Äntligen onsdag! Onsdagar tillsammans ned lördagar har alltid vart mina favoritdagar. Jobbveckan är i full gång och hösten har minst sagt kommit till stan, ösregn och låga grader har dessvärre blivit vardag.

Jag startade veckan med det bästa jag vet, nämligen rengöra mina borstar. Alla mina borstar och tillbehör till borstarna är från real techniques och är det bästa jag vet skulle jag nog ändå våga mig på att säga (hehe).

Sen när Christoffer slutade så möttes vi för att storhandla, det finns ingen skönare känsla än ett fullt kylskåp 🙏🏼 Vi avslutade kvällen med fläskfilé och paradise hotel.

Nu slår klockan snart 15 vilket betyder jobb om en timme, andra av tredje kvällspasset står på schemat och hoppas denna kvällen går lika snabbt som igår.

Gillar

Kommentarer

Och så var det ny vecka igen. Lyckligtvis är jag ledig idag, älskar att vara ledig måndagar!! Är väl ändå nästintill frisk skulle jag våga påstå, tror absolut att min c-vitamin press hjälpte mig (hehe). I lördags blev det inflyttningsfest, trots att jag mådde som jag gjorde (dock var jag sååå mycket piggare på lördagen än fredagen). Jag är SUPERGLAD!! över hur kvällen blev, hade jätteskoj med mina finaste vänner. Kvällen avslutades i vanlig ordning på donken och däckade i sängs alldeles för sent för mig.

Igår stod jobbkväll på schemat. Jag vaknade upp med 0 röst överhuvuuudtaget haha, men jag fick kämpa fram den. Jag slutade runt 21 och efter det så mös jag bara hemma. Idag står städning, storhandling och bad på schemat! Vågar inte riktigt träna ännu då jag inte känner mig 100% än, förhoppningsvis imorgon. Känns som att jag tappat något fruktansvärt mycket på gymmet.....

  • Nära Ronneby

Gillar

Kommentarer

Där kom det man alltid väntar in när september knackar på dörren, förkylningen. Jag kände redan igår att jag började bli dålig och imorse hade de såklart blivit värre. Insåg inte hur illa jag var så trotsade och gick till jobbet men fick gå hem efter 2 timmar och har sen vart sängliggandes efter det. Huvudet är tungt och allting är segt och jobbigt.

Imorgon är det fredag iallafall!! Det är väl alltid kul kanske.

Såhär har min utsikt varit i eftermiddags, följt av dusch och nu är jag tillbaka i samma läge igen.

  • Nära Ronneby

Gillar

Kommentarer