Är så fruktansvärt sliten, den här förskylningen ger inte med sig plus att våren är påväg snön smälter och jag börjar känna av pollen eller vad fan det är. Mina ögon är helt svullna, andningen påverkas och tröttare än någosin. Jag skulle verkligen behöva sova ut, jag saknar att få sova. Spelar ingen roll att Elias sover hela nätterna jag vaknar ändå och måste kolla till honom, och just nu sover han i sängen med oss också för han har en period då han inte kan vara utan mig och Josef, han skriker så fort man lägger ner han i hans egen säng även fast han sover. Sen när han vart sjuk så är det skönast och ha han nära och brevid sig för är så rädd att han inte ska få luft när han är förskyld, men han börjar bli mycket bättre nu.

Idag kom Mamma och hämta mig strax innan 8 på morgonen, vi åkte förbi och handla renföringsgrejer och sen vidare till seskis för att städa ur mammas gamla lägenhet. Jag höll på från 9 på morgonen till nästan halv 3 för att sen hinna med bussen tillbaka hem och det är mycket kvar och göra. Får se om jag åker och hjälper mamma nästa vecka även fast hon sa att hon kan fixa resten själv. Imorgon måste jag plugga samma på söndag ligger efter så mycket, har varit alldeles för trött den här veckan för att ta tag i skoluppgiften och nu har jag 2 stycken en ska va inne på Måndag och en Fredag känner mig så fruktansvärt stressad för tillfället. Men det går över sen när jag kommer igång igen. Var i Onsdags och skrev in fler kurser ända till September och Aprils och Majs nya kurser fick jag se idag hur det kommer se ut när det börjar och jag höll på att ramla av stolen. Har tentor och skriva båda kurserna och det är 5 timmars långa tentor jag dör, jag skrev en tenta när jag gjorde kursen hälsopedagogik och den var 3 timmar och jag började nästan bäla för att jag inte trodde jag skulle hinna plus att jag hade så svårt att sitta still sådär länge fyfan.. Men det kommer bli bra, jag klarar det. Våren 2018 kommer jag vara klar med utbildnignen och dom 5 sista månaderna ska jag göra 2 stycken 200 poängskurser där det då ingår praktik sammanlagt 8 veckor och det känner jag en viss stress över då jag verkligen inte vill lämna Elias på dagis då han bara kommer vara 1 och ett halvt. Men allting löser sig. Det är onödigt och stressa nu när det är ett bra tag kvar. Nä men måste gå och sova nu, Elias chockade mig lite imorse och ville såklart gå upp kl 6 på morgonen, det blir tidigare och tidigare.. Förut kunde han sova till 11-12, sen blev det 9-10 och nu brukar det vara halv 8-9 tiden men idag klockan 6 haha. Men han är så söt på morgonen, han nyper än i näsan och när man öppnar ögonen så ler han stort mitt lilla hjärta ❤


Så liten, tiden bara springer iväg. På fredag blir Elias redan 8 månader och här var han ungefär 1 månad 😱

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejhej, idag eller igår men jag säger idag för har inte gått och lagt mig ännu haha.. Så har det inte hänt så speciellt mycket, vi var hem till Josefs farmor i några timmar idag för var väldigt länge sen vi var där speciellt jag och Elias när vi varit sjuka i flera veckor nu känns de som. Men ja e bättre Elias är fortfarande snorig. Har varit jätte stressad den här veckan haft så mycket grejer att göra men känns som att jag inte hunnit med något för mitt huvud har vart som ett paket tomt smör efter allt pluggande plus världens gnälligaste bebis. I fredags hade jag slutprov som gick helt åt hel**** är så besviken  på mig själv men Elias har kräver ens uppmärksamhet just nu han är inne i en period. Jag duger inte när Josef inte är hemma men är han hemma så duger det inte vara hos honom utan han vill vara med oss båda samtidigt. Jag kan inte ens gå på toa utan att han börjar verkligen gallskrika efter en.. Har varit såhär i 2 veckor nu så man får se hur länge till de håller på. Men jag ska inte klaga finns många andra som haft/har de mycket tuffare Elias har aldrig riktigt varit en bebis som gnäller mycket han e oftast glad. ☺
Imorgon är det söndag så ska storstäda här, har skjutit upp storstödningen nu länge men ändå dammsuger varje dag för det kommer så mycket smuts och damm hela tiden även fast ja dammsuger 1 gång om dagen då Elias är mycket på golvet och vill krypa. Men behöver verkligen skuras här. Måste även sätta mig och läsa igenom boken sen försöka få tag på min lärare på Måndag och höra om man kan får göra provet muntligt då det är mycket lättare för mig. Sen just såna här liknade historiafrågor hatar jag nog mest utav allt. Har aldrig varit intresserad av sånt som hänt för många år sedan och nej ja kan ingenting om när krig och sånt eller vilka som varit kungar.. Har ändå ingen användning av sånt haha.
Men nog om de hoppas bara att jag klarar den här kursen annars kommer jag nog bli väldigt besviken på mig själv.. Men måste sova ni klockan är efter 1 så godnatt!

