Men ärligt då. Ser ni?? Vi såg en en vit liten kyrka ifrån byn häromdagen och någon av oss sa "Dit ska vi imorgon" så det var bara att hänga på. Det var en lagom bit vi gick och väl uppe mumsade vi oss lite frukt (efter att vi hade fotat klart såklart) framför utsikten i solen.

Idag gjorde vi en lite tuffare vandring. Vi tog bilarna upp på ibland läskigt små vägar. Vi parkerade på ca 1000 möh och sen fortsatte vi uppåt. Halvvägs till toppen stannade vi och åt lunch. Sen var det toppen i sikte och det blev riktigt brant några gånger, så där så man verkligen fick klättra. Och jag som orutinerad vandrare och klättrare tyckte faktiskt det var lite obehagligt då och då. Utsikten bakom en var otroligt häftig, men också läskig. Fy haha... Men vi kom upp, till en höjd på 1700 möh om jag inte minns. I vilket fall som helst så var det väldigt häftigt. Hmm vem vet... Jag kanske blir en riktig vandrare någon gång?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså jag säger bara wow. Wow vad det är vackert här. Det är nästan så att man inte kan ta in det. Jag startade dagen med en löprunda längs vattnet och kom sedan hem till en serverad frukost. Lyx. Under resten av dagen har vi pendlat mellan båtar och färjor, restauranger och caféer och mysiga gator och gränder i de olika byarna. Nu är vi och landar i huset innan vi letar upp en restaurang att spendera kvällen på. Och imorgon tror jag det lutar mot vandring, men det återstår att se.

Likes

Comments

En väldigt bra helg är över men trots det välkomnar jag den nya veckan med öppna armar. För jag jobbar ju bara en dag till och sen sätter jag mig i ett flygplan som tar mig ner till Italien. Mamma har hyrt ett hus precis vid Comosjön och det ska bli så himla härligt med några dagar av avkoppling. Ska verkligen försöka ta in den vackra naturen. Både genom vandring längs bergen men också genom att bara sitta på ett fik eller balkongen med ett glas i handen och hörlurar i öronen. Aaah vad jag längtar.

Likes

Comments

Yaass äntligen lördag! Morgonen har jag spenderat på Nordic med några timmars jobb och här hemma nu på eftermiddagen har jag sträck kollat Orphan Black. Har ni inte sett? Se!

Nu ska jag ge mig ut på en kortare powerwalk innan jag ska börja fräscha till mig. Dra på mig en snygg outfit, platta håret och måla ansiktet. Ikväll träffas vi några från laget hos Sara för förfest innan vi möter upp Herrlaget för en utgång. Tror detta blir en bra kväll.

Likes

Comments

Äntligen kan jag känna att mitt sminkbord är lite mer komplett. Nu när jag har några skuggor i det lite mer höstliga stuket. Och visst är dom fina?

Jag har redan startat min helg, eftersom jag är LEDIG idag. Älskar't. Nu tänkte jag mätta min mage med pancakes. Mums. Senare ikväll åker jag hem till pappa och äta middag med farmor och farfar. Imorgon blir det i alla fall festligheter. Kul!

Likes

Comments

Tre bilder som ont alls har med saken att göra. Men vad gör det? De är ju både härliga och får mig att längta till Italien.

Ikväll har jag och mamma en såndär riktig myskväll, som vi har när bara vi är hemma. Och det passar mig perfekt med tanke på huvudvärken och tröttheten jag känt hela dagen. Vi har ätit en god middag och nu ska vi välja en film att halvsova framför. Vi båda röstade på en romantisk komedi :))

Likes

Comments

Måndag och ny vecka. Och bara en vecka kvar tills jag flyger iväg till Italien. God mat, vacker natur, vandring, bättre väder och tid för böcker och podcasts kommer bli så härligt. Och så välbehövligt. Men innan dess ska jag ta mig igenom denna vecka bestående av jobb, och förhoppningsvis en rolig helg. Vi hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Oj vad jag uppskattar mitt jobb och att jag är ledig varje helg. Fast egentligen är jag ju inte det... Jobbar i Kidz Club varje lördag morgon, men av någon anledning glömmer jag bort det. Kanske för att det inre känns som ett jobb? Vilket i och för sig är bra? Jaja. Nu har jag tryckt i mig mina mackor till frukost och ska snart åka. Sen kommer Ebba hem idag!! Det var 2-3 veckor sen vi sågs sist men oj vad jag har saknat henne. Förresten, igår sågs vi några stycken hos Hanna för film och mys. Och mysigt, ja det var det.

Likes

Comments