​that be sound like ohh en cheesy blogginläggsrubrik.

Livets outgrundliga mysterier

Av Benjamin Alire Sáenz.

10/10 for real en av mina favoritböcker. De första typ hundra sidorna var bra men sådär. De andra 240. <3. Läste ut den vid 00:20-något inatt. 

Tho känns den cheesy, men cheesy på ett sånt sätt som att det blir bra för handlingen är cheesy på en del men Ari, huvudpersonen, är hela tiden quite negativ  typ ungefär. 

Och så har den inget epilog-slut. 

Ganska förutsägbar tho på ett oförutsägbart sätt???? Idk. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​People be like "nej, vi tillåter inte att du hjälper en flykting om hen inte har papper". Jo, för om din stad bombades skulle säkert papper vara det första du tänker på. 

Och "vi" (Sverige) skickar vapen till länder som krigar. Flyktingarna flyr från krigen, och "vi" säger att "nej, du får åka tillbaka till ditt hemland. Där det är krig. Och de får vapen av oss."

Dubbelmoral?

Likes

Comments

Alltså ofc är jag feminist. Personer som bara "ahmen sluta hata män". MEN DIN IRRITERANDE IDIOT feminism står för jämställdhet inte något himla mansförtryck okok??Sen hade väl jag inte haft något emot kvinnostyre (alltså, männen styr, se hur världen ser ut), men however. Jag skulle kunna hålla ett långt tal om feminism och jämställdhet. Men iaf alla är lika mycket värda. Om en kvinna.. lyfter en sten, och en man lyfter en lika tung sten, ska de ha lika betalt. Ganska logiskt, right? MEN så finns det ju idioter om bara "ahmen nej. Kvinnor är mindre värda än män. De ska ta hand om barnen och stå vid spisen." Men snälla någon."Extra": Personer som säger att feminister inte duschar eller rakar benen. Men det låter ju logiskt, right? Just for your knowing, bl.a Beyoncé, Nicki Minaj, Lady Gaga och Jessie J är feminister. Och Stefan Löfven och Jona Gardell och en massa andra personer som jag inte kan lista.

Likes

Comments

​GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN AMY! 

Amy Jade Winehouse 💞💞💞 

1983 september 14 - 2011 juli 23

#27club #32

Likes

Comments

I CAN'T EVEN <3

Igår släppte Lana Del Rey låten Honeymoon på Spotify CCC:

"Honeymoon is alive and breathing"

<3

Likes

Comments

YT: Best of SD


Mer hjälp till flyktingar där.

Jomen visst, ska ni bara komma till Syrien och liksom "Hejhej, kan alla bara sluta kriga? Vi skulle behöva hjälpa några här och om ni bara kan ta en sådär fem minuters paus skulle det vara toppen."

Och den här kommentaren på Twitter (när det var någon stor brand i Västmanland): "Alla ni Sverigedemokrater som har drabbats av skogsbranden i Västmanlan: ta det lugnt! Stanna där ni är! Vi kommer och hjälper er på plats."

Så många flyktingar kommer faktiskt inte till Europa. 

Innan det blev krig i Syrien bodde det ca 20 miljoner människor där. 

Ca 250 000 av dem har kommit till Europa. 

Likes

Comments