Likes

Comments

Är helt slut just nu, skulle ja få chansen och sova så skulle jag nog göra det 1 dygn utan att vakna så känns det nu. Har dessutom som säkert påverkar väldigt mycket att ja är så trött som jag är åkt på något skit igen.. Har vart dålig i snart 2 veckor och Elias också. Det är väl på bättringsvägar men när vi äntligen håller på och bli friska så ska den där hostan komma på köpet också. Nä nu är jag så fruktansvärt less på den här vintern och kylan, vädret har så sjuka ändringar varje dag så man blir bara på dåligt humör. Ena dagen är det värsta vårvädret andra dagen är det svinkallt och snöstorm. Men tur så åker vi till Stockholm snart ska bli så skönt och åka bort här ifrån i slutet av månaden i en vecka..

Vill hitta någon bra resevagn ner jag har ju men båda e så himla klumpiga vill ha en lättare när vi ska flyga och sånt. Men måste ända vara bra däck när man ska gå, och jag hatar sulky vagnar nog mest utav allt. Kommer ihåg när min lillasyster var liten ljudet som kommer från hjulen när man går fy vad jag hatar dig så irriterande, och tycker inte hjulen rent allmänt e bra. Fast sen finns det säkert bättre sulkys idag än för 7-8 år sedan men nej. Aldrig en sulkyvagn här inte.. Har funderat på en City Elite men samtidigt vill jag kunna ha en sittvagn som e vändbar för tycker det är bättre ifall Elias blir ledsen så kan man bara vända honom så han ser mig eller Josef.

Nä men ska passa på och plugga nu när Elias somnade en stund, sen måste jag gå och handla om det inte blir oväder igen..

Likes

Comments

Hej, inte skrivit så mycket på ett tag men har vart lite låg några dagar och förståvarför nu. Har såklart dragit på mig en dunderförskylning och samma med Elias så vi ligger här i sängen och han vilar och jag försöker samla krafter till att städa iallafall köket för sen ska jag prova. Nästa vecka har jag slutprov och massa saker som ska lämnas in och börjar också på min tredje kurs, tiden går så fort har snart redan gjort klart 2 kurser börjar på tredje och jag trodde de skulle gå sakta men nej det här klarar jag. Lite mer än 1 år kvar så har jag äntligen en utbildning. Körkortet kommer ta lång tid, kommer ta evigheter tills jag får börja övningsköra för måste träffa läkare som ska skriva intyg och skit om min ADHD om jag e kapabel till ett körkort och skit? Och har redan stått i kö och få träffa läkare i Kalix i över 1 halvår fan vad less.. men då får ja iallafall spara ihop så kanske man kan ta körkortet snabbt sen när man har alla pengarna. Men man blir jävligt sne.. Idag eller i helgen händer det inte så mycket ska passa på och vila upp mig så ja är frisk till veckan sen så man orkar med allting. Är massa saker ja ska springa på nästa vecka som vanligt, plus prover osv.. Så hoppas man r frisk till det. Nä men ska vila jag också är helt slut.

