View tracker

​Anledningen till att jag inte har bloggat det senaste är för att jag inte har mått jättebra, har vart ganska nere och nära min depression igen.. Men nu är det lite bättre så jag kände att jag orkade ta tag i att skriva här lite :) 

Det senaste har det hänt lite, jag har börjat träna Hemi för utställningar som vart tänkt sen vi köpte henne, så nu är det full rulle på det. Hon är så otroligt snabblärd så hon är faktiskt riktigt duktig för det lilla vi har tränat. Vi är nu även anmälda till vår första tävling, vilket är den 23 april, så nu ska det tränas ännu hårdare ett tag :) 

Annars så sker det lite annat. men inget jag skriver om i dagsläget pga lite olika anledningar :) 
Men nu har jag i alla fall visat att jag fortfarande lever och inte har glömt bort bloggen, utan nu är det tänkt att det ska fortsättas att skriva :) Hade bra så länge!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har vart en fullspäckad vecka med jobb, träning av hund osv, och nu ligger jag hemma och är sjuk..
Jag ska ju ställa ut Hemi så småningom så nu har vi börjat gå utställningskurs med henne :) ska åka på det på tisdag igen :)

har inte haft något intressant att blogga om därav har det inte kommit upp något, men ska väl försöka hinna med det imorgon och måndag :)

ha en trevlig kväll så länge :)

Likes

Comments

View tracker

Haha sitter och kollar runt lite på olika saker och hamnade på barnvagnar, (typiskt mig) Då jag vill ha en duo-vagn bara för att dom är praktiska och man kan ha dom tills barnet blir tre år,
Jag fastnade för denna, men bortser gärna priset :)
Duo-vagn, kostar 37900 finns på babyshop.se

Likes

Comments

​Godmorgon! 
Vaknade ganska så nyss av att jag blev "urknuffad" ur sängen av både sambo och hund, Haha riktigt så illa är det inte men nästan. Hatar när jag inte kan vända på mig för att dom ligger för nära.. 
I alla fall så har jag inte hunnit uppdatera här sen i tisdags då det vart jobb och jag har vart för trött. Igår tog jag helg vid 10 så jag åkte hem så åt vi lite frukost, sen gick vi 6 km där vi löstränade Hemi, och hon börjar bli så duktig med det ! 

Grillade även igår med svärföräldrarna, gott ! Sen åkte jag till min kära farmot och där var vi i några timmar :) 

Så har mina dagar sett ut. men idag har jag tänkt att blogga lite så det kommer lite nytt :) Likes

Comments

Bild över Skövde stad.

Hemi tyckte det var roligare att kolla på andra hundar..

​Våran lilla röd (y'

God kväll!
Har idag varit på Skövde djurklinik och vaccinerat Hemi, därefter åkte vi till Arken Zoo och köpte ett nytt halsband till henne, ett riktigt Hurta halvstryp, Illrosa, jätte fint :)
Därefter åkte vi hem en sväng innan vi begav oss ut på eftermiddagen och knäppte lite kort, roligast är helt klart att ta på Hemi då jag inte finner något inspirerande i naturen på vintern, men lyckades rätt bra med några bilder ändå :)

Nu ikväll händer det inte så mycket mer. ska väl sova om en stund då min helg nu är över och det vankas jobb imorgon, åter till kossorna!

Lite bilder från dagen är det ni ser, hoppas att ni inte tycker de är allt för illa ^^,Likes

Comments

Jag tar och svarar på lite frågor redan nu.

Vilken kamera använder du?
De senaste bilderna jag har tagit är med min mobil Sony Z3 Compakt Annars använder jag NIKON D3000

Hur bor du och din Sambo?
Vi bor i ett radhus som vi hyr och vi trivs faktiskt riktigt bra.

Är det inte dags för dig och din pojkvän att skaffa barn snart? Ni har ju ändå hållit ihop ett år eller nått?
Vi vill ha barn, helt klart, visst vi har vart ihop snart 2 år men vi vet bägge två att vi vill leva med varandra, och jag vet att jag aldrig vill lämna honom. Så om det är dags, det vet jag inte med tanke på att vi hållit ihop så kort tid, men däremot är vi redo. Och vi är redo att kämpa för varandra när vi väl får ett barn.

