Tänk om det är fel beslut.. Tänk om jag skulle tänkt annorlunda.. Tänk om! Hur länge ska jag fundera på detta? Hur länge ska tårarna rinna? När är det min tur?? Det är skönt att få gråta ur sig men samtidigt så fan, jag förtjänar bättre!! Bristningsgränsen är nära..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Å där hittade jag äntligen lösningen! Nu får det vara nog. Lev vidare. Jag trodde verkligen att det kunde gå men nej det kommer inte funka! Mina drömmar kommer inte längre bli verklighet, jag ger upp hoppet.. Skiter i allt nu och lever mitt liv på mitt sätt.. Tack för den här tiden, hoppas vi blir lyckliga på varsitt håll.. Drömmen om oss är släckt men livet går vidare. Kommer nog aldrig kunna släppa tanken på hur det skulle kunna bli.. Förlåt!

Likes

Comments

Den här dagen har handlat om känslor! Vad känner man, varför känner man och hur tolkar man det man känner?? Är det tillfälligt eller för evigt? Är det rätt eller fel?hur i helvete ska man veta??
Det enda jag vet är att jag vill ha dig nära just nu! Så fel men ändå så rätt!

Likes

Comments

Hur ska jag hantera detta på ett bra sätt??
Det här håller inte i längden..

Likes

Comments

Fan fan fan!! Varför? Jag orkar inte!

Likes

Comments

Tänk om du bara kunde förstå, se vad jag ser och få mig att göra rätt val! Tänk om jag kunde ta och inse ett och annat... Är det på riktigt eller inte?? Är det bara en illusion eller är det äkta?

Likes

Comments

Tänk om du bara kunde förstå...

Likes

Comments

Fy fan för alla dessa jäkla tankar.. Kan dom inte bara lämna mig ifred ett tag? Vart kan man hitta svar på livets alla svåra gåtor? Hur ska man veta vad som är rätt val?

Likes

Comments

Bara legat på soffan så gott som hela dagen.. Allt känns lite sisådär just nu. Bättre än igår men långt ifrån bra! Jag har drömt en del om hur det skulle kunna vara/bli.. Vågar jag äns tänkta dessa tankar?? Tänk om det är det som är det rätta och vi bara går miste om allt.. Skulle kunna vara perfekt, skulle kunna vara katastrof.. Tänk om jag gör fel val som inte försöker? Fan vad allt ska vara komplicerat!!
Sitter nu och tittar på mina helt fantastiska barn! Dom är ju så underbara! Vad vore jag utan er? Mammas små hjärtan, älskar er till max!

Likes

Comments