Nu som 23-åring har jag äntligen kommit in på Personalvetarprogrammet på GU vilket givetvis glädjer mig men jag börjar misstänka att de utför någon form av utsållning av böset i klassen då de vi kör på i ett helt ORIMLIGT tempo.

Terminen drog igång den 28 augusti och vi har nu efter 5 veckor (läs 26 skoldagar) haft 3 mini-gruppinlämmningar, 4 seminarium inkl. inlämningar i samband med dessa samt 2 tentor..... Och vår nästa tenta är på fredag men innan dess är det givetvis 1 inlämning & 1 redovisning....... VAD MENAR NI??!?!?? vad håller ni på med EGENTLIGEN???


Notera gärna alla färgglada lappar. En strak tumme upp för dem. De fyller egentligen ingen funktion förutom att markera det jag inte förstår...
Under denna tid ska vi också hitta tid att läsa all kurslitteratur vilken tydligen skall läsas pärm till jävla pärm. Eftersom jag är dem på spåren genom teorin om utsållningen så kommer jag givetvis inte att vekna men det hindrar mig inte från att klaga

Det är det sjukaste jag har varit med om, men om tre veckor är första delkursen klar och då skall de enligt våra faddrar, lugna ner sig lite. Men tills dess vill jag ändå mena på att detta är ORIMLIGT!!!


Väl mött 

Likes

Comments

Välkomna till denna fantastiska blogg. Något ni inte kommer att hitta här är ödmjukhet eller perfekta bildkollage. Jag har insett att jag inte är den typen av människa tyvärr även om jag önskar att folk skulle vända sig om på stan och tänka "wow wow wow, vilken look, vilket glansigt hår, vilken gudinna". Trist ändå :(

Anledningen till att denna blogg föddes var för att jag insåg att jag tar ut alldeles för mycket av mitt bekräftelsebehov på Snapchat/instagram vilket inte är försvarbart.

Jag kommer givetvis att kicka igång detta med en "lära känna mig lista" TJOHOooOOoO

Vem är jag.....

På restaurangen: Allergisk mot det mesta men tycker det är för pinsamt att krångla vilket leder till att jag istället väljer att dra på mig en lättare allergisk reaktion än att säga till.

I klädaffären: mm... Här går jag gärna snabbt och "scannar", helst vill jag smeka alla plagg lite lätt när jag går förbi. Dras väldigt mycket till allt som kan frambringa något form av skimmer eller glitter vilket har lett till att nästan inga av de plagg som hänger i min garderob går att bära tillsammans.

På ett flygplan: I allmänhet väldigt bortkommen på både flyg och flygplatser om jag är själv. Jag har också på senaste tiden noterat att jag aldrig är förberedd inför de moment där jag behöver visa pass & Boardningpass. Dessutom lyckas jag placera dessa i olika fack i min väska efter varje visa-pass-moment vilket leder till orimligt många kallsvettiga stressupplevelser under flygplatsbesöken. mmm... Det är inte min bästa arena.

Hemma en chilldag: gör noll. Vill helst inte gå ut eller umgås med någon.

Jaha. Nu vet ni det.

Likes

Comments