Header

Som dem här två dagarna har varit, hade jag önskat att alla dagar var. Har sen jag slutade jobbet igår hängt ute i princip hela tiden. Igårkväll satte vi oss på filtar vid sjön med käk och musik från högtalare och idag har jag varit inne i stan hela dagen. Jag och Elin började med lunch på Condeco för att sedan sätta oss vid kanalen med varsin glass.

Oså var det dags för bal. Visste inte om jag skulle vara glad eller ledsen. Blev så rörd av att se alla så fina samtidigt som jag blev så nostalgisk. Att det var vi för ett år sedan. Att ett år redan har gått. Att de har allt detta med studenten framför sig och inte jag.. Men jag är så så glad för speciellt Annas skull och titta var fin hon är.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var det ingen vanlig hemmamatch utan en match med mycket att vinna. Det var seriefinal då vi mötte serieledarna med två poäng mer. Men vi spelade grym fotboll så vi tog hem segern och vann och gick om dom. Kul!

De övriga timmarna på dygnet har jag inte gjort något. Har varvat tre olika serier och bara stannat i soffan. Skönt med tanke på att det blev en ganska sen natt. Vi va ett gäng som åkte in till stan, satte oss på Vigårda och hängde där tills några av oss drog vidare ut. En bra kväll med andra ord.

Likes

Comments

Sitter nu på 23.35 tåget hem mot Lerum. Nöjd, trött och glad. Har haft en jättebra dag i det fina vädret. Trots mina kliande ögon och hals på grund av pollen har jag ändå varit ute och njutit av solen. Och nu på kvällen satt vi några timmar på storköket. Oj vad vi kommer hänga där i sommar.

Ska jobba några timmar imorgon men sen hoppas jag dagen blir som idag. Med massa häng utomhus. Hörs

Likes

Comments

Wow vilken dag va! 26 grader kom tempen upp i och det kändes verkligen som sommar. Åkte till Elin vid 11 och vi låg i varsin solstol tills vi tröttnade. Sen så åkte vi in mot stan för lunch, på favvostället. Typiskt nog har jag glömt vad det heter. Är i alla fall en salladsbar vid kungsports. Gå dit om ni inte redan gjort! Sitter ute på balkongen nu och lyssnar på podcast, men ska snart kila iväg till träning.

De ringde från jobbet och bad mig komma in och jobba imorgon ändå, så jag gör det några timmar mitt på dagen. Sen ska vi hänga på en uteservering hela kvällen. Om vädret tillåter. Kramis

Likes

Comments

Halvvägs in på veckan och jag har gått på några dagars ledighet. Jobbar på lördag nästa gång och är ledig söndag igen, så är himla nöjd. Har sedan jag kommit hem från jobbet kollat Skam, sprungit backintervaller och lagat middag. Korvstroganoff, fancy!

Imorgon ska det bli superfint väder så jag och Elin ska strosa runt i stan. Ta en lunch eller fika eller så. Sen hoppas jag på en bra helg. Ha det fint så länge!

Likes

Comments

Idag är det Elins tur att bli 20 och det ska givetvis firas. Hon har arrangerat en tjejmiddag ute med utgång som avslutning. Tror på en riktig bra kväll. Men först ska jag jobba klart, duscha och fixa mig och allt det där som hör till. Hörs imorgon igen!

Likes

Comments

Äntligen fredag och äntligen lite finare väder igen! Nu hoppas jag att det håller i sig och bara blir varmare och varmare.

Sitter just nu i uterummet och inväntar gäster. Hinner ta lite ost och kex med dem innan jag åker iväg. Ska träffa Hanna lite senare. Imorgon ska jag jobba ett par timmar i mammas butik innan det vankas 20-års firande för finaste Elin. Härligt blir det

Likes

Comments

Har saknat vyer som detta lite extra idag nu när det blivit kallt och grått igen. Humöret sänks med än gång..

Jaja. Jobbade bara halvdag idag och mellan jobbet och träningen gjorde jag ingenting. Lagade en så fancy middag som spagetti och köttfärssås. Wow.. Sådär kul dag men det ska det nog bli ändring på. Dagarna ser roligare ut från och med mitten av veckan. Hej så länge

Likes

Comments