För att lyckas med Idas yoga skola behöver du ett kallt golv, fen för närgången hund och stela ben samt ett minspel som skulle få Jim Carry att skämmas.

Likes

Comments

Då har jag avslutat årets första träning i Mörrum, fina, pigga, busiga och underbara hästar. Om två veckor drar vi igång på riktigt.

Jag har även fått min kurslitteratur, eller fått och fått den kostade hela skjortan och en bit av jackan men intressant ska det bli. Nu ska jag lära mig allt om idrottspsykologi, så kommer varken jag eller min elever någonsin igen att drabbas av prestationsångest.

Likes

Comments

Till alla som har missat det så är det snöstorm ute. En buss blåste omkull på E22, jag tror fan inte det blir någon ridning idag. jag vet att Jens Fredriksson bara för någon vecka sedan publicerade ett inlägg om att det bara blir bra ryttare av de som ger sig ut i stormen och som stångar på när det känns omöjligt.

Jag vill därför klargöra en sak, det bara känns inte omöjlig, idag är det omöjligt.

Likes

Comments

Nu är alla vaccineringar inlagda i TDB, det var precis så kul som det låter

Likes

Comments

Som det ser ut nu kommer det bli en en grupp klockan 18.00 på torsdag

Sofia
Elin
Ida p
Ida g
Emma

Likes

Comments

& så var det måndag igen.. missförstå mig rätt jag tycker om mitt jobb men ibland känns det som att man hellre skulle delta i hungerspelen än gå till jobbet på måndag morgon. Jag brukar försöka tänk att alla känslor är bra, även de dåliga för de leder till att man vill förändras och det är väl nödvändigt när man inte trivs?

Ibland tänker jag därför att jag ska flytta till en ö i Karibien bo i en hydda och leva på sälja Mojitos, Efter några minuters drömmande börjar man fundera på om det finns några tävlingar eller ens hinder på den där stranden. Och sedan kommer nästa tanke; finns det rum för stall jämte hyddan, vad tycker mina hästar om att flyga och hur mycket flugor kommer det inte finnas där i värmen?

Jag sopar av snön från rutan på bilen, stampar lite extra på gaspedalen så att motorn ska gå igång och kör vidare mot jobbet som trots alt är ganska roligt ändå.


Likes

Comments

Nytt år och hästarna är ett år äldre.. tacka vet jag när de är fyra år och man är nöjd bara det går att sitta på dem utan att de får utbrott, det går att styra mellan stöden och i bästa fall går det att hoppa LC.

Värre blir det nu för nu är de små okokta lasangeplattorna fem år och då ska man helst hoppa 120 i mars och för att göra det måste man kunna sådana där förbannade halvhalter.

Tur att mina är 6 & 7 samt långt efter... Nästa år eller nästa år igen, spelar ingen roll, det löser sig med tiden.

Likes

Comments

Dagen började med att bilden inte startade... allt vattnet hade frusit, jag frös och Totte hade hoppat ur en sko och Zaphira var galen. Jag skyller alt på den förbannade kylan.. och nu tänker ni, men att en häst hoppar ur en sko är inte kylans fel, men det ska ni veta att när det blir kallt blir alla hästar galna, jag menar verkligen alla. Detta leder i sin tur till diverse krumsprång och krumsprång leder i sin tur till att man hoppar sig själv på hovarna och vips saknades där en sko eller tre.

Nu har jag gnällt färdigt för dagen som även har inneburit träning i Vekerum, med kalla men duktiga och ambitiösa ryttare och hästar som har utvecklats så fint de senaste månaderna och inte ställer in träningen för att det råkar vara några minus. Det gjorde i och för sig jag men till mitt försvar har de tak (ridhus) vilket är orättvist. Men jag har skrittmaskin så mina hästar har fått jobba ändå :)

Sen var det släktmiddag och som tur väl är kan man underhålla sig med tv från Helsingborg där Emma och Savannah gjorde en felfri superrunda som jag kunde se inifrån i soffan och med värmen samt filt, bra kämpat tjejer och lycka till imorgon!

Vägrar underkasta mig kyla och går ut i ridskor och jeans bara för att visa vem som är tuffast. Lisa VS vädret 1 -0, du tog mig inte idag heller!

Likes

Comments

Purgatorys fina insats i Breeders där han tog sig till final bland fyraåringarna.

Fina Diamond Cay endast 6 år och redan kvald 140.

Vårt fina Balou sto Zelda föddes.

Nu blicka vi framåt mot 2017 och en ny spännande säsong!

Likes

Comments

För de som vill tänkte jag att vi kan dra igång träning på torsdag nästa vecka (12:e januari), hör gärna av er om ni vill rida så jag vet vilka som kommer, kanske bara blir en grupp eller så.

Om det är något så ring mig på 0734405167

MVH Lisa

Likes

Comments