Hej!
Haha, ingen uppdatering här inte!!
Skämt o sido, hade faktiskt glömt att jag hade den här bloggen...
Men nu ska jag försöka ta tag i det här, samt att jag blir mer motiverad om det är fler som läser så ni kan ju dela mig.
Både på youtube, instagram och även den här bloggen:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag vet att jag inte har uppdaterat på nån dag men som sagt jag är ju i fjällen och vill umgås med min familj:) Här kommer lite bilder:))

Likes

Comments

Hej! 

Imorgon åker vi ju till Sälen och det ska bli såå kul! Verkligen! Jag ska ta med mig 3 hästar, King, Melody och White Dream. Bara engelska namn😂 Det har även snöat här hemma så jag ska ut och ta lite bilder på mina söta bara så ni får se hur sött det är med snöbilder, ni har säkert sätt men nu när det ändå hör så!! Kram<3

Likes

Comments

En kall junikväll 2008 föddes Melody till världen. Hon stod på benen ganska snabbt och var mycket livlig, det var en snäll familj som ägde henne och som även red in henne. Hon fick namnet Melody för att hon rörde sig som en Melodi. En av tjejerna på gården tyckte om Melody på ett väldigt speciellt sätt, de liksom passade ihop, så självklart. Men en dag fick familjen väldigt lite pengar, utan förvarning, och den ända utväg för dem var att sälja Melody. Tjejen grät tills hon svimmade och Melody fattade ingenting. Hon kom till en ny familj som inte alls var snälla mot henne, tvärtemot, de hade köpt henne för att få en till arbetshäst men Melody hade aldrig haft på sig en sele bara sadel och träns. De slog henne med långpisk och gav henne ingen mat. Hon stod där i ett år. Det var fruktansvärt, de ville sälja henne men det var ingen som ville ha henne, mager och ingen arbetshäst, ett stort NEJ kom från alla. Men tillslut kom en familj som ville ha en snäll ponny till sin dotter, en häst som ville en massa och när de såg Melody visste de att det var den ponnyn de hade letat efter. De behöll Melody hos en granne för att dottern skulle få henne på julafton. De pysslade om henne och gav henne mat och hon började att bli sitt vanliga jag igen.

Just nu står hon hos Tove och har det jättebra. De passar ihop så bra! De har försökt att få kontakten med uppfödaren men det har gått sådär. Kanske får de tag i dem och de kommer på besök. Vem vet?

vill ni ha fler sådana berättelser? Skriv då i kommentarerna.

Likes

Comments