Header

Hej!

Som många vet är de sommarlov, iallafall för dom flesta! När min kropp mörker att jag inte behöver gå upp tidigt någon dag alls nästan blir den lite extra trött. Så just nu har jag lust att sova hela dagarna... Men samtidigt är jag uppe lite längre på kvällen, men vi snackar om att jag vaknar 4 timmar senare än vad jag brukar. Men det är skönt att kunna sova ut! För min fantastiska Mamma tar ut hästarna nu utan mig! De är jag så glad över. Men dock kommer hästarna gå ute inom kort, antagligen på söndag blir det dom får gå ute första natten! Vi får hoppas Farex stannar i hagen... Haha men de borde han göra med tanke på att han går i gräshage!

Men idag iallafall vaknade jag 11, gick ner och åt pannkaka som brunch. Sen ringde jag och prata med Ebba, vi tänkte sticka till Långsjön! Och så blev de, det regnade lite. Men varför inte? Så vi cyklade dit, hon hemifrån sig och jag hemifrån mig. Dock stannade vi och köpte glass i Romme, eller jag cyklade och mötte Ebba. Men väl vid Långsjön va vi helt ensamma, bara vi och regnet... Men vi stack till en av bryggorna och doppade oss, de tog lite tid då de va lite kallt. Men vi kom i, sen gjorde vi inget mer. Men med tanke på att det regna orkade jag inte cykla hem, det är ganska långt Hem till mig. Så då ringde jag pappa och bad honom komma... Haha slö? Men han va så snäll så han Kom! Ebba cyklade dock hem men de är inte så långt till henne.

Planerna med Farex idag är att han ska longeras. Jag har inte longerat honom på länge nu så varför inte? Ikväll tänkte jag göra del 2 av hiss or diss inläggen.

Kram JULIA

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments