​Meningen var att jag skulle kunna skriva av mig om helvetet som jag just nu går igenom. Men samtidigt är jag rädd att MrX ska finna den så jag tackar för mig och avslutar den här med..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Eftersom MrX har flippat ett par gånger uppe på skolan så allvarligt så har rektorn fått nu ta kontakt med säkerhetsansvarige på kommunen.. Och ändå reagerar inte socialen?!
Jaja jag bara väntar och hoppas att detta blir till min fördel i en vårdnadstvist,

Snackade med advokaten igår gällande lånet, kan inte göra någonting så länge han inte kan ta ett nytt lån och lösa ut mig. Så här sitter jag!! Fan skit...

Idag är det möte efter jobbet som gäller, får se vad som händer då.

Likes

Comments

Barnen kom igår till mig igen, härligt att ha den här även om tempot blir något helt annat. Men det är ju mina barn och jag älskar dem mer än själva livet.
I alla fall så satt vi och åt middag och då frågade H först och främst men även de andra hängde på varför jag hade skrivit så taskiga/elaka saker till pappa i lördags?
VA? JO då hade deras pappa sagt att "nu skriver mamma elaka meddelande till mig"

Jag sade till barnen att ni kan få se att så inte alls är fallet och hämtade min mobil och visade både sms:en och mailen som vi har skickat.
De nöjde sig med detta och det var ju skönt.

Men varför i helvete ska han ljuga för?
Ja även den frågan ställde H på kvällen när vi låg i hans säng och pratade lite. Jag ställde bara motfråga "varför tror du?" Han svarade; " För att pappa vill ha oss mer hos sig".

Jag mailade denna info till socialen, blir så jävla trött på hans grejande. Och inte hjälper han till med att lösa det ekonomiska mellan oss heller..
Hoppas att advokaten hör av sig idag eftersom jag mailade henne förra veckan, kanske kan få svar på vissa frågor..

Likes

Comments

När barnen är här så är det MASSA med fula ord.. K*k, f**ta, kn***a m.m Och jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att de ska sluta med detta. Pratade med E lite igår och då så fick jag veta att detta förekommer inte alls hos deras pappa. Varför gör det då det här hos mig?

Igår också innan jag skulle lämna barnen så mådde inte E bra igen. Vet inte hur många gånger som vi snörade om snörena på skorna. Hon var jätteledsen och grät...Usch vad jag hatar detta verkligen...

Likes

Comments

​Från och med efter semestern den 17 augusti till den 31/12 ska jag jobba 85%. Jag känner mig ganska nöjd med detta, men också kändes det jobbigt att liksom övertala "chefen" för helst ville hen att jag skulle jobba mer. Men jag var benhård, eller nej var jag verkligen det. Nej, men känner att barnen är det viktigaste för mig och som advokaten sade att vi hoppas ju på nu att barnen ska få bo mer hos mig. Och blir det inte så så spelar det kanske ingen roll att jag har gått ner i tid för det viktigaste är att jag mår bra och så...

Likes

Comments

​Stämningen är inlämnad, men den där reaktionen saknar jag. Frågan är vet han inget ännu, eller vad är det han planerar egentligen nu?


Likes

Comments

För några dagar sedan fick jag besked om att jag har fått hjälp med rättsskydd. 30% ska jag betala nu när ska jag stämma MrX. Det måste vara värt pengarna så länge barnen får må bra i slutet.
Det kommer hända massa saker nu framöver.

Han ringde socialtjänsten nu i veckan och ja klagat både på ena, andra och tredje saken. Inget att bry sig om. Orkar verkligen inte slösa bort all min energi på honom.

Pratade med några av mina närmsta väninnor igår och vi kom fram till att det är väl ganska konstigt hur man kan hata någon sådan som man ändå varit kär i innan..
Sjukt är vad det är!!

Likes

Comments

Hann ju knappt gå ner i tid förrän "chefen" för ett schema inför hösten och undrar om det kan funka för mig. H*n måste ju förträngt att jag förmodligen kommer fortfarande ha barnen varannan vecka (och på min barnvecka hade hon lagt så jag är hemma följande tider på området där jag bor ; 
måndag klockan 16 (hämta barn utöver),tisdag klockan 14 (även här hämta barn), onsdag klockan 19, torsdag klockan 19 och fredag klockan 17. Och detta är alltså på min barnvecka. 
Igår var h*n på min och frågade om jag hade funderat något, så passerade på vägen hem och informerade om att jag gärna till hösten vill gå ner till de procenten som jag jobbar i dag så att säga. Max 2 långa dagar så man har en chans att träffa barnen.

Och får man tro min advokat så är chanserna stora (fastän hon inte kan lova något) att barnen kommer få bo mer hos mig i höst. Och då är jag ju inte alls sugen att jobba "långa" för då ville ju min "chef" flytta över mina LÅNGA dagar till veckan när jag inte har barnen, men känner att jag behöver den tiden till att återhämta mig. För så sjuk som jag har varit och jobbat länge de veckorna jag inte har barnen.. Att komma hem 19, 18,18,18 och 13 är inget skoj. Men vi får väl se, vi skulle prata mer på torsdag. Men advokaten sade att jag skulle planera jobbtider som att barnen skulle bo här hos mig. Hoppas att hon verkligen har rätt!

Annars är det ganska lugnt, inga anmälningar emot varandra och så....
Likes

Comments

​MrX har anmält mig IGEN, för en massa skit rent ut sagt. Socialen ringde mig och ville ha min historia. Berättade den och sedan så berättade de på socialen att en annan person som var med runt detta som anmälan gällde hade också ringt in och pratat och berättat min version, eller ja så likt som möjligt. Sedan frågade de om de kunde få läsa upp MrX anmälan. Och jävlar säger jag! Han ljuger sig blå..... Och är det så att han inte gör det utan att det är hans verklighetsuppfattning då tycker jag synd om honom verkligen.

Men jag blir verkligen så förbannad på detta nu... När fan ska de inse att han är dum i bollen??

Likes

Comments

​Jag ringde "chefen" igår och informerade om att jag skulle vilja gå ner i tid, och då hade jag redan räknat på en önskeschema. Idag när jag kom till jobbet så hade hon räknat och gjort ett annat som jag "förlorar 4 timmar till per månad på. Men det får det vara värt! Jag får ta hand om mig själv och slipper ha ångest över alla dessa möten som ska bokas med mera.. Detta måste bli bra..! Och det är ju bara nu 2 veckor som det gäller för sedan ska jag upp under semestern och jobba mina vanliga tider. Sedan får man väl se vart livet står och vad man har framför sig. Detta nya schema börjar jag på nästa vecka.. Dock har det visat sig att jag nog inte var jättetydligt så hon hade plockat bort mer timmar för mig än vad jag hade tänkt, men det skulle nog fixa till sig på måndag..

Idag har E varit väldigt gråtig på eftermiddagen, allt har varit fel. Vet i tusan vad man ska göra..!" Frågat henne vad det är och om det finns något mamma kan göra. Men inget svar....Vet ju att hon inte mår bra, men det finns ju inte så mycket jag kan göra mer än att liksom finnas där och lyssna den dagen hon väl bestämmer sig för att berätta...

Likes

Comments