Ska verkligen börja uppdatera oftare känner jag haha lite oaktiv på sistone.Massor har hänt sen senare inlägget, 2 hästar är på semester, träningarna har kommit igång och självklart tävlingssäsongen har börjat! Förra söndagen (15-5) var vi på en P&J. 3 stycken ryttare och hästar fick varsin rosett och felfria rundor. Inridningen på ponnyn Hilton (4år) går också utmärkt, hoppar till och med i paddocken med ryttare på ryggen samt ridturer i skogen med galopp utan ledare!

Men inte bara bra saker har hänt, avramingar också, en under hoppträning med Messina och mig (svettfux häst). Samt med en tjej i stallet i skogen men hästen Celine (mörkbrun häst). En spark har jag också lyckats fått mitt mellan revbenen. Ingen större skada än ett blåmärke just nu. Som sagt så kommer uppdateringar börja ske, inte bara utav mig utan av andra i stallet. Sista men absolut inte sista saken är att kvällen innan tävlingen rymde alla våra hästar.. 12 hästar på vift på åkrana. Som tur så var vi ute och red och så märke våra hästar dem och vi kunde larma direkt till de som var i stallet. Ingen häst skadade dig och vi fick in dem i hagen ganska smidigt.

Här kommer lite bilder som nyligen tagits från tävlingar samt andra tillfällen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har vi tagit en massa fina foton men en riktig systemkamera i det fina vädret😍 Jag har ridit 3 hästar idag och jag red 4 igår så är helt slut i kroppen, men vart allt❤️
Här set ni några foton vi tog idag😘

Likes

Comments

Hejsan igen! Mycket har hänt sen sist vi sågs, vi i stallet trotsar fortfarande vädret. Men nu har vi betalt ridhusavgift, ÄNTLIGEN kan vi ha riktiga hoppträningen och dressyrträningar i ett stort ridhus :D Min dressyr Alice på gården går bättre och bättre. Hon är en riktig klump i dagsläget för är fortfarande lite tjock. Hon har även fått ett nytt rörligare bett för hon har spetsiga tänder, men ska till tandläkarn snart, får hoppas att hon blir bättre då.
Nu under vintern skadad alltid våra hästar, det är väldigt sällan någon häst blir sjuk/skadad men just under vintern händer allt.. Coco Cola vår lilla B ponny hade ont i nacken, Tam'o kreti (lilla hästen som är skimmel) var halt, och Alice som hade ett sår på vänster fram. Men som tur mår alla bra nu.
Jag hoppas på att sista vi vintermånaden går snabbt nu så får vi hoppas på sol och värme snart.

Bild på Alice

Likes

Comments

I mitt första inlägg så tänkte jag prata lite om vårt tävlande samt om hästarna. I nu läget är det jag (Jackie) och en till i stallet vid namn Malou som är ute på Pay and Jump's, men nu till våren efter Malou har skaffat grönt kort (som jag redan har) ska vi ut på lokala tävlingar runt om i Skåne. De hästarna som vi är ute och tävlar med är en svettfux vid namn Messina, en skimmel vid namn Tam'o kreti, en mörkbrun vid namn Celine. Sen har vi en häst som är en fux vid namna Rosita som vi ska träna upp i hoppningen, sen får vi se om vi tävlar henne med. Sen har vi sonen till Rosita vid namn Balousconi (Coco) som vi också ska ut och tävla med till våren förhoppningsvis, det är just nu en vuxen som tävlar han men Jag och Malou kommer nog ta över det haha. Med alla dessa hästar kommer vi dela med varandra.

Här kommer lite bilder på dessa 5 hästar som jag just sagt

I denna ordningen:

Balousconi (Coco)

Messina

Tam'o Kreti (Tami)

Celine

RositaLikes

Comments