Header

Har varit sjuk i tre dagar och det börjar verkligen klia i benen nu. Mår betydligt bättre än vad jag gjorde i Söndags men ska stanna hemma från jobbet även imorgon för att verkligen hinna bli frisk.

Har läst alla tidningar vi har här hemma och kollat på ett flertal filmer och säkert 20 avsnitt av Sex & the city. Ska fortsätta med det även imorgon så får vi hoppas på att jag kan komma med roligare inlägg här när jag är frisk igen. Kramisar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja en ballerina var faktiskt vad jag kände mig som här. När jag poserade på Kos och gick ner och upp för en trappa tills Ylva sa att jag flashade rumpan. Oops..

Dagen då? Mår för tillfället inte bra alls. Är skakig, frusen och matt men tempen visar inte feber. Mamma tror på järnbrist och hon brukar ha rätt. Så mår jag inte bättre imon väntar ett läkarbesök. Håll tummarna. Har haft en bra helg i alla fall
även om jag varit ledsen för att jag inte befunnit mig i Slottskogen på WOW. Fick vara med Niclas igår och det var ju mysigt det med. Hoppas på en bra och frisk vecka och sedan till helgen är det ju faktiskt min tur att fylla 20. Yes!

Likes

Comments

Hej! Är ni kvar? Kul ni som är det i alla full. Uppdateringen här har ju rent ut sagt varit förjävlig. Ska faktiskt försöka ändra mig nu. Lovar.

Hade en bra helg i alla fall. Myste en massa på fredagen och tog ett par glas vin med Ylva och Hanna i lördags. Igår fick det bli en heldag på Liseberg. Vårt fina Hov1 spelade och jag och Elin ville givetvis vara där så tidigt som möjligt för att ha koll på kön. Vi valde att käka i lugn och ro och ta varsin sockervadd innan vi satte hos bland alla andra. Vädret var fint och vi hade varandras trevliga sällskap, så ett segt köande blev istället till mysigt häng. Mellan 18-19 sjöng vi med till vartenda ord vi mådde. Musik kan göra ganska mycket med en ändå.

På kvällen blev det schnitzel hemma hos pappa med farmor och farfar som gäster. Firade min och Ebbas kommande födelsedagar också. Bra helg, nu har jag en vecka fullt av jobb framför mig. Chao

Likes

Comments

Semestern är slut och jag är tillbaka till både jobb och träning. Svider lite men jag kan faktiskt tycka det är skönt med rutiner igen. Ska bara försöka vända tillbaks dygnet, vilket eh lär bli svårt...Träningsverken från tisdagens träning sitter fortfarande i, svider det med. Men jaja. Det är ju faktiskt helg redan imorgon igen.

Igår kom Hanna hit en sväng och även om det inte var långvarigt var det mysigt att hinna prata ikapp om en bråkdel av allt som hänt. Ikväll kommer Sara hit och passar Boris med mig och kvällen imorgon spenderar jag med Niclas. Resten av helgens planer tar jag imorgon. Det var allt för nu. Chao!

Likes

Comments

Okej. Hej. Vet inte hur mycket jag kommer orka berätta om resan och det som hände. Men kan inte låta det passera här.

Vid 22 på torsdagen landande flyget på Kos. Vi checkade in på hotellet, handlade vatten på affären bredvid och la oss sedan till ro i sängarna. En timma sedan vaknade vi av jordbävning. Den största i Grekland på 70 år. Jag var med om det på Bali men detta gick inte att jämföra. Dörrar skakade, sängarna åkte runt, glas och lampor krossades och det slutade aldrig. När det väl lugnat sig står vi tysta och stela tills några norskor skriker att vi inte kan stå kvar där, att vi måste bort från tak och byggnader.

En timma senare står alla hotellgäster ute på gatan då vi fått info om att vi inte får vara inomhus eller så ens nära byggnader. Så natten spenderar vi på gatan, med strömavbrott på hela ön utan vetskap om vad som hänt eller kommer hända. Några timmar senare går solen upp och vi har suttit på samma ställe hela natten.

Dagen där på är orolig, vi har fått veta vad som hänt men efterskalven fortsätter. Så natten där på sover vi i skift med väskor packade brevid oss ifall vi skulle behöva fly hotellet igen. Men vi klarar natten och när solen går upp känner vi oss lugnare. Men efterskalven fortsätter och vi kan inte slappna av helt. Tanken att ta nästa flyg har slagit oss men vi valde att ge det en chans till. Och det är vi glada för nu i efterhand. För efter dessa tre dagar kunde vi äntligen njuta och resten av resan blev fantastisk. Det ska jag berätta om i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Tisdag igår och Epic Tuesday på Port du Soleil. Efter att vi spenderat hela dagen i Fiskebäck på några klippor åkte vi hem till Elin. Käkade sedan pizza innan vi började förbereda oss för kvällen och började därefter att föra. Blev en jättebra kväll. Inte jätte sen vilket bara var skönt. Var ganska nöjd redan vid 1 tiden.

Nu är jag på tåget påväg hem från Niclas. Ska hem och pussa på Boris och packa. Vi åker mot Grekland imorgon!! Waaa vad jag taggar.

Likes

Comments