Det blev lite senare än vad jag hade tänkt mig, så det blir ett nytt inlägg imorgon istället! 

Godnatt och sov gott!♥♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu måste jag ta disken (Emma är för lat), men efter det får ni ett långt inlägg om allt möjligt. 

Kram och puss!❤

Likes

Comments

Jag som har denna blogg heter Anna Algotsson. Jag är 13 år och hästgalen. Jag bor i Strömstads kommun, och jag kommer lägga upp inlägg om vardag, fritid och hästar.

  • Onödig men ändå kul fakta om Anna:

Favoritmat: Tacos, lax och kycklinggryta

Favoritfärg: Alla neutrala färger (speciellt grönt och blått)

Ögonfärg: Blå, ibland grå-blå

Hårfärg: Mörkblont

Favoritdessert: Glass, chokladpudding, choklad, tårta (hatar Budapest)

Favoritämne i skolan: Svenska, engelska och SO

Favoritfilm: Hästfilmer (har ingen speciell)

Favorit hästras: Älskar alla hästraser/hatar ponnyer

Favoritbok: Alla bra böcker/hästböcker

Drömmar: Världens bästa ryttare, ha sex hundar och fem katter

Yrke: Veterinär/ ridande polis och elitryttare

Mål i livet: Träffa Rolf Göran Bengtsson

Nu var det slut på detta inlägg, hejdå! <3

Likes

Comments

                                          Nu ska jag ut till hästarna och greja men ni får ett inlägg när jag kommer in

Hörs sen!♥♥

Likes

Comments

Nu är det ju kväll, så jag skriver inget långt inlägg.

Ville egentligen bara säga god natt och sov gott!

PS: I förra inlägget så skrev jag vad jag vill ha som yrke när jag blir äldre.

Kan inte ni kommentera om vad ni vill bli?

Godnatt!

Likes

Comments

Hej, hej! Jag vet att jag inte har skrivit på några dagar men jag har bara inte orkat.  Nu har vi ju snart dem nationella proven, så vår lärare Silje är på oss som en hök. Det har inte hänt speciellt mycket, vår klass har dock bråkat ännu mer än vanligt. Så det har varit rätt jobbigt och det tar en hel del på krafterna. Jag har börjat tänka mer och mer på vad jag vill ha som yrke när jag blir äldre. Jag tror faktiskt att jag vill bli veterinär eller låtskrivare.  Jag vet att man måste ha jättebra betyg för att bli veterinär och att man måste läsa länge och så där, men det är jag villig att göra om det leder till att jag får ett yrke där jag kan hjälpa både stora och små djur.

Låtskrivare vill jag bli för att jag älskar att skriva, och jag är faktiskt väldigt bra på att komma på låttexter.

Det kommer lite mer ikväll, nu är det dags att se Top Model.

Bye!❤😉😄

Likes

Comments

Hejsan finisar!

Igår blev det alltså inget inlägg från mig och bara ett litet informationsinlägg från Ellen.

