Litet filmklipp från när jag hoppar söta lilla Harry för första gången. man ska algdrig säga aldrig, eller var det aldrig har aldrig två L. Oavsett så kändes det förvånansvärt bra!

Likes

Comments

träningstiderna imorgon

18.00

Tove

Ida G

Elin

Emma

Susann


19.00

Ida G

Frida

Sofia

Ida p

Isabell/ Veronica

om jag glömt någon eller det är någon ändring, ring mig på 0734405167

/Lisa

Likes

Comments

Som jag skrev igår var ju målet överlevnad, det var precis så att vi lyckades, kölden och regnet tog oss nästan runt lunchtid men vi härdade ut och tur var väl det för hästarna hoppade fint och jag gjorde inte så många halvhalter!

Även om någon onödig bom föll så känns det som en bra start på året och det känns som om hästarna är i god form och på väg mot större äventyr, nu är jag laddad för en fortsatt tävlingstermin med strålande väder varje gång!Likes

Comments

Efter att vi har spenderat hela dagen på P&J avslutas den med lite finlir inför morgondagens tävling med hoppning utan stigbyglar, det gäller att sitta rakt och på rumpan annars ramlar man av.

08.30 kickstartar vi hallontorpeden och åker till Osby med Sture och Zaphira, tävlingsdebut för året så håll tummarna och hoppas att vi inte har för mycket grus i ögonen och att hästarna inte ser för många pokemons på banan .

Med Ann-Sofie Oscarssons citat "nu är det debut så då är det bara överlevnad som gäller" rider vi vidare mot solnedgången och tänker att med flyt kan det gå.


Likes

Comments

18.00
Elin
Emma
Susann
Ida g


19.00
Frida
Ida P
Isabell/ Veronica
Ida g

Jag har full förståelse om vissa inte kan/vill pga vädret. Hör gärna av er i tid bara så jag vet
/ Lisa

Likes

Comments

På Torsdag drar vi igång träningen på riktigt i Mörrum

Grupperna så långt som jag vet är

18.00

Tove

Ida G

Elin

Emma


19.00

Ida G

Frida

Sofia

(Ida p)

Tove

Isabell/ Veronica


Om någon har någon undrar något kan ni bara höra av er till mig (Lisa) på 0734405167

Likes

Comments

För att lyckas med Idas yoga skola behöver du ett kallt golv, fen för närgången hund och stela ben samt ett minspel som skulle få Jim Carry att skämmas.

Likes

Comments

Då har jag avslutat årets första träning i Mörrum, fina, pigga, busiga och underbara hästar. Om två veckor drar vi igång på riktigt.

Jag har även fått min kurslitteratur, eller fått och fått den kostade hela skjortan och en bit av jackan men intressant ska det bli. Nu ska jag lära mig allt om idrottspsykologi, så kommer varken jag eller min elever någonsin igen att drabbas av prestationsångest.

Likes

Comments

Till alla som har missat det så är det snöstorm ute. En buss blåste omkull på E22, jag tror fan inte det blir någon ridning idag. jag vet att Jens Fredriksson bara för någon vecka sedan publicerade ett inlägg om att det bara blir bra ryttare av de som ger sig ut i stormen och som stångar på när det känns omöjligt.

Jag vill därför klargöra en sak, det bara känns inte omöjlig, idag är det omöjligt.

Likes

Comments

Nu är alla vaccineringar inlagda i TDB, det var precis så kul som det låter

Likes

Comments