Header

Hej alla finisar! Idag började dagen med att mamma & pappa hämtade mig hos älsklingen. Vi tog en härlig morgon promenad i naturen och blev så otroligt trött när vi kom hem då jag bara duscha och somnade i soffan! Sedan kom älskling hit och vi lagade tacos, det är ju en av mina favorit rätter! Tacos funkar i alla lägen! Nu ska vi sätta oss framför en film med vår favorit melon glass! Ni får ha en fortsatt mysig kväll!

Likes

Comments

Vild fest eller en romantisk hemmakväll?

Alla som känner mig vet utan tvekan att jag väljer en romantisk hemmakväll alla dagar i veckan.

Om du kunde förändra dig själv på något sätt, vad skulle du göra då?

Starkare immunförsvar!! Jag blir så lätt sjuk och jag hatar det. Jag skulle vilja ha bättre självförtroende också, tro på mig själv mer!

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Säger ju lätt Devious Maids! Jag älskar verkligen den serien och har gjort det ett bra tag nu. Även om den är lite barnslig och har alldeles för mycket drama så är den fortfarande så himla bra!

Vad fick dig att verkligen skratta senast?

Bella fick mig att stor garva senast, vi pratade i telefon i ungefär 2 timmar tills klockan hann bli 03.00 och kände att vi behövde sova. Vi båda var övertrötta och har sådan sjuk humor, flinar åt det när jag tänker tillbaka på det.

Nämn det du är som mest rädd för?

Det är att förlora någon jag älskar.

Sverige när det är som bäst?

Det är ju självklart sommarkvällarna, när man fortfarande kan sitta barbent hela kvällen med en mysig hoodie på sig. Lite utomlands känsla ungefär! Då är Sverige som bäst för mig!

Vad gör dig ledsen?

När livet är orättvist.

Vad gör dig glad?

Väldigt mycket faktiskt men bra väder, alla nära o kära, när jag känner mig frisk och utvilad.

Tre drömmar du hoppas bli verkliga?

Leva ett friskt liv, att mina drömmar & förväntningar om livet uppfylls och att jag och min man är nykära livet ut.

Likes

Comments

Hej alla finisar! Dagen har vart jätte mysig! Vi åt en riktigt god grillmiddag och gick sedan ut på en promenad. Jag älskar våra lång promenader då vi bara pratar om allt o ingenting! När vi kom hem igen var det efterrätt som stod på menyn, vaniljglass med bär är ju så himla underbart! Resten av kvällen ska vi mysa till en film, jag är jätte nöjd med dagen!

Likes

Comments

Hej alla finisar! Idag är det en väldigt speciell dag för mig då jag och min älskling har 2 år och 6 månader tillsammans! Dagarna bara flyger fram, mina 2 år och 6 månader med honom har vart underbara. Vi gör allting bäst tillsammans. Vill spendera all min tid med honom, han får mig verkligen till den lyckligaste tjejen på jorden. Tänk att man kan ha så himla starka känslor för en person, kärlek är ju det bästa som finns!

Idag ska vi ses efter han har slutat jobbet, vi ska göra något liknande mysigt som igår eftersom vi ska fira oss mer i helgen! Oavsett vad vi gör, har jag det alltid som bäst med hans sällskap.

Likes

Comments

Hej alla finisar! Hoppas alla har haft en bra helg i detta underbara väder vi har fått ! Jag måste börja med att varm vatten med mynta i är så otroligt gott! Mamma kom hem med massa mynta igår, så tog vi varsin kopp och la i några blad med varm vatten. Jag tycker det var goare än grönt té så nu har jag en ny favvis!

Idag ska jag träffa älskling! Vi tänkte åka o bada, får se om jag vågar hoppa i eller om det bara blir ligga o sola! Ska bli en riktigt mysig dag! 

Likes

Comments

Grekland. Jag har ALLTID velat resa till Grekland, det verkar så himla mysigt! Det jag mest vill göra i Grekland är att gå på dom grekiska gatorna och sitta på mysiga restauranger där de serverar traditionell mat! Men självklart även sola och bada på stranden under dagarna och gå på strandpromenader mot kvällarna. Bilderna är på Korfu ön, jag blir helt kär! Jag vill verkligen överallt i Grekland, eller menar mer att det inte spelar någon roll vilken ö det bestämts att resas till. Jag hoppas att Grekland är så fint som jag förväntar mig. _______________________________________________________________________________________

New York. The city that never sleeps, vad ska man säga? Måste ju vara den häftigaste staden. Allt man har hört om staden och även sett från filmer till reality shows. Jag är så himla avis. Jag vill verkligen besöka staden och uppleva den atmosfären med att alltid hålla igång. Upper east side, jag säger bara att Manhattan's gator ska jag gå på. Det är ett MÅSTE i mitt liv. Jag ska gå på de gator Gossip Girl spelades in. Så som Sex in the City, det är verkligen en dröm resa som jag måste uppleva.

Likes

Comments

3 Saker jag är rädd för:

- Jag är otroligt rädd för kryp, spindlar är det värsta jag vet.

- Att framtidsplaner inte blir som jag förväntar mig.

- Att inte räcka till.

3 Saker jag inte borde göra:

- Stressa, vilket är lite svårt att undvika då stress ungefär är inblandat i allt man gör.

- Tänka för mycket, med det menar jag att jag kan gå så himla långt med mina tankar. Om jag tänker på något litet, gör jag det alltid så himla mycket större än vad det egentligen är.

Lägga energi på onödiga saker, bara sikta på the good vibes. Det kan handla om vad som helst. Men en sak har jag lärt mig under de senaste åren är att bara låta mig själv bli omringad av positiva människor. Så som jag blir behandlad av en person, behandlar jag den personen likadant tillbaka.

3 Saker jag blir lugn av:

- En kopp Grönt té.

- När jag pratar med mamma & pappa och mina närmsta vänner.

- När jag är i min pojkväns famn.

3 Saker jag gillar:

- Deeptalk med tjejkompisar.

- Somna i min pojkväns famn.

- Ärlighet.

3 Saker jag inte gillar:

- Vara sjuk!! Usch, värsta som finns enligt mig.

- Sätta alarm för morgondagen.

- Att bli sviken.

3 saker jag inte kan vara utan:

- Min telefon, hehe

- Familj, pojkvän & vänner

- Min sminkväska haha

3 saker jag ska göra i veckan:

- Jag ska äntligen göra fransförlängning !!

- Ha myskväll med Bellz.

- Fira 2 år & 6 månader med min pojkvän.

Likes

Comments