Idag har varit en väldigt bra dag. Vi började med musik på Strömstierna och sedan hade vi rast. Efter rasten så hade vi engelska, vi hann bara gå igenom två kapitel i läsboken. Däremot hann vi inte med någonting i arbetsböckerna. Det tog lång tid för att Ann Catrin visade hur man gjorde "the kiss of Life (tillhörde kapitlena), det gjorde hon på Lisa och vi höll typ på att skratta ihjäl oss😃. Engelskan är i en timme och sedan hade vi en vikarie i svenskan. Vi hade bara 40 minuter svenska då, vi arbetade med argumenterade texter. När vi var klara med uppgifterna i boken, så skulle man hitta på något som man själv vill. Som tex kanske man vill ha bättre skolmat, då måste man ju skriva en argumenterande text. Och det var faktiskt kul, men jag kan INTE HITTA PÅ NÅGONTING ATT SKRIVA OM!!!!!!!!!!😲 Får typ spader, som ni säkert ser.  När klockan var 11:40 så gick vi till maten. Det var fiskpinnar, potatis och typ någon vit sås. Jag åt bara fiskpinnar och lite morötter, för jag HATAR skolans potatis. Den är så jäkla vidrig, den har som en hård hinna på sig. Vi har 20 minuter på oss att äta, så när klockan var 12:00 så gick vi ut på rast. Rasten som är precis efter lunchen är 30 minuter. Sedan hade vi NO, då skulle vi presentera några grejer. Orkar inte gå in på massa detaljer. Klockan 13:30 hade vi rast i 15 minuter. När rasten var slut så sprang jag och Melanie ut i korridoren, och där såg vi Lena (våran hemkunskapslärare). Vi hjälpte henne att bära massa ingredienser och tre våffeljärn. Vi har hemkunskap på tisdagar. Första tidsagen då var det... jag har glömt bort ordet, men typ som info. Typ om olika rätter, sädesslag och så. Jag tror att ni fattar. Och tisdagen efter det (idag) så var det grupp 1. Den är alltså jag med i, vi har ju delat upp oss i tre grupper. När det är information så är det helklass, men när vi faktiskt  ska laga något, då är det en grupp. Idag var det alltså grupp 1.  Veckan efter det är det grupp 2, veckan efter det grupp 3 och veckan efter det är det helklass igen. Och så börjar det om igen. I min grupp så är det jag, Melanie, Thea Celine, Elif, Filip, Emil och Samuel. Och även i den gruppen delade vi upp oss, det blev jag och Melanie, Thea och Elif och dem tre killarna i en. Vi har tre kök som vi kan använda, därför delar vi alltid gruppen i tre delar. Så idag gjorde vi alltså våfflor, om jag får säga det själv så blev mina och Melanies våfflor j**ligt goda.

Nä, nu måste jag gå, kommer mer imorgon!

Bye!❤😄😉

Likes

Comments

Nu har vi gjort en egen e-postadress som ni kan maila till. Den heter:

stablegirls@hotmail.com

Snälla maila till oss om vad ni tycker etc.

Hejdå!❤

två bra låtar:

Ellen - Ingrid Michaelson

Anna - Taylor Swift 22
Likes

Comments

Förlåt att vi inte har skrivit några inlägg idag eller igår. 

Jag lovar att vi ska göra det imorgon. Nu ska jag kolla på film och sedan ska jag lägga mig. Hoppas att ni har haft en bra dag, det har i alla fall jag. Förutom att jag måste dras med killarna i klassen. Men som tur är så har jag så fantastiska vänner i skolan, så det är inte lika jobbigt då. 

Godnatt & sov gott, hoppas att ni får sovmorgon. Det ska jag ta!

❤😘

Likes

Comments

Ja hopp, idag är jag alltså sjuk. Har typ bara sovit och kollat lite på film. Idag har jag till och med saknat skolan, har inte funnits så jättemycket att göra. Måste vara hemma imorgon, så jag får väl försöka hitta på något roligt. Imorgon börjar min ridning igen!! Sjukt taggad!!!❤ Nu så ska ju jag och Emma rida för en annan ridlärare, som jag nämnt i ett annat inlägg. Vi ska typ "förhandla" om vilken häst/ponny vi vill ha, för att den ska vi ha i princip hela året. Jag ska nog fråga om Spotlight (väldigt het), men också en helt underbar ponny. Egentligen gillar jag ju inte att rida på ponny, men han är speciell. Plus att han ändå känns som en stor häst. Om jag inte får honom, så skulle jag vilja ha Heliandra. Heliandra är stor häst och hypersnäll. Tyvärr är hon halvblind också, så jag gillar inte att rida ut på henne så mycket. Hon blir ju rätt så stirrig, för hon har ju bara ett öga att se på. 

Men men, vi får väl bara vänta och se vem det blir...

Ha det gött nu allihopa, imorgon kommer det fler inlägg! 

Ellen skulle ha skrivit inlägg idag, men vet ej varför hon inte har gjort det. Hon kanske inte är lika intresserad av bloggen som jag. 

Ha det gött och hörs imorgon!😄❤💙💗💜💚💛

Likes

Comments