Header

Söndag och slutet av helgen. Men har haft en bra sådan så deppar inte. Hade ett lite gott gäng hos mig i fredags och ett lite krök slutade med utgång. Lördagen spenderade jag bakis i solstolen. Sov, lyssnade på musik och podcasts i omgångar. Senare framåt kvällen åkte jag in till stan för att umgås med Elin. Blev en liten picnic i Slottskogen, följt av fika såklart.

Har precis kommit in från solen, är för allergisk för att orka sitta ut mer. Har även matchsamling om två timmar så nog förnuftigt att ta avstånd från solen innan det. Hoppas på en bra och kul sista match.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igårkväll träffade jag dessa två hos Hanna för häng med tacos och mys. Vi tryckte i oss maten, satt och pratade och kollade det senaste skam avslitet. Sen ramlade Matte och Fällgren in. Vi hängde en stund till innan de bestämde sig för att åka in till stan och ta några glas. Jag joinade dem och senare under kvällen kom Elin. En bar blev till fyra. Och 01 tåget som vi skulle ta, blev 03 tåget istället. Men som vi brukar säga, spontana kvällar är dem bästa.

Likes

Comments

Fy. Vilken seg dag jag har haft. Hade väldigt svårt för att sova igår och resultatet blev att jag vakna upp himla trött idag. Lyckades ta mig till jobbet vid 7 tiden men fungerade likt en zombie. Oså har vädret sänkt mig också. Usch. I juni vill jag ha sol och värme.

Nåja. Nog om det. Ska avsluta kvällen på ett bättre sätt. Med en kvällsfika med Elin. Oj oj vad det behövs.

Likes

Comments

Okej. Har en så rolig nyhet. Vi ska bli hundägare! Sen Risgryn gick bort har vi funderat på att skaffa hund och idag åkte vi mot Örebro för att titta på en 4 veckor gammal dvärgschnauzer. Vi blev helt förälskade med en gång i båda valpen, mamman och pappan och uppfödaren. Så valet var inte svårt för någon av oss. Om cirka en månad har vi en liten Boris springande hos oss. Åh

Kom hem för ungefär en timma sen och ställde mig direkt och lagade middag. Har slängt i mig pastan nu och ska vila i matkoma en stund innan jag åker iväg på träningen. Blir skönt att röra på sig lite.

Likes

Comments

Grattis grattis Anna! Och alla andra fina som tar studenten idag. Njut bara njut! Var nere och kollade när de sprang ut och hoppade på flaken. Nu är jag hemma och ska byta om och fixa det sista inför Summerburst. Sen åker jag förbi Annas mottagning en stund innan vi åker in till stan för att bursta. Haha nej men är skitpepp på helgen och extra taggad för Zara och Tiesto ikväll. Kanske går på studentfesten också om benen orkar. Och så håller vi alla tummar vi har för att det inte börjar regna.

Likes

Comments