Header

Först måste jag ju ursäkta min otroligt dåliga bloggning, men men ~_~ Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

Likes

Comments

Hej! Tänkte skriva ett inlägg där jag fick skriva av mig lite åsikter om de nya Islandshästarna.


Restrikstioner: Level 16

Kostnad: 969 SC

Den första är då den bruna, right? Jag tycker verkligen om färgen, det tvekar jag inte på. Dock så kunde manen samt svansen vara en nyans svartare. Strumporna på benen passar också väldigt bra och den ser verkligen söt ut med de. Jag ör säker på att om de strumporna inte fanns där på den skulle jag inte gillat den lika mycket.

Jag tycker huvudet förstås är gulligt, jag gillar att det är lite ljusare runt ögonen, jag gillar mulen också, verkligen.

Denna är helt klart min favorit av de nya, hittils.

Nästa är då den.. linfuxfärgade.. ? Förlåt, men jag är inget proffs på hästfärger eller tecken.

Inte precis en av mina favoriter. Den skulle vart mycket sötar med små korta strumpor på bakbenen eller frambenen. Har inte så mycket att säga om denna, faktist. Men om jag skulle köpt en islänning skulle det inte vara denna.

Vet ej vad denna färgen heter, men den är otroligt söt! Om jag skulle köpa en islänning skulle denna var mitt andra val. Dock skulle denna också kunna ha liite svartare man, eller lite gråaktigare. Fortfarande riktigt söt dock.

Jag gillar att den är lite mörkare runt ögonen och allmänt mörkare på huvudet.


Det var då vad jag tyckte om Islänningarna. Kommer antagligen komma upp ett till inlägg lite senare, men om en helt annan sak. x3

Likes

Comments

Här är då Månadens Outfit, som jag lovat.. Ute 2 dagar försent..


Ryttare -

Hjälm: Marleys Bondgård, 17 SC eller 3470 JS, Level 10

Tröja: Västkobbens fiskeby, 45 SC eller 4300 JS, Level 12

Byxor: Västkobbens fiskeby, 96 SC eller 9770 JS, Level 13

Stövlar: Västkobbens fiskeby, 71 SC eller 7270 JS, Level 13


Hästen -

Träns: Dinodalen, 51 SC eller 5050 JS, Level 15

Sadel: Dinodalen, 99 SC, Level 15

Filt: Jarlaheim, 55 SC eller 4500 JS, Level 12

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Amadea Silverlund och här bloggar jag om MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) spelet Star Stable Online. Jag kommer ha en Månadens Outfit, jag kommer skriva om nyheter, om mina åsikter och tankar med mera.

Jag har spelat SSO sedan i Januari eller Februari år 2012, alltså har jag snart spelat i 4 år. Men jag har inte alltid spelat på Amadea. Jag började spela på ett annat konto som jag inte minns vad det heter, sedan skapade jag Kate Lightgirl med min kompis. (Kontot är mest mitt nu). Dock så spelar jag knappt på henne heller, nej för nu spelar jag ju på Amadea. Under år 2013 mötte jag 3 fantastiska personer i spelet. Emmy Whalestar, Ronja Dawnhand och Viktoria Eveninggirl. Emmy spelar än idag, Viktoria kanske inte är så jätteaktiv och Ronja har jag säkert inte hört från på snart ett år. Jag är glad för att jag har kvar kontakten mellan mig och Emmy, samt mig och Viktoria. Men nu ska vi inte prata för mycket om det här!

Jag ska försöka skriva lagom långa inlägg här, inte för korta och inte för långa.

Om mig då lite till, jo jag är 11 år och rider själv IRL. Jag kan rätt många hästfärger men absolut inte alla. Jag älskar också att använda smileys, men vill inte överdriva med de då jag är säker på att det kan irritera vissa. Själv så är jag väldigt lättirriterad så passa er. ;) Nejmen, i spelet, om jag stöter på någon jobbig person i den globala chatten säger jag till hen och antingen börjar personen gräla med mig eller så hamnar hen direkt på min Ignoreringslista.

Jag vill berätta om lite mer personer jag mött, på SSO. Under 2014, eller 2013, mötte jag ännu en fantastisk person. Juni Nightbell. Vi har kvar kontakten mellan oss, även om vi inte skriver så mycket till varandra. Jag har också mött en tjej som heter Victoria nu under 2015, dock så kommer jag inte ihåg hennes efternamn, host. :x Sedan också Moa Diamondforce. Vi (Moa, Victoria, jag) brukade skypa ibland lite tidigare på året, vi kanske inte skypar lika mycket nu men ändå. Alla jag mött i SSO är endast fantastiska personer, kommer aldrig glömma er!

Jo, jag hoppas att detta inte var ett för själviskt eller för långt inlägg. Strax efter detta kommer Månadens outfit upp också.


Vi ses!

Och förresten, kalla mig Deo eller Amedeodoranten :)


Likes

Comments