Header

Titta vilka mysiga bilder Hanna lyckades knäppa på Borran. Ett under att han kunde sitta stilla så länge.

Idag är det lööördag och ingen är gladare än jag. Fredagskvällen tillbringade jag med AW med Bring gänget. Vilket var mycket trevligt. Idag har jag pga det gråa vädret legat inne hela dagen. Har dock varit väldigt skönt att göra ingenting, det behöver man väl ibland? Nu ska jag däremot gå ut på en promnix med Boris innan lite vänner kommer hit för käk och mys. Hörs imorgon igen (förhoppningsvis).

Likes

Comments

Men hallå. Hur mysig är inte tröjan? Supermysig ju. Den blev min för endast 2 hundralappar inne på Gina.

Sitter på tåget just nu och spelar lite för hög musik i mina lurar, tror jag. Men vafan folket bredvid mig får väl också ta del av lite av Rihannas gamla goingar. Har börjat lyssna på hennes album Loud igen och det är ju så bra. Ska i alla fall in till stan och ta en kvällsfika med Elin. Var ganska längesen nu. Vilket är typ drygt 1 vecka. Men det är länge när man har det som tradition. Hörs imorgon igen. Puss på er.

Likes

Comments

Tackar mina vänner för den fina helgen jag fick. Dans, stros och sushi på stan, promenader i höstväder och mys inne i värmen. Ganska perfekt.

Nu sitter jag i bilen med Boris i knäet påväg hem från match. En match som tyvärr slutade med förlust. Kass domare (ibland får man säga det) oflyt och onödiga mål. Jaja. Tänker inte hänga läpp för det. Next: Äta thai framför en film med mammi.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Har precis satt mig i soffan med en skål havregrynsgröt i knäet. Repris från gårdagens idol är även på. Ganska mysig start på dagen. Och är till min förvåning inte bakis heller. Lucky me. Vi var nämligen ute igår med målet att dansa tills vi inte orkar mer, och det gjorde vi.

Ska klä på mig någon fin höstoutfit och sen ge mig ut på stan med Ylva. Har lite smågrejer jag vill införskaffa mig men ser mest fram emot vår sushi lunch. Mums

Likes

Comments

Hej fina! Har precis satt mig bekvämt i soffan med två mackor och ett kallt glas mjölk. Finns det något godare än iskall mjölk? Nej om du frågar mig. För en timma sen blåste domaren av matchen och den slutade 2-2. Lite surt att vi inte fick vinsten men jaja. Nu kämpar vi om en andra plats i serien. Helt okej det ju.

Ska pussa lite på Boris och sen mumsa i mig mina mackor. Hörs imorgon igen. Kramisar

Likes

Comments

Så var det redan måndag igen. Och ny månad. Den officiella höstmånaden. Önskar att vädret kan vara som det var när jag och Hanna promenerade med våra djur. Som för övrigt var jättemysigt. Går ut på promenader försöker vi göra ofta, men denna gången tog hon med sig hästen och jag Boris.

Har jobbat i vanlig ordning idag och befinner mig just nu i soffan med benen utsträckta och datorn i knäet. Kolla youtube får bli kvällens syssla. Kanske att jag orkar ta mig ut för att träffa vännerna mina. Men det får vi se. Kram

Likes

Comments

Hej på er! Det var för längesen. Jag vet. I'm sorry. Enda ursäkten är väl att jag faktiskt inte haft lust eller tid. Och så har det hänt saker som gjort att jag haft annat att tänka på. Jaja shit happens.

Min lediga helg började bra. Spelade match som tyvärr slutade med förlust men hängde inte med huvudet för det. Utan drog in till stan med Elin och Hanna och satte oss på Vigårda för några glas. Innan vi avslutade kvällen på Park.

I det fina höstvädret idag har jag jobbat i mammas butik i några timmar, hälsat på mormor och morfar och promenerat. Har ätit middag här hemma nu och ska snart kliva in i duschen. Bio med gänget står på agendan. Vet inte vilken film vi valde men jag hänger bara med. Blir nog bra, hörs

Likes

Comments

Hej på er! Ärligt nu. Finns det något bättre än kvalitetstid med sin bästis? Nej det tror jag inte va. Vi satt på Le Pains uteservering under värmelampor uppkrupna i soffan med varsin varm kopp. Och så pratade vi om allt mellan himmel och jord ett par timmar. Kan nog också ta in från och med igår att hösten är här, och acceptera det. Så länge det inte regnar är det ju ganska mysigt med mörkret.

Men nu hörni är det helg! Min fredag blir dock väldigt lugn. Orkar jag ta mig upp från soffan åker jag och träffar någon. Annars ska jag kolla klart på veckans idol. Ska nämligen upp vid 7 tiden imorgon för att köra till Varberg. Skulle va oskönt om jag var jättetrött då. Ha det fint så länge.

Likes

Comments