Hej!

Det var ett tag sen jag skrev något här på bloggen men har inte tänkt på den alls.

Men nu tänkte jag göra en sammanfattning om mitt jullov. Mitt lov har varit väldigt bra fram tills nu.

Min jul var fantastisk, hela familjen va samlad och det var även Loke & Thor's allra första jul och det var sjukt mysigt. Maten var grymt god, mamma är grym i köket och gör världens godaste mat. Julklapparna var verkligen 10/10. Jag fick allt jag verkligen önskade mig! Det jag fick var Adidas jacka (fick den tidigare), 2 minion speglar, badsvamp, nyckelring, ett hjärta som det stå "du är min bästa vän" på, Ralph Lauren med perfymerna 1-4, coconut passion bodylotion, 2 lipbalm med minionerna, 6 par minion strumpor, minion t-shirt, sminkväska, väska, läppstift, ögonskuggspalett, powerbank, 4 pack av real techniques, kondomer, mascara, puder, presentkort på h&m på 500kr, cigg, minionerna dusch tvål, minion handduk, minion lakarn, ögonskuggspalett och calvin klein överdel. Sen köpte jag en julklapp till mig själv haha och då köpte jag ett par till Adidas skor. Är sjukt nöjd över allt jag fick!!

Min nyår var också grym, körde ett nyktert nyår och var med Familjen Larsson och Becka var där. Vi hade sjukt kul, strax innan 00 gick vi ut och jag var livrädd för alla raketer men jag överlevde som tur är, efter vi smällt raketerna gick vi och tog en cigg med mamma och Robban sen gick vi hem och jag typ la mig efter ett tag.

Har varit 2 nätter hos Emma, Samuel & Mollie och haft det jätte mysigt!! Sov hos Carro & Pontus en natt också sen har jag varit mycket med Emma C & mycket med familjen Larsson.

Så alla dagar fram tills igår har varit grymma. Igår åkte jag på feber så jag har sovit, vaknat, gått ut och rökt och så har det gått runt. Idag åkte jag till coop och köpte chips, cigg & piggelin och mamma och Robban hade köpt massa godis som jag även fick så nu har jag iaf något att göra ;)

Det är typ det som hänt men nu har jag ingen ork kvar så nu ska jag ut och röka sen kolla på prison break och äta.

Hörs snart!

// Xandra

Likes

Comments

Hej.

Detta kommer vara ett tidsinställt inlägg. Klockan är nu 01:30, har tagit min sömntablett men tankarna tar över så den hjälper inte. Och denna tanke jag har nu är väldigt svår att verkligen förstå men ändå väldigt jobbig... Det är så sjukt svårt att verkligen inse att jag och mina syskon ska fira ännu en jul utan honom...

Det är alltså 10onde julen jag och mina syskon får fira utan våran älskade PAPPA... Det är verkligen så sjukt svårt att verkligen ta in det och verkligen inse att han inte finns med oss längre.... Jag har jättesvårt att bara inse att nu den 5 februari 2017 är det 10 år sedan han gick bort. Det har gått 10 år men det är ändå svårt att verkligen ta in det.

Pappa sitter verkligen fast i mitt huvud och i mina tankar. Det kan vara väldigt jobbigt stundtals eftersom att det oftast är det som är anledningen till mitt psykiska mående, varje gång jag bryter ihop beror det oftast på att han kommer fram tydligare än vad det brukar vara i vanliga fall. Jag vet att alla tjatar på mig att jag ska släppa det och gå vidare.

Men att släppa sin pappa som alltid finns i mina tankar men inte hos mig gör så ont. Jag skulle få sån ångest om jag bara tog bort honom, han är min pappa och det kommer han alltid vara. Han är mitt allt och lite mer än det. Utan honom hade jag inte suttit här idag.

Att i nästan 10 år har jag varit rätt att han ska vara missnöjd över mig, att han inte skulle vara stolt över mig, att han inte skulle lita på mig och att han inte skulle se något positivt med mig och det jag gör Men efter jag var i kontakt med ett medium fick jag det svart på vitt. Han är stolt över mig, han litar på mig och han VET att jag kommer ta mig genom det som händer i mitt liv.

Som sagt, jag tänker ALLTID på honom och han är ALLTID i mitt huvud. Men varje gång det är någon speciell dag som t.ex. jul, födelsedagar, fars dag osv gör så jag tänker extra mycket och ser bara ett mörker. Jag ser inget ljus i det hela.

Men jag har alltid med mig en mening som jag får höra och det är : "du har klarat dig genom detta förr, varför skulle du inte göra det igen?" Visst, jag vet att jag klarar mig genom det en gång till, men nu har det gått en längre period och det blir jobbigare med det.

Han sa även att han alltid är vid min sida, att han alltid är vid mig så jag får väl tänka på det och "lotsas" som att han är med mig.

Min saknad & älskande till min älskade pappa är enorm.

// Xandra


Likes

Comments

Hej!

Tänkte göra ännu ett nytt försök med bloggandet. Det går ju sisådär med det från min front. Men nu är det snart ett nytt år med nya tag & möjligheter. Har höga förhoppningar angående nästa år! Det finns en del roliga saker som kommer hända.

Kommer göra ett nytt inlägg närmare nyår om det jag ser fram emot under 2017 och sen får vi väl se om jag kommer på något nyårslöfte!

Jag tänkte bara göra ett kort inlägg nu för att bara starta upp denna blogg sen kommer det komma mer inlägg när jag har något roligare att skriva om!

// Xandra


Likes

Comments