Hej alla invånare & läsare, gick inte riktigt som planerat med att öppna upp staden igen 1 Mars. plugget tog över och annat.

Staden har fått tillbaka sina tropiska stugor! De har också fått lite nya saker som en liten camping och en bar och dj på stranden och såklart sandslott 😄🌊🐚🌴🍹🎤🏕Fler av de gamla rumen kommer att komma tillbaka till staden! vilket är ett stort steg och väldigt roligt för mig. Eftersom det har lagts ner så mycket tid,svet & skratt i byggandet av rumen.

Jag vet inte hur mycket jag kommer spela GT eftersom plugget fortsätter samt livet men hopppas på att alla fall kunna spela på lördagar ☺️

OBS! GThotel har bytt namn till PlayGT så sök på de för att hitta spelsidan igen 😉


Njut av solen om ni har den oss er invånare & läsare! ☀️😆

/TrashCan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tiden går men GT håller på för fullt nu med och fixa massa buggar så känner att de är dags att vara aktiv igen. Snön ligger fortfarande ute på gatan så hellre inne där de är varmt 😝.

Så staden blir livfull igen nu den 1 mars. Passa på och sök jobb eller boende inom staden så kanse du får de bästa eftersom de mesta är ledigt igen 😉.

Jag ska också försöka bygga vidare på staden så om du har något önskemål om vad staden behöver så säg till på GT eller här!

Önskar alla läsare och invånare en trevlig alla hjärtans dag i förskott!

/TrashCan

Likes

Comments

Eftersom GT har buggar och saker som inte funkar, så går staden i viloläge och väntar på bättre tider. Man har hört om att de ska komma en uppdatering som ska fixa allt men man vet inte när.

Vi ses när GT har uppdaterats tills dess önskar jag er alla en riktig trevlig vinter! ❄️

/TrashCan

Likes

Comments

Ber om ursäkt för en sen nyhet och att jag inte har skrivit så många nyheter här. Har varit lite inaktiv här och på GT. Men försöker börja igen med GT och staden, nu när de antingen regnar eller snöar ute 😁

Men på bilden ser ni stadens nattklubb med Halloween tema, när temat försvinner vet jag inte. Så njut av det medans de finns! 😄

Ha det bra & hoppas ni haft en bra Halloween 🎃 läsare & invånare!

/TrashCan

Likes

Comments

 Sjukhusets utsida blev så här och (blev klar byggt 03/09 - 2016). Man kan gå på taket där de finns helekopter platta genom att ta hissen från insidan av sjukhuset. Insidan har också fått ett personalrum för det saknades enligt de anställda och ett lekrum till alla barn som besöker sjukhuset 😃

Bild på insidan visas här under:

Ni får ha en trevlig helg alla läsare & invånare!

/TrachCan

Likes

Comments

​Källaren och våning 2 har blivit trashade, Förra onsdagen upptäckte jag det, frågade Vin om han kunde kolla vem som gjort de men han sa att de ska komma ett kommando så man själv kan kolla det. Så väntar på det kommandot & därför är våningarna under utredning tills vidare.


Ha det bra alla läsare & invånare!

/TrashCan

Likes

Comments

Hej, borta i en vecka typ. Så om du jobbar på sjukhuset är det Flize du går till om du har frågor eller så. Fixat också med kontakt på hemsidan så man skriver rätt mail adress. 

Ha det bra alla läsare & invånare!

/TrashCanLikes

Comments

Nu har staden fått ett biblotek så man kan bli smartare eller bara läsa massa böcker. Samt om internet dör i staden så finns faktan i böckerna istället! 😝


Ha en bra läs stund alla invånare & läsare!

/TrashCan

Likes

Comments

Någon har lagt ner soffor i hallen på våning 3, vilket var en rolig överraskning, kanse behövs de soffor så man kan vila lite då och då när man tar sig till andra sidan 😉. Eller bara hänga utanför lägenheterna i hallen.


Ha det roligt alla invånare & läsare!

/TrashCan

Likes

Comments

​Stadshuset har fått toaletter och ett labb med inriktning om natur, dna, teknik & hår medel typ. Stadshuset har också fått att de anställda hittar orden på stadens hemsida för att öppna dörrarna som på sjukhuset. 

Ha det bra i dessa spännande tider invånare & läsare!

/Trashcan


Likes

Comments