älsklingar i fredags. Skålen e ju typ större än mig. Elena: "Johanna SITT STILL" haha. Vet inte vad som hände med mitt hår dock...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Alltså mammas sms = lycka. Äntligen en Vitamix!!! Shit vad jag ska mixa nu haha. Kommer användas varje dag. Vår förra mixer var okej men har velat ha en Vitamix i typ 3 år. För er som inte vet vad det är kan googla, den kan mixa allt du kan tänka dig (utan att det blir stopp så att du behöver röra om haha).

Annars då? Jo jag har lunchrast och sitter och äter morötter med hummus medan jag läser Food Pharmacy. Och jag blir typ helt tokig när jag läser sånt här. Av allt jag någonsin läst på om mat (vilket är extremt mycket) så tror jag faktiskt att denna bok kommer vara den som påverkat mig mest, den är G R Y M!! Läs läs läs. Vill läsa den om och om igen...

Likes

Comments

View tracker

Är det bara jag som tycker att de mindre kända bloggarna är de som är roligast och mest intressanta att läsa? Känns som att folk tappar det lite när de blir stora bloggare. Jag vet många som haft grymma bloggar med bara några hundra läsare där de skrivit mycket personligt och öppet om allt möjligt, men som nu för tiden när de blivit lite större endast lägger ut kläder med adlinks för att tjäna pengar. Det blir så himla tråkigt att läsa. Håller ni inte med? Vet inte ens varför jag fortfarande läser de bloggarna faktiskt. Men det blir ju lite som att man känner de eftersom man följt deras liv i några år, hahahah fyfan vad obehagligt det låter, men det är ju så!

Har fått höra några gånger att min blogg nästan är lite för öppen och personlig, men jag ser inte det som något negativt. Förutom att det kanske inte är jättekul när hela släkten ska gå in och läsa om när jag skriver om sex. Men jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag bloggar ju ändå inte för min släkt utan för er som är i min ålder (typ) och som kanske vet vem jag är/bara har hittat hit av en slump och fortsätter läsa för att ni tycker att jag verkar intressant/ogillar mig och älskar att stalka mig eller vad det nu kan finnas för konstiga anledningar till att ni tittar in här.

Jag hoppas i alla fall att jag fortsätter att vara öppen och skriva av mig och lägga ut halvfula bilder och vara ärlig osv. Annars får ni banne mig säga till mig på skarpen!

En liten kvällstanke bara.

en ful bild på mig i dagens solljus men det är väl så jag ser ut i guess. lets not hang lip over that

Likes

Comments

När jag får en idé till en outfit måste jag handla det som saknas i min garderob nu nu nu. Får liksom upp en bild i mitt huvud av mig själv i en skitsnygg outfit och då måste jag bara ha den. Ibland går det att ta vad jag har i garderoben men ibland krävs något litet tillskott. Sprang därför runt halva stan för att hitta detta nät... Nu kanske ni undrar vad jag ska ha det till, eller vad det ens är haha. Men det får ni nog se i helgen... AHhh hatar att jag inte kan klä mig hur jag vill varje dag pga mitt jobb!!! Vill bara leva på bloggen och glida runt med datorn & kameran mellan kaféer/möten/photshoots! Snart så haha ;)

Likes

Comments

SAKEN ÄR DEN ATT MAN KAN SPENDERA HELA SITT LIV MED ATT FÖRSÖKA VARA NÅGON ANNAN, FÖRSÖKA SE UT SOM NÅGON ANNAN, FÖRSÖKA LEVA SOM NÅGON ANNAN.

FÖRSÖK ISTÄLLET ATT ACCEPTERA DIG SOM DU ÄR. FÖR DU KOMMER ALLTID ATT VARA DU, HUR MYCKET DU ÄN FÖRSÖKER ATT INTE VARA DET.

Likes

Comments

vegomat

Vi åt ju julbord på Fotografiska igår som sagt. Mums. Jag gillar verkligen speciell och annorlunda mat. Fick ju allt vegetariskt och det var hur gott som helst! Vissa beställde dryckespaket till också och det är roligt för då får man dryck som passar till varje rätt. Jag drack saffransfördrinken, vatten, och sedan ett glas vin.

Likes

Comments

kläder

Nu har jag slutat! Ska springa in på H&M nu och köpa lite tråkiga nödvändiga saker. Eller kanske inte så nödvändiga haha men tråkiga grejer att lägga pengar på. Sen bär det av mot Fotografiska för julbord, tror det är julbord iallafall, muuummsss (hoppas det finns massa vego...).

Ha en fin kväll hälsar jag och mina skor haha...

Likes

Comments