Likes

Comments

Kom helt plötsligt och tänka på att i sommar är det 6 år sen jag flyttade från Stockholm till ett helt främmande ställe i Norrland (Haparanda) för att sen åka vidare till Övertorneå och bo där mina nästan 2 sista år som tonåring. Som jag kommer ihåg än idag hur flyförbannad och ledsen jag var över att jag rycktes ifrån mitt hem och vänner osv.. Den tiden var jag 16 år och hade ingen aning om vad som skulle hända i framtiden. Och idag är jag 22 år och älskar mitt liv men för 6 år sedan hatade jag livet, jag hade ingen livslust och brydde mig inte om någonting och det hade jag inte gjort heller dom tidigare åren. Jag hittade på så mycket dumheter och var aldrig rädd om mig själv varför skulle jag vara det liksom jag hatade mig själv och mitt liv, men idag är det helt tvärtom. Idag kan jag inte ens sitta utan bilbälte i bilen som ja aldrig brytt mig om tidigare men nu, för jag har en mening med livet, och en livslång uppgift och det är att ta hand om mitt Barn. Jag tänker inte sånt längre som jag tänkt tidigare nu är allt tvärtom, jag tänker hela tiden på vad jag gör som till exempel det där med bältet i bilen eller att jag tittar noga när jag går över vägar och som de där att jag slutade röka också var mycket för mitt barns skull. Jag ville inte uppmuntra mitt barn till att det är okej sen senare i framtiden och att jag vill inte få sjukdomar som kan drabba att ja missar mitt barns uppväxt sen. Mycket har förändrats och jag är glad att de gjorde det. Hade inte min mamma kämpat så mycket som hon gjorde för mig hade jag nog fortfarande än idag vart som jag var när jag var 16 år och frågan är vart jag varit idag. Det vill jag inte ens tänka på. Jag är lycklig, jag har en son som jag älskar överallt annat på den här jorden även världens finaste pojkvän. Men nu ska jag sova, vet att jag inte skrivit på några dagar men har vart fullt upp och börjar bli sjuk så vart ganska jobbigt haha. Godnatt

Likes

Comments

Skrev inget igår hade ingen lust då det fanns massa annat och göra och tänka på. Men idag vakna man iallafall upp till att en glad bebis låg och titta på mig tills jag skulle Vakna och hade jätte kul. Plus att ja fick mejl om visning på lägenhet vid stranden nära rajala. Hoppas innerligt att jag får den står först i kö och imorgon får jag gå och kolla på den 😃 har alltid velat bo där och de bästa är att de e fräscht och finns hiss så jävla skönt och slippa trappor isåfall. Och man kan gå direkt ut till strandpromenaden när man går ut och går med vagnen och hunden och slipper den där stadstrafiken. Men ska vila lite nu medans Elias vilar. Får skriva sen bättre.

Likes

Comments

Hej, blev inget inlägg igår men var helt slut på kvällen och var iväg hela dagen. Vi åkte ju till simhallen i Kalix igår och det var riktigt kul faktiskt Elias älskade det så vi kommer göra det här fler gånger. Elias var verkligen trött efter gårdagen men han var inte gnällig alls, bara på bra humör hela dagen ❤
Idag är det Söndag och de innebär storstädning plus att jag måste göra klart inlämningsuppgiften som ska vara inne imorgon kväll. Men är inte så enkelt när man inte fattar ett skit.. Stressad ..

men men är helt rökfri nu nästan. Ska inte röka idag har inget behov och de är så fruktansvärt äckligt så helt onödigt. Igår rökte jag 3 cigg på hela dagen var vaken från 7 på morgonen till 1 på natten och ja tvingade mig bara röka för jag trodde jag behövde det haha. Nä usch.. När ja blir av med dom här cigaretterna kommer jag aldrig börja igen..
Men ska ta och städa nu.

