Flying Yankee Labello (Labbe): Født 10.mai 2000 og blir hele 18 år neste år! Han kom til meg når han var 6 år, skal ikke skrive så mye da det er ganske mye. Han var mishandlet og bare bein når jeg tok han hjem.Var gravid med Malin, var bare noe med den hesten som gjorde at jeg kjøpte han. På veien har det vært opp og nedturer hvert år, men har lært så mye av han. Fra å være en usikker og farlig hest til å være tillits full og min beste venn. Har lært han det han kan i dag, vi rir nå fast noen helger i året.

Inaka: Huska ikke hele fødsels datoen men hun ble født i 2007. vi fikk henne på for sist vinter og har nå henne hjemme hos oss. Ei rød hoppe med egne meninger men utrolig snill og vi er glad for å få ha henne. Vårt mål med henne er å starte litt sprang og dressur til neste år. Er i hovedsak Malin sin for ponni.

Pepper: Født 10.juni 2017 og er min hest som vi står som eier på. Hun er etter Botn Inaka og Bjørkefrost. Vi ønsker å ha henne så allsidig som mulig, hvor vi skal bruke god tid på og få en trygg og god brukshest. Hun har et godt og kaldt hode, er flink til å bli leid, trimme hovene og en skikkelig kose og litt rampete. Fargen er rød med en stjerne i panna, pluss 2 hvite sokker på bakbeina. Noe som er synd da det ikke er typisk for rasen og vil ikke kunne bruke henne i avl bortsett for om vi vil ha avkom etter ho selv.


Likes

Comments

Da jeg liker å skrive så fant jeg ut at det kunne være koselig å ha en annen blogg. Denne blir om vår hverdag med hestene og det vi gjør og mål som vi ønsker å sette framover. skal prøve å få flere bilder sånn at den ikke blir så kjedelig :)

I dag slappet vi litt av før vi gikk ut og tok kvelds stellet, Malin ridde Inaka litt på jordet og en vei nedenfor huset. Inaka er blitt veldig positiv og er ikke noe sur under trening. Kan være litt egen med å vil gå sin vei, Malin har blitt flink med å være bestemt og rose henne. Vi ser mye framgang, men har vært lite trening i det siste grunnet mye oppussing og lite energi. Vi må bare gjøre noe med dette og lage en plan. Til neste år får vi ridebane ved siden av ute gangen og da kan vi trene mer målrettet. Nå har vi fått låne 2 jorder vi kan ri så mye vi vil på. Det er mye bedre en ingenting, er og mange flotte skogs stier. Inaka og Malin trente litt på sjenkel vikning i skritt på veien, for selv om vi ikke har bane så lærer vi jo hesten øvelser der vi har mulighet å trene. Malin sitt mål nå er å få muskler og kondis på Inaka sånn at hun kan ta ho med på kurs til neste år. Mitt og Labbe sitt mål er det samme, men få mer framgang på helge treningen som vi er med på. At jeg skal ha masse miljø trening sånn at han blir mer rolig i forskjellige sammenhenger. Pepper skal starte å trappe ned på ammingen hos mor. Tenker å leie henne litt utenfor gjerde og ha litt egentrening mens mor ikke er langt unna.

Så da starter jeg litt med denne bloggen og satser på at den kan bli et fint hjelpe middel og motivasjon.

Likes

Comments