Slutat röka, ske förändring=Bebis? :)
Både ja och nej. Ja på att det ska ske en förändring, nej jag är inte gravid. Att jag väljer att sluta röka har med att göra att vi vill ha barn, och det är ganska snart egentligen, och när det väl sker då vill jag vara rökfri :)

Jag förstår att jag kan ha väckt många tankar genom att jag faktiskt har skrivit som jag har gjort, att jag ska sluta röka och att jag gjort ett inlägg om att jag har bebisnoja :)

Glöm inte att ni fortfarande kan ställa frågor hela tiden !

Likes

Comments

Ikväll blir det bara ett snabbt och kort inlägg då jag har ont i huvudet och inte mår helt hundra. Hoppas att det släpper tills imorgon.
För övrigt så har jag nu tagit lite helg, äntligen! Så imorgon vankas det vårstädning och möte med banken, samt boka tid för 1års sprutan till Hemi, tisdag ska jag ut och ta massa kort (om jag finner inspiration). Det är väl vad som händer de närmsta, nu ska jag sova, nattinatt! 

Likes

Comments

Tänkte att ni skulle kunna få ställa lite frågor till mig,

Ask.fm, Inled frågan med BLOGG. https://m.ask.fm/SaandraaSvensson

Mejl: Sossan_fotboll94@hotmail.com  Rubrik, BLOGG

Så svarar jag på frågorna om någon vecka, allt kommer bli anonymt!


Likes

Comments

Det finns ett krig som kommer att pågå i all evighet, och det är kriget mellan Köttätare och Veganer..
Jag är en stolt köttätare, jag kommer alltid att äta kött för det är bland det godaste som finns,
Att vi föder upp vissa djur bara för att ha och äta, visst jag håller med det kanske kan låta grymt, men ändå, jag tror inte att kor och grisar skulle finnas kvar på samma sätt. Eventuellt att grisarna skulle klara sig, då vi faktiskt har vildsvin.
Men människor har i alla år ätit kött, vi har jagat det från första början för att få det, sen kom man på att de faktiskt kan ge mer och började föda upp det. Kor kunde ge mjölk, och när de längre inte mjölkade så fick de dö och ge kött till familjerna istället. Det har blivit en naturlig gång.. Och de korna som finns kvar idag skulle aldrig klara sig i det fria..

Att vi ska bevara våra svenska gårdar med kor och grisar anser jag är ett måste för att kunna bevara våra öppna marker. Skulle nu inte stutarna, som främst föds till slakt, beta på våra ängar, så skulle de vara totalt igenväxt och det skulle förmodligen sluta med att det blev skog i alla betesmarker. Att sen anse att vi klarar oss utan kött, visst det kanske vi gör, men det är en del av den mat jag har valt att få mitt protein ifrån, vad ni sedan väljer är eran sak. Att det sedan läggs ut en massa videos och foton på media gör mig förbannad, att de som tagit fotona inte vet hur det egentligen ser ut eller hur det egentligen går till på gårdar och slakterier.. Jag har varit på många olika gårdar och aldrig har jag sett ett ställe som kalvar eller kor har det dåligt, utan tvärt om, dom har det som vi skulle ha på ett lyxhotell. Slakterierna ser inte alls ut som det gör på det flesta videos, men visst även jag som jobbar som djurskötare skulle vilja ändra på vissa saker..


Nog om detta är bara så trött på att det ska tjatas om att det är fel att äta kött, Välj vad du vill, mig kvittar det, jag tänker äta kött oavsett vad, det är jag uppväxt med.

Likes

Comments

Har ganska nyss kommit hem efter ett morgon pass hos korna, Är smått seg men börjar dock vänja mig :)
Ska åka till kossorna om en stund igen för att göra ett kvällspass, jobbar imorgon med sen är jag ledig måndag och tisdag och då ska jag försöka komma iväg och ta lite kort. Då min kamera håller på att ge upp och inte håller pixlarna som han ska så har jag lagt det på hyllan lite. Ska komma iväg och köpa en ny och bättre kamera så småningom.

Sitter och kikar lite efter hus just nu samtidigt som jag skriver detta, ska iväg och kolla på ett om en vecka, liten mysig gammal stuga som är ombyggt, håller tummarna för att det kan vara något att ha.. Skulle verkligen behövas med tanke på att vi har en så stor och energi fylld hund.. haha

Ska nog försöka sova någon timme nu då det knappt blev 4 timmars sömn för mig i natt, men jag ska se till att få ihop ett inlägg tills ikväll.


Likes

Comments