Sjukhusets utsida blev så här och (blev klar byggt 03/09 - 2016). Man kan gå på taket där de finns helekopter platta genom att ta hissen från insidan av sjukhuset. Insidan har också fått ett personalrum för det saknades enligt de anställda och ett lekrum till alla barn som besöker sjukhuset 😃

Bild på insidan visas här under:

Ni får ha en trevlig helg alla läsare & invånare!

/TrachCan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Källaren och våning 2 har blivit trashade, Förra onsdagen upptäckte jag det, frågade Vin om han kunde kolla vem som gjort de men han sa att de ska komma ett kommando så man själv kan kolla det. Så väntar på det kommandot & därför är våningarna under utredning tills vidare.


Ha det bra alla läsare & invånare!

/TrashCan

Likes

Comments

Hej, borta i en vecka typ. Så om du jobbar på sjukhuset är det Flize du går till om du har frågor eller så. Fixat också med kontakt på hemsidan så man skriver rätt mail adress. 

Ha det bra alla läsare & invånare!

/TrashCanLikes

Comments

Nu har staden fått ett biblotek så man kan bli smartare eller bara läsa massa böcker. Samt om internet dör i staden så finns faktan i böckerna istället! 😝


Ha en bra läs stund alla invånare & läsare!

/TrashCan

Likes

Comments

Någon har lagt ner soffor i hallen på våning 3, vilket var en rolig överraskning, kanse behövs de soffor så man kan vila lite då och då när man tar sig till andra sidan 😉. Eller bara hänga utanför lägenheterna i hallen.


Ha det roligt alla invånare & läsare!

/TrashCan

Likes

Comments

​Stadshuset har fått toaletter och ett labb med inriktning om natur, dna, teknik & hår medel typ. Stadshuset har också fått att de anställda hittar orden på stadens hemsida för att öppna dörrarna som på sjukhuset. 

Ha det bra i dessa spännande tider invånare & läsare!

/Trashcan


Likes

Comments

Staden har fått ett sjukhus och bilden ovanför är innan de fick ett bårhus som du ser på bilden nedan. Men nu kan läkarna försöka rädda liv!

Ha ett bra liv alla invånare & läsare!

/TrashCan

Likes

Comments

Staden får en hemsida där info som vilka jobb de finns och invånarlistan kommer finnas.

På stadenazercan.wixsite.com/2016.


Så detta kommer nu bara bli stadens tidning med olika nyheter.

Ha det bra i de fina vädret invånare & läsare!

/TrashCan

Likes

Comments

Jag hade hoppats på att det gick att använda floor plan editor så jag kunde rädda de gamla rumen men också bygga nya. Men så blev det inte floor plan editor funkar inte & de var bra innan V8, Så blir inga nya rum till staden på ett tag.


Hoppas de går bra för er invånare & läsare!

/TrashCan

Likes

Comments