DAILY LIFE

Över en veckas semester har jag framför mig. Med start igår då jag tog med mig mamma och åkte till favoritstaden för en mor- och dotterweekend. Såååå välbehövligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

DAILY LIFE

Händelserik helg minst sagt. Mer otrevlig än trevlig om jag ska vara ärlig. Först ett besök på akuten där jag befann mig som stöd och efter det otrevligheter på jobbet som slutade med poliser och polisförhör. Aldrig kul, något av det. Glad att alla inblandade mår bra nu iallafall, det är ju huvudsaken!

Däremot hade jag en trevlig myskväll på Kågevägen i fredags tillsammans med tre fina tjejer ❤

Ikväll hängde jag med Sofie på gymmet. Evigheter sen jag befann mig på ett gym, men nu får det bli ändring i fortsättningen!

Och, har verkligen insett att penicillin kan göra underverk. Min tidigare onda hals mår nu som vanligt. Skönt! Gympasset var alltså ganska lugnt ikväll, har ingen lust att bli sjuk igen..

Senaste dagarna har jag vaknat tidigare än vad som känns okej av ett evigt borrande, hamrande och allt vad det har varit. Balkongbygge på Läkarvägen så nu har även min fina hyresetta en balkong! Dock är det inte riktigt redo för inredning än, men en balkong känns super så missade sömntimmar ska jag egentligen inte klaga över hehe..

Likes

Comments

DAILY LIFE

Det här måste ju vara ett skämt... är det inte urinvägsinfektion så är det sönderskuren handflata, är det inte det så är det urinvägsinfektion igen, är det inte det så är det influensa, är det inte det så är det öroninflammation, är det inte det så är det urinvägsinfektion IGEN och är det inte det så är det någon typ av halsfluss. Nu. Behöver jag nämna att jag är så äckligt less? Snälla låt mig göra mig av med alla sjukdomar NU så jag får vara frisk kommande veckor, månader, år?

Igår vaknade jag med ond hals. Tog inte så allvarligt på det utan det var först senare under dagen på jobbet som jag upptäckte vita prickar på vänster sida. Jag var svullen, öm, både inuti och utanpå halsen. Vägrade tanken av halsfluss och fortsatte jobba. Men dessa vita prickar tyckte tydligen om att föröka sig så imorse vaknade jag med knivar i halsen. Kändes så iallafall. Krigade iväg till jobbet (har inte tid att vara sjukskriven något mer) men lämnade stället efter två timmar. Helt annan smärta i halsen nu, har svårt att svälja, äta och imorse kunde jag knappt öppna munnen. Har feber också.

Så, ett besök på vårdcentralen fick det bli. Stammis där numera. Stick i fingret (jag kommer alltid, alltid hata detta men överlevde ändå) och en penicillinkur rikare. Känns som att jag äter mer penicillin än mat numera.. Snälla, låt detta gå över snabbt. Jag ska ju jobba i helgen.. MEN, precis som vanligt slår såklart tanken mig att det hade kunnat vara så mycket värre. Nu ska jag kurera mig, take care!

Likes

Comments

DAILY LIFE

Vilken helg jag precis har haft. Efter 11 dagars jobb i sträck och liiiite för många arbetstimmar kände jag mig som världens gladaste människa i torsdags när jag stämplade ut för långledigt. Hämtade hit en favorit från flygplatsen på kvällen och resten av helgen har ärligt talat varit magisk.

Jag har för första, men absolut inte sista, åkt hundspann i Lycksele. Vädret var fantastiskt, och man fick köra spannet helt själv. Det var sjukt häftigt och så härligt att åka runt i nästan två timmar! Efter det lunchade vi i Lycksele innan vi på kvällen käkade tacos på Strandgatan och spelade spel. Lördagen bjöd också på fint väder så det blev skoteråkande med storebror i Innervik. Jag har inte åkt skoter sen 2013 då jag bröt ryggen men denna gång kom jag hem med alla kroppsdelar i behåll! Förutom det middag ute sent på kvällen, vin, massa mys, film och serietittande, pannkaksbrunch och ännu en middag på Strandgatan. Detta kan jag leva länge på ❤

Likes

Comments

DAILY LIFE

Oj... hej! Insåg precis att jag faktiskt har en blogg, som jag borde ge lite mer kärlek än vad jag gör.

Sen senast? Jobbat mycket, kanske för mycket. Alla symptom av influensan är så gott som borta och jag har ännu inte åkt på någon magsjuka som många andra. Peppar peppar... förutom jobb har livet bjudit på att barnvakta, tjejmingel, födelsedagstacos-film-fika för Sofie, shoppingdag, kvällsfika på EH och lite häng med finisar.

Likes

Comments

DAILY LIFE

ÄNTLIGEN både feberfri och smärtfri i örat. Snorig och hostig fortfarande men det går helt klart att leva med. Helgen var lugn och mysig tillsammans med en favorit.

Inne på arbetsdag 3/11 idag och över 60h jobb i veckan. Kontraster från förra veckan ni vet.. tar igen massa förlorad arbetstid hehe! Men, ärligt talat känns det ganska skönt att få röra på sig igen efter att soffan och sängen varit ens bästa vänner i över en vecka. Igår var det fettisdag, semmelbak på jobbet och så var jag förbi på Strandgatan för tacos och firande för pappa som gått i pension. Sicken krigare!

Likes

Comments

DAILY LIFE

Sjunde (?!!!???) dagen sjuk. Igår mitt på dagen var första gången jag kände hopp om att faktiskt bli frisk men istället trädde en öroninflammation fram igårkväll. Febern har aldrig fått sjunka och nu är den uppe i 38,5 igen. Kanske är en fis i rymden för många men jag, som har 36 i vanliga fall, är ganska energilös just nu.

Kom hem från vårdcentralen för en stund sen. Fick konstaterat att det är öroninflammation i vänster öra och jag fick dessutom ta en snabbsänka för att kolla andra eventuella inflammationer. Och alltså.. återigen min blod- och stickfobi. I höstas tog jag också en i samband med UVI, och då fick jag panikångest, började gråta, nära att svimma och allt det där. Panikångesten träder alltid fram men idag gick det faktiskt ovanligt bra haha! Framsteg Lindström! Ska käka penicillin nu i fem dagar och hoppas att den här skiten aldrig hittar tillbaka till min kropp igen. Sjukt att man blir så påverkad av ett öra. Har liksom ingen hörsel, har väldigt ont och så känner jag mig yr. Men snart går det över!

Likes

Comments

DAILY LIFE

Femte dagen säng/soffliggandes. Jag har nog inte haft feber såhär länge sen jag var liten. Äckliga influensa. Får hopp ibland och tror att febern är på väg att sjunka, men då stiger den igen.. Karma antar jag haha!

Håller på att go bananas. Vill klättra på väggarna, i taket, möblera om lägenheten och sedan ställa tillbaka allt på sin rätta plats igen. Typ. Men det finns såklart ingen ork till det så jag får fortsätta bidra kroppen med liggsår i soffan/sängen. MEN det hade såklart kunnat vara mycket värre så jag ska sluta tycka synd om mig själv. Hoppas ni alla mår bättre än vad jag gör och ge mig gärna tips på filmer/serier som jag kan nöta tills febern försvinner. Puss!

Likes

Comments