Namn: Desliver Suroh Chagi "Bulten"

Ras: Staffordshire Bullterrier.

Ålder: 2 y/o

Född:2015-05-06.

Kön: Hane.

HD: B

ED UAOm Bulten:

Han är en glad och livlig kille, som fortfarande är väldigt ung. Bulten älskar dom flesta människorna, men till skillnad från andra Staffar är han rätt "osocial" mot okända människor. Men han är världens gosigaste kille med dom människor som ligger honom varmt om hjärtat, och dom vill han också vara nära, gärna ligga uppe på. Han är väldigt leksaksmotiverad, men tycker även att godis är bra! Dock är grejer med fart det han älskar mest. Han är super snabblärd och tycker de är ibland det bästa som finns att träna, men även att gå i långpromenader i skogen med kompisar!

Vi tränar på att hålla fokus ibland andra hundar då han har blivit osäker efter att han har blivit påflugen av andra hundar 2 gånger. Och kan gå in ett mode där han inte riktigt kan kontrollera sig, "han biter heller än att bli biten." Och vårat största prio just nu är att han ska lära sig att kontrollera sig i dessa situationer och att hålla fokus. När han blir trött så hamnar han i ett läge där han kan bli arg på allting, även om de inte är något. Därför har vi börjat jobba korta stunder med pauser där han får komma in och pausa på ett ställe där han känner sig trygg, till exempel i bilen.

Bultens största styrkor är att han är arbetsvillig, lättlärd och otroligt modig, de finns inte mycket som skrämmer honom, inga ljud eller konstiga underlag eller liknande. Han är otroligt miljöstark, bortsett från miljöer där de är mycket hundar.

Vi tränar också för att i framtiden komma ut och kunna leverera på tävlingsplanen i Lydnad, men framför allt att ha roligt på vägen till våra mål!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments