Senaste Nytt inom den Gamla Staden

Hej, jag är äntligen tillbaka och fortsätter att kämpa med floor plan editor. Samt att utbygga staden och koppla ihop alla rum. Nya händelser i staden är att det finns en skola nu. Som har nästan alla olika ämnen du kan tänka dig. En galleria hålls på att bygga och del 2 av stadens centrum. Framtida planer är att bygga Polisstation, postterminal, tvlokal huset & radio huset samt andra byggen.

Ni som vill testa att spela eller hälsa på staden och inte har en användare sen tidigare. Måste tyvärr vänta tills man kan registera nya användare. Jag har hört att man hoppas på att kunna registera sig om 1 vecka. Så ha tålamod!

Önskar alla läsare & invånare en härlig sista dag av september för i år!

/TrashCan
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Senaste Nytt inom den Gamla Staden

Hej alla invånare & läsare, gick inte riktigt som planerat med att öppna upp staden igen 1 Mars. plugget tog över och annat.

Staden har fått tillbaka sina tropiska stugor! De har också fått lite nya saker som en liten camping och en bar och dj på stranden och såklart sandslott 😄🌊🐚🌴🍹🎤🏕Fler av de gamla rumen kommer att komma tillbaka till staden! vilket är ett stort steg och väldigt roligt för mig. Eftersom det har lagts ner så mycket tid,svet & skratt i byggandet av rumen.

Jag vet inte hur mycket jag kommer spela GT eftersom plugget fortsätter samt livet men hopppas på att alla fall kunna spela på lördagar ☺️

OBS! GThotel har bytt namn till PlayGT så sök på de för att hitta spelsidan igen 😉


Njut av solen om ni har den oss er invånare & läsare! ☀️😆

/TrashCan

Likes

Comments

Nyheter om NSA = Nya Staden Azercan!, Senaste Nytt inom den Gamla Staden

Tiden går men GT håller på för fullt nu med och fixa massa buggar så känner att de är dags att vara aktiv igen. Snön ligger fortfarande ute på gatan så hellre inne där de är varmt 😝.

Så staden blir livfull igen nu den 1 mars. Passa på och sök jobb eller boende inom staden så kanse du får de bästa eftersom de mesta är ledigt igen 😉.

Jag ska också försöka bygga vidare på staden så om du har något önskemål om vad staden behöver så säg till på GT eller här!

Önskar alla läsare och invånare en trevlig alla hjärtans dag i förskott!

/TrashCan

Likes

Comments

Eftersom GT har buggar och saker som inte funkar, så går staden i viloläge och väntar på bättre tider. Man har hört om att de ska komma en uppdatering som ska fixa allt men man vet inte när.

Vi ses när GT har uppdaterats tills dess önskar jag er alla en riktig trevlig vinter! ❄️

/TrashCan

Likes

Comments

Ber om ursäkt för en sen nyhet och att jag inte har skrivit så många nyheter här. Har varit lite inaktiv här och på GT. Men försöker börja igen med GT och staden, nu när de antingen regnar eller snöar ute 😁

Men på bilden ser ni stadens nattklubb med Halloween tema, när temat försvinner vet jag inte. Så njut av det medans de finns! 😄

Ha det bra & hoppas ni haft en bra Halloween 🎃 läsare & invånare!

/TrashCan

Likes

Comments

Senaste Nytt inom den Gamla Staden

 Sjukhusets utsida blev så här och (blev klar byggt 03/09 - 2016). Man kan gå på taket där de finns helekopter platta genom att ta hissen från insidan av sjukhuset. Insidan har också fått ett personalrum för det saknades enligt de anställda och ett lekrum till alla barn som besöker sjukhuset 😃

Bild på insidan visas här under:

Ni får ha en trevlig helg alla läsare & invånare!

/TrachCan

Likes

Comments

Senaste Nytt inom den Gamla Staden

​Källaren och våning 2 har blivit trashade, Förra onsdagen upptäckte jag det, frågade Vin om han kunde kolla vem som gjort de men han sa att de ska komma ett kommando så man själv kan kolla det. Så väntar på det kommandot & därför är våningarna under utredning tills vidare.


Ha det bra alla läsare & invånare!

/TrashCan

Likes

Comments

Hej, borta i en vecka typ. Så om du jobbar på sjukhuset är det Flize du går till om du har frågor eller så. Fixat också med kontakt på hemsidan så man skriver rätt mail adress. 

Ha det bra alla läsare & invånare!

/TrashCanLikes

Comments