Helt utvilad men fortfarande trött hur är det möjligt. Låg och kolla serier efter blogg inlägget sen somnade jag en stund och då kom oliver hem och la sig och kolla serie. Jag somnade om i hans armar, jag har sovit till och från hela dagen. Vaknade iaf för en stund sen då älsklingen köpt med sig sushi hem till mig 👼. Så har precis ätit nu ska jag försöka ta mig ut på en promenad runt huset för att slippa ha spring i benen.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ojoj har fått mycket onda ord om att jag inte bloggat på ett tag och jag ber om ursäkt. Har vart super dålig i mer än en vecka nu och när det ena sluta börja det andra. Har sprungit som en höna fram och tillbaks till läkaren vilket har vart väldigt påfrestande. Ska inte gå in på detaljer men fan va sur man blir. Imorgon ska jag till läkaren igen och denna gång gick jag en nån slags specialist som inte ska fel diagnostisera mig... Förhoppningsvis. Har inte gjort något förutom legat i sängen dagarna jag inte bloggat, så på ett sätt kan ni va glada att jag inte bloggat! Ska försöka få i mig lite vatten och kolla serie nu. Hörs snart ! 😘


Likes

Comments

Gud vilken jobbigt natt, har haft super svårt att sova av nån konstig anledning och haft smärtor vid revbenen. Inte nog med det när jag väl somnar börjar hunden spy så blir super orolig och är vaken ytligare ett tag till. Var uppe vid sju imorse käkade frukost osv sen gick jag ut på en promenad med Zorro. Ska plugga järnet idag då vi bara har ett litet tag att bli klart med allt. Nu ska jag vila i en timme sen börja så jag inte somnar med boken i ansiktet.
Önska mig lycka till! 👍


Likes

Comments


Likes

Comments

Tänkte att det är lika bra att slänga upp ett inlägg, min bloggning är vart katastrof den här veckan och jag vet det och kan se det på statistiken. Allt har vart lite knasigt den här veckan och jag har varken haft ord att blogga på eller lusten. Nu är jag fit for fight och ska blogga som vanligt. 

Senast jag blogga var jag super upprörd och borde inte lagt upp det inlägget med tanke på att det är ganska många som läser min blogg, så långt tänkte jag inte då. Problemet är iaf löst och löste sig väldigt snabbt. Nog om det ikväll blir det utgång tror jag som det ser ut nu iaf. Ska strax hoppa in i en dusch käka lite sen börja göra mig i ordning ! 

vi höres !😘

 

Likes

Comments
Likes

Comments


Likes

Comments

Ligger fortfarande ner bäddad i sängen och har inte alls några planer på att flytta på mig. Har varken ätit eller sovit vilket känns sjukt konstigt. Sån här påverkan har jag nog aldrig vart med om. Men va säger man gör det tillräckligt ont går man aldrig tillbaks. Ska se till att försöka hitta på nåt för att rensa tankarna lite få umgås med människor som kan få mig på bättre humör.
Önska mig lycka till 💪(Gammal bild från karibien)

Likes

Comments

Dom senaste timmarna har vart extremt jobbiga där av dålig bloggning. Många som känner mig vet nog redan att det är slut mellan mig och och oliver och det är klart att för mig är det super jobbigt men jag är stark. Just nu har jag nog inte riktigt förstått att det är slut så jag förbereder mig psykiskt inför att få ta smällen av sanningen som lär komma när som helst. Ska absolut inte sitta och säga att jag tar det här utan problem för det är en lögn även fast jag kan visa att allt är lugnt. Oliver var en trygghet mig då han och jag var som ihop klistrade en väldigt lång period vilket gör att man blir väldigt ostabil när det man skiljs åt. Det jobbigaste av allt är nog att tappa tilliten till en person som man lagt sitt liv i händerna på och förlora allt man byggt upp. Inte nog om förolämpning men även svårt att reparera för nästa person. Det gör mig extremt ont i mig. Jag fick en ny familj, en familj som är underbar på alla sätt och det sista jag vill är att förlora kontakten med dom. Men acceptera läget är nog det ända jag kan göra just nu. Som alla vet bygger smärta upp murar, murar som jag valt att riva ner förtroende, Men att sedan bli attackerad när man väl valt att riva dessa murar kommer alltid lämna djupa ärr. Många ser mig som stark och ja det är sant men även jag kan känna och tycka, jag vet att jag kommer klara mig fint när sin tid här gått men idag, imorgon eller nästa vecka vet jag inte hur jag kommer vara.

Jag är extremt tacksam för alla som skrivit och hjälp mig på traven, det känns otroligt skönt för mig. Och min tacksam är stor! Tack! ❤️

Likes

Comments

Blir så fruktansvärt förbannad, satt precis och kolla en video på Facebook in spelad i kina där dom plågar hundar för att sedan ligga på en tallrik. Jag blir arg och gråtfärdig men kan inte låta bli att kolla på dessa hemska klipp. Man fick se hur hundarna placeras i burar med noll utrymme, alla hundar låg på varandra vissa stack ut nosen hur gallret för hitta utrymme medans dom vidriga människorna sparkar in nosen igen. Efter att tvingas äta i små burar under antal månader får hundarna komma till nästa moment där dom får iaktta när människorna slaktar deras vänner möjligtvis familj. Dom slår dom med en trä pinne i huvudet för att hunden ska tappa medvetandet där efter skär dom upp halsen på hunden och hänger den upp och ner levandes för att tömma dom på blod. Efter det lägger dom hundarna i någon slags vätska där dom sedan får ligga tills det är dags att bli stekta. 

Jag blir så extremt trött på mänskligheten vad tänker människor som gör detta mot en varelse med en själ, känslor och smärtor. Detta handlar inte bara om just hundar utan om djur i huvudtaget. Finns miljontals djur som går igenom det här och det är helt jävla sjukt (ursäkta mig) men hur vi som människor kan tillåta det här och värst GÖRA detta. Jag ska göra all i min makt för att få det här att sluta. Som liten drömde jag om att bli djurpolis och älskar fortfarande att följa animalcoops på animal planet min dröm idag är att förändra vår syn på djur men kan inte förändra världens på en sekund och inte ensam heller men jag kan lägga ner all min energi och försöka för att nå lite framsteg, Och tycker alla ska göra desamma. Djur är precis som oss som känner, tänker och upplever så snälla alla gör något detta är hemskt.

läs mer HÄR


Likes

Comments