Likes

Comments

Idag har jag varit och handlat från 1 på dagen till 7 på kvällen med en timmes paus hemma.. Gissa om jag är helt död nu och sen halv 8 på kvällen har jag suttit och skruvat ihop vårat nya data/skrivbord till nu kl 19, 2 och en halvtimme tog det har aldrig någonsin hållt på med så mycket skruvar och grejer på än ändå möbel.. Men tycker sånt är kul älskar att bygga ihop saker och hålla på med händerna blev mycket tankearbete bara nu när man är så trött. men nöjd blev jag.
Imorgon är det upp tidigt på morgonen och göra iordning Elias skötväska osv. Måste förbi affären igen för att köpa badblöjor och lite mat till honom som vi kan ha med till simhallen. Ska bli en mysig dag med hela familjen plus mamma o syster, sen ska vi vidare ut och käka. Men måste sätta mig och läsa lite innan ja ska sova. Fick bli ett kort inlägg idag. Godnatt

Likes

Comments

Hej igår skrev jag inget tänkte flera gånger men hade verkligen ingen ork till det. Var förbi hem till Josefs farmor i några timmar sen kom vi hem vid 6-7 tiden på kvällen och jag skulle pluggat men jag mådde inte alls bra igår kände mig jätte låg, hade fruktansvärd huvudvärk och ett illamående som var riktigt jobbigt. Jag håller ju på och slutar röka med hjälp av Champix och biverknigarna jag börjat få nu är inget att hurra över, men jag ska försöka stå ut hoppas att det går över om några dagar. Röksuget har jag tappat helt att röka en cigg just nu smakar skit och illamåendet kommer som en käftsmäll. Har inte slutat helt ännu, dom 2 första dgarna kände jag ingenting utav medicinen blev helt tvärt emot rökte som en skorsten men igår och idag har jag mått skit och har nästan inte rökt någonting. Har rökt 3 cigg idag och det är en stor skillnad när jag röker ett helt paket om dagen och har varit uppe sen 8. Så det minskas varje dag, på Måndag är sista dagen jag får röka men som de ser ut nu kommer jag nog vara helt rökfri till helgen. Men men nog om det.

Nu har jag jätte mycket och göra inom studierna första inlämnings uppgiften i den nya kursen ska vara inne på Måndag och har knappt börjat på den, men har vart ett jobbigt kapiel och läsa med tanke på att första kapitlet var på 120 sidor indelat i olika delar. Så alldles strax ska ja sätta mig och studera några timmar sen gör jag resten imorgon och under resten av helgen.

Idag blev det lasange till middag och imorgon tänkte jag göra hamburgertallrik här hemma med egna köttfärsbiffar har vart så sugen på det ända sen i somras. Men orkade aldrig göra det i somras det blev mycket kalla flytande saker och sallad i slutet av graviditeten för det fanns ingen plats för mat och jag har jätte svårt att äta varm mat när det är varmt ute samt att jag mådde så illa haha. Men ändå saknar man den där magen ibland fast jag verkligen var så fruktansvärt less på den. Inte på elias utan magen för den var i vägen hela tiden.

Ska göra iordningen bloggen någon dag också, tror jag skrev att ja skulle göra det för någon månad sen men har inte haft tid så ska sätta mig och göra det någon dag nu. Men nu ska ja plugga lite får se om det blir något mer inlägg senare.


Moster och Eliias när han var 2 veckor ❤

Likes

Comments

Idag tog vi sovmorgon vi vaknade kl 09.30 exakt så då blev det grötfrukost. Mamma var förbi och föreslog att vi alla skulle åka till Kalix simhall på Lördag så det ska vi absolut göra det blir nog kul speciellt när Elias älskar att bada. Vill börja på babysim med honom så ska kolla upp vart det finns osv. Idag är det tvätt hela eftermiddag/kvällen så ska passa på och köra en stor städningen också och plugga lite. Satt och studera till halv 2 inatt så har hunnit en del redan. Idag fyller min lillasyster 19 år redan helt sjukt men hon bor ju i Boden så får fira henne sen när hon kommer på sitt sportlov hit och hälsar på, så ska göra en tårta till henne. Nu är iallafall allt inskickat till transportstyrelsen så nu är det bara vänta tills dom handläggt ärendet så ja kan sätta igång med körkortet. Till vintern hoppas jag att ja har det iallafall. Nä men dags och göra någon nytta.

Likes

Comments