Header

Ja förutom förlusten då så hade jag en riktigt bra lördag. Det var kul att spela och jag kände att det funkade för mig, trots tufft motstånd. Och kvällen med laget som bjöd på grillat, lekar och soligt väder var supertrevlig. Utgången likaså. Mår bättre idag än jag trodde jag skulle göra så jag ska snart följa med mamma till hennes nya butik Driv och därefter åker vi in till stan, shoppar & äter lunch innan vi åker hem till Sara. Ha en fin söndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tyvärr inte en fredag med lika fint väder.. Går bara och väntar på att våren och sommaren ska komma på riktigt nu.

Har en bra helg framför mig. Ska hitta på något med Elin ikväll, tror det blir bio. Sen imorgon har jag match och efter det lagkväll. Senare fram mot kvällen möter jag upp tjejerna för en kväll ute med dans. Kul kul!

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna helg är det Ylvas tur att fylla tjugo och det skulle såklart firas. Så hennes syster hade fixat ihop en super brunch med allt du kan tänka dig och så kom vi för att överraska henne. Jättetrevligt, gott och kul. Var i matkoma flera timmar senare men nu har jag äntligen kunnat trycka i mig lite middag. Ska göra ingenting ikväll i hopp om att bli frisk. Vill verkligen inte vara sjuk ännu en vecka då roliga saker väntar. Kramar

Likes

Comments

Då säger jag hej till helgen och till några dagars ledighet. Dock har jag åkt på en rejäl förkylning med en tappad röst som följd. Så kan inte riktigt njuta av det fullt ut. Har blivit tillsagd av mamma att ha det "tråkigt" denna helgen och även fått träningsförbud på några dagar. Kanske bra då jag har varit förkyld till och från hela vintern men aldrig vilat..

Har lite små saker planerat i helgen ändå, men mer om det då. Ha det fint så länge

Likes

Comments

Än har ni inte fått ta del av alla bilder från Bali. Och det kommer nog aldrig riktigt ta slut. Har bilder i mängder jag vill dela med mig av.

Likes

Comments

Är inne på min tredje kopp varm choklad bara idag, och denna tas med två mackor framför teven. Trots det soliga vädret har jag varit frusen på jobbet, så har unnat mig varm choklad för ovanlighetens skull.

Kanske träffar Elin och Pontus lite senare, annars ska jag laga någon middag här hemma och börja kolla på Prison Break. Aah som jag väntat på senna säsongen!!

Likes

Comments

Glad Påsk

Ja men Glad Påsk på er! Nu ska jag in till stan för att träffa Elin och Ylva. Hörs sen, tjing

Likes

Comments

Påskhelgen har börjat och det är så himla
härligt med långledighet.
Igår kväll var vi på Park Lanes vårfest och det blev en bra kväll. Kom inte hem allt för sent igår men man är ändå sliten idag. Hade kunnat sova några timmar nu. Men vi ska grilla här hemma och sen kanske jag åker och träffa någon. Men det återstår att se.

Resten av helgen är lite oklar. Har lite grejer planerar men inga fullspäckade dagar. Ganska skönt. Ha det fint så länge

Likes

Comments