Header

Hej mina fina. Jag har märkt det och jag hoppas någonstans att ni har märkt det också, bloggen har varit tyst. Jag vet varför. Jag har inte tyckt det varit roligt att blogga på ett tag, och nu har jag typ bestämt mig för att sluta. I alla fall till den dagen jag känner att jag vill igen. Just nu vill jag inte blogga. Just nu stressar skolan sönder mig utan anledning, jag har cello som jag övar på så mycket jag kan och jag känner att jag inte orkar ha bloggen som ännu ett stressmoment. Så det här blir mitt sista inlägg på ett tag, kan bli en vecka men jag tror att det kommer dröja innan vi ses igen, om vi gör det. Tack för att ni har läst, det var kul så länge det här gjorde mig glad. Nu gör det inte det längre och jag ser ingen anledning till att fortsätta. Gilla FAM på facebook så länge ;).

Glöm inte bort att du är viktig men inte viktigast, framtiden tillhör oss och tillsammans kan vi göra den till något bra. Jag hoppas vi hörs i då!

KRAM!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej ungar. Godmorgon. Jag ligger i sängen, men strax ska jag upp och träna lite. Jag tycker om att träna på morgonen, kroppen kommer liksom igång på ett så skönt sätt och jag känner mig pigg.
Sen ska vi åka in till stan och köpa julklapps-skor och ikväll ska jag och Alma gå på bio. Hon har varit bortrest ett tag så vi har inte träffats på mer än en månad??? Vi brukar träffas typ varje helg, i extrema fall varannan;).

En bra dag för mig, hoppas du också får en bra dag! Kram

Min farmor är så sjukt bra på det här med selfies:) <3

Likes

Comments

Hej alla ni som läser detta. Ett extra hej till er som är unga, ni som är i min lilla ålder och som inte tror att ni betyder något bara för att ni inte kan lägga en speciell lapp i en låda. Jag vet, det är jobbigt att känna sig sådär hjälplös. Ett annat extra hej till alla er unga som tror att ni är viktigast och bäst i alla lägen. Hej alla er som inte vet något om världen, ni som vet så mycket att allt ni hör ger er ångest, ni som bara bryr er om era egna betyg och ni som inte bryr er alls. Ni är alla viktiga. Ni är alla en del av den värld som vi lever i. Jag ville bara säga en sak: ni är inte viktigast.

Vi lever i en värld där vi hela tiden får höra att vi är unika, att allt vi gör är det viktigaste och bästa, våra åsikter är dom enda rätta och so on. Alla vi unga har en chans att göra världen bättre, vi ska ju faktiskt leda den en dag. Men vi måste komma ihåg en sak: vi är inte viktigast. Allt vi ska göra när vi leder världen är bara till för att göra det så bra som möjligt för våra barn, framtidens unga. Vi måste tro på oss själva, men jag tror att det är ännu viktigare att vi tror på varandra. Vilka åsikter vi än har, så måste vi någonstans tro på dom som inte delar dom. Alla är lika mycket värda, alltså är du inte mer värd än någon annan, inte dina åsikter heller.

Om ni någon gång träffar någon som inte håller med er, starta en diskussion. Om ni någon gång hör någon säga något som sårar er, förklara det. Om ni inte gör det, kommer denna person aldrig förstå och aldrig ångra sig. Om ni inte gör det kommer vi aldrig ha en värld där människor inte blir förtryckta, där människor aldrig får känna sig mindre värda för att dom ser ut på ett visst sätt eller är på ett visst sätt. Vi måste börja nu, precis där vi står. Men vi kan inte åstadkomma något om vi vägrar lyssna på någon annan. Om du någon gång träffar raka motsatsen till dig själv, fly inte åt andra hållet för att hens åsikter gör dig obekväm, utan sätt dig ner och försök förklara varför du tycker dom du gör. Uppmuntra hen att förklara för dig, så kanske ni kommer någonstans. Du kanske får henom att tänka efter, och hen kanske får dig att göra detsamma.

Vi är framtiden, fram tills vi inte är det längre. Då tillhör framtiden den tidens unga. Och då ska vi vara redo att lämna över den med stolthet.

Likes

Comments

Hej unicorns. Hade ni en bra kväll igår? Jag var bara hemma, vi såg på handboll och bara tog det lugnt.

Idag har vi städat, lagat mat och fixat en massa för om en stund dundrar hela tjocka släkten in. Jag fyller år på måndag så dom ska väl hit och fira mig av någon anledning:). Eftersom jag är hos mamma på måndag kom pappa och Marie in imorse och firade födelsedagen idag, och jag fick en klocka, precis som jag önskade mig. <3

Och annars leker livet. Hadet!

Likes

Comments

Hej hörni. Hur är läget. Jag mår bra. Jag lever.

Som vanligt. Det blev som vanligt med bloggen. Jag sket i den tillslut, för att jag inte orkar skriva samma sak dag ut och dag in, på en blogg som ingen läser i alla fall. Det är som att så fort mitt liv blir vardag är det så tråkigt att blogga om den. Helt ärligt vill jag inte ha en sån blogg där alla inlägg ser likadana ut, jag hatar inrutade mönster och känslan av att det aldrig händer något annat, något roligt. Jag är nog helt enkelt inte en sån som är bra på att blogga. Men såhär är det: Jag tycker att det här är jättekul. Så därför fortsätter jag.

Även om det blir luckor på flera veckor mellan inläggen kommer det alltid en dag när jag vill igen. Jag har någon bild av att jag MÅSTE publicera minst ett inlägg om dagen, men jag ska släppa den bilden av mitt bloggande för så ser det inte ut, har aldrig gjort. Jag ska göra som jag får känslan av att Clara Henry gör, blogga när jag känner att det finns något roligt att berätta. Tack mig själv för att jag från och med nu ska försöka göra något bra för mig själv.

Och förlåt alla er för ett konstigt inlägg som inte makes sense någonstans. Jag hoppas att du får en bra kväll, och en bra helg. Jag och många andra tycker om dig. Kram!

Likes

Comments