Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det har gått tre år.
Det har gått 1099 dagar. Jag minns när jag grät för att det gått 100 dagar. 100 dagar utan dig, 1099 dagar utan dig.
1099 dagar sedan du också tog mitt liv. Du förde det bara vidare. Du förde över det på oss.

Likes

Comments

Jag vet att allt detta är en förberedelse på vad som ska komma. Jag vet det för jag ska kämpa mig ur det här och kämpa mig till dit jag ska. Jag ska. Ångesten är runt mig men jag släpper inte in den. DE är ångesten, inte jag. DE DE DE.

Likes

Comments

Jag känner mig som en stor klump som är ivägen för alla. Som alla knuffar på som om det vore så man hanterar det. Jag vill inte leva. Det finns ingen plats för mig här. Jag vill att folk ska veta det. Jag vill att hon ska fatta att hon trycker ned mig genom sitt vidriga. Men ingen kommer backa mig, vad gör jag då här? Ingen bryr sig tillräckligt för att det ska vara värt det. Hon är vidrig. Vidrig, vidrig, vidrig. Jag har ångest. Men det är inte jag som ÄR ångesten. DE är ångesten.

Likes

Comments

Varför låter jag mig själv gå igenom samma sak igen? Hur blev det såhär igen. Varför måste de vara så tydliga med att jag något är fel men inte kunna säga vad.
Inte igen, händer det inte nog ändå?

Likes

Comments

Jag vill krossa dig. Jag vill få dig att falla att känna dig trasig och dödlig. Det är kärlek om du gör detsamma.

Likes

Comments

Jag försöker hitta andras ord angående mina känslor. Har ingen känt såhär förut? I love him like crazy men han är ändå långt ifrån ens tänkbar. Det har aldrig vartit han och jag vill inte att det ska vara han men stundvis är han den stora kärleken. Vad i helvete är detta? Varför tar ingen upp det?

Det är inte påriktigt, det är helt uppenbart men så varför skaver hjärtat, är det verkligen bara jag??

Likes

Comments

Antingen ska jag älska mer och mer eller aldrig igen. 


Likes

Comments

Om jag kunde skulle jag få dig att se mig. Titta mig djupt in i ögonen tills du börjar känna. Fattar du inte att jag skulle bli det bästa som hänt dig? Hur kan du inte se det? Du är redan i mina drömmar och jag vägrar stanna utanför dina.

F sa att det är kanske lätt om man ser ut som jag. Han såg väl i syne.


Likes

Comments

Jag sitter och stirrar, väntar på ditt svar. Jag vill att du ska känna hur jävla ont jag har. Eller nej såklart inte. Jag vill ju skydda dig från allt det där, för det är så man ska göra. Men jag tror att vi bara handlar om mig egentligen. Sån är väl kärleken när man inte är kär. Du får ta sönder mig, jag är redan trasig. Du behöver inte vara orolig för om du krossar mitt hjärta var det ändå jag. Och jag säger redan nu, varnar, jag har älskat förut så det vi har är inte på lika villkor.

Likes

Comments