Åh va det var härligt att bara strosa runt i gamla stan i Palma. Gå och kika i roliga butiker, fascineras av de fina byggnaderna, sitta på caféer och restauranger och kolla på människor. DET hörni, är något jag gärna gör oftare i mitt liv.

Nåja, nu sitter jag istället hemma framför teven efter att ha kommit hem från träningen. Som var bra, trots att vi var få. Imorgon jobbar jag, sen åker vi ju till Stockholm på torsdag. Ska bli så så roligt. Ha det bra så länge, pussar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen är du här kära lördag. Som jag längtat. Är så oerhört taggad på en kväll med my ladies. Det blir pizza och förande hos mig innan vi sätter oss på tåget in mot stan. När det kommer till vart vi ska gå, är vårt enda krav nog: BRA MUSIK och MYCKET DANS.

Likes

Comments

... åh va du är välkommen! Ska verkligen njuta av denna helgen, även om jag inte har dom tuffaste veckorna jobbmässigt just nu. Men oavsett så finns det ju inget som slår helg och ledighet. Kvällen idag ska jag spendera med Hanna, som jag saknat henne. Imorgon blir det utgång. Super kul!

Likes

Comments

Denna fina väska fick jag, för bara 25 euro, med mig hem från Zara i Spanien. Kanske finns den i Sverige också, jag vet inte. Jag tänker i alla fall använda den flitigt till både fest och vardags.

Likes

Comments

Även om jag är hemma efter en fantastisk långhelg i Spanien kan jag inte säga att jag har mycket att klaga på. Jag är tillbaka till vardagen och rutiner med jobb och träning, men inte länge till. Jag får gå på helg redan efter morgondagens jobbpass. Nästa vecka jobbar jag två eller tre dagar och sen sätter jag mig på ett tåg mot Stockholm tillsammans med Elin för att se självaste JUSTIN BIEBER. Shopping och mys i den fina staden blir det också. Och sen, jobbar jag någon vecka till innan jag denna gång sätter mig på ett flyg ner till Italien. Tråkigt? Njaa

Likes

Comments

Likes

Comments

Och vi är framme! I Palma, Mallorca! Åh va vi ska njuta. Sola & bada, strosa runt i gamla stan, käka ost och kex på terassen och testa på mysiga restauranger. Väldigt härligt.

Likes

Comments

24 grader? I September? Klockan 7? Hur galet? Tyvärr har jag inte riktigt kunna njuta av värmen idag då jag har jobbat. Visst jag har varit ute hela dagen, men att köra runt på 30 kg post på en cykel i 25 graders värme är ganska slitsamt. Nåja, nu sitter jag ute på balkongen i väntan på middag och visst njuter jag nu.

Jag har en jobbdag till innan jag sätter mig på ett plan till en hemlig destination på fredag. Eller ja, jag vet vart vi ska, men inte pappa (det är hans 50 års present). Ska bli väldigt härligt, mysigt och välbehövligt. Allt på samma gång.

Likes

Comments