Header

Hej alla staffisar,

Sen Liston var hos veten igår så mår han mycket, mycket bättre! Skönt.
Han beter sig nästan som vanligt igen och detta inkluderar: stirra ut genom fönstret, busa med leksaker och tigga mat.

Just nu ligger han och tigger mat på ett... speciellt sätt

Hahaha vad hundar är underbara.

Jag hoppas att ni alla har det bra!
Vad ska ni göra idag?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla staffisar,
Liston har blivit sövd idag igen och tagit bort dränet i örat. Han är inte alls pigg efter narkosen men hans öra ser jätte bra ut.

Vi är så stolta över vår älskling som varit positiv trots sin smärta. Nu ska han få ligga och mysa hela kvällen ❤

Likes

Comments

Ligger och snarkar i soffan. Vad gör ni?

Likes

Comments

Hej alla staffisar,
idag mår Liston bättre, han vill fortfarande inte att vi ska rengöra örat men han verkar inte alls vara lika påverkad. Imorse var han väldigt seg på morgonrundan och ville mest hem och sova men för 20 minuter sedan ringde det på dörren, det var Alexander och Listons bästa staffevän Pichi som hade kommit för att besöka sjuklingen.

Liston studsade in i hissen och var så glad över att se henne, dem promenerade en kort runda bredvid varandra och han var mycket mer på språng än vad han var på morgonrundan.

Nu har han ätit och lagt sig på täcket i soffan, vi får se när han vaknar.

Vad ska ni göra idag Staffisar?

Likes

Comments

Liston mår mycket bättre! han har både ätit, druckit, busat och sovit som vanligt. Han vill inte riktigt att vi ska rengöra såret än, men det kommer snart!

Är så lättad att se vår bebis komma tillbaka till sitt normala jag igen.

Likes

Comments

Myser med hajen. vad gör ni?

Likes

Comments

Hej alla staffar,
Under natten sov Liston men man märkte att han hade väldigt ont, klockan 07.45 anlände vi på akuten igen. Vi fick inte vänta länge alls innan han blev undersökt.

Efter att han fått lite lugnande kunde veterinären undersöka hans öra lite mer ingående, till en början såg det ganska oskyldigt ut men efter ordentligt med rengöring kunde man se två hål i örat som vätska var .

Dem beslutade att söva ner honom lätt och öppna upp hålen och passagen mellan hålen. Operationen gick bra och han fick ett dränage i örat. Efter uppvaknandet var han lite förvirrad men han ställde sig snabbt på benen igen och vi kunde åka hem.

Nu ligger han och sover på sina filtar, skönt!
En stor eloge till Evidensia i Malmö , så otroligt kompetent och trevlig personal. Dem tog så bra hand om vår lilla boll. ❤

​​
Vi köpte även en ny leksak som vi ska testa när han mår lite bättre. Tror ni den är staffesäker?

Hur mår ni idag staffar?

Likes

Comments

Jag hade tänkt starta upp bloggen med ett riktigt dunderinlägg men så blev det inte. Liston blev biten av en okänd hund i förmiddags vilket resulterade i att han blev väldigt svullen och fick feber.

Vi åkte in till djursjukhuset och där konstaterade man att han hade fått en svullnad och att han hade ont. Eftersom det var akut och kvällstid så var det väldigt lång väntetid. Efter konsultation med veterinären fick vi godkännandet att åka hem och komma tillbaka imorgon klockan 8 igen.

Nu ligger han och kollar på Star Wars i sin lilla säng, vår älskade lilla staffe.

Likes

Comments