hej!

jag  funderade på att sluta blogga för jag bloggar alldrig :/ har inget att skriva om och ingen lust osv ... MEN jag tänker hålla kvar min blogg endå ifall jag tänkte börja pånytt så vi ses väl kanske :)


hejdååå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

heij!

jag har inte skrivit på jätte länge... men jag har inte haft någåt att skriva om och jag har inte haft tid..

jag har nu då efter jullovet varit på prao, vi började den 7.1.-15. ooch det har varit jätte roligt och jag har trivats super bra på mitt ställe. vi har städat burar, skötit om djurena, byti vatten och mat varje dag, städat och mata fåglarna. städa butiken, mata fiskarna..m.m...vi har gjort så mycket med min kompis där och det har varit mega kul!

på onsdagen ska vi tillbaka till skolan -.- blää! men vad kan man göra..

dethär veckolsutet var in kompis hos mej och vi for till min mamma, och vi gick och shoppade på lördagen och jag är jätte nöjd med mitt köp! har ingen bild nu men :/ 

har inget mer o säga än att alla ska ha en bra fortsättning på veckan! :)

heidååå! 

👋

Likes

Comments

Heij

Ja ha int blogga på länge men whatever, här kommer vad jag fick till julen :)
Strumpor, underkläder,sockor, rock,hund(ludde), choko, pengar :3

De va de som ja fick till julen :)

Idaa så ha ja bara vari ut ongå me min kusin o hennes hund o min hund (ludde), och sen for jag till henne :) kom hem o var me min syster och hennes babyy ❤️❤️ <3 ooch så hade jag tråkigt så jag mejkkade lite :)
:3

Jag har int någå anat att berätta såå :/

Byee!

Likes

Comments

Heij

Jag fick min hund Ludde till julklapp i förtid av min mamma och pappa :) och han var jätte rädd i början men nu har han redan börjat bli bättre :) men han är nog shygg ännu.. Men det går nog över. Dehär veckoslute ha ja igen vari hos min syster , och vi va i ikea och jumbo o därifrån fick jag nya skor ! :3 har behövt och behöver och nu har jag :) jessh! Och så ska jag få av min mamma ennu en rock till julklapp <3 Vi har inte prov på tisdagen halleluja :D så vi börjar senare :) ooch vårt jullov börjar nesta vecka och efter jullovet har vi prao :) så det kommer vara helt skönt att inte behöva fara till skolan efter jullovet direkt :3 jag har int något extra att berätta så de kommer några bilder :-)
Likes

Comments

Heii!

Alltså ja ha int skrivi säkert på en måna om int längre, men ja har int haft tid,ork,lust alls att skriva och jag har int heller haft någå att skriva om men nu så skriver ja nu någå typ va som ha hänt såhäär allmänt :-)

Förra veckoslute va ja hos min syster och på söndagen for vi o "shoppa" så jag köpte såndän mjukisdräkt som man fick för 30€ i cubus :3 jag kan laga bild hit sen i slutet och sen har jag varit i skolan på veckan och på tisdagen hade vi fysik prov..... Vet int tigit hur de for men hoppas att jag endå blir godkänd :D och sen idaa så hadde vi självständighetsbal i skolan och det var jätte rolit! :-3 och nu på veckoslutet är jag igen hos min syster och jag vet int va vi ska göra pådesätte men joo :) och nästa tosdag har vi igen prov och det är biologi prov....som jag int kommer att klara men att :D
En sån dräkt köpte jag från cubus :)

Hejdååå!

//sofia :3

Likes

Comments

Heeei

Dehär e nu ett lite försenat inlägg, men förra veckans torsda ti sönda så va ja då i kulturkarnevalen, och där va helt super kiva, jag hade ett labb som heter Rock Donna. De va ett helt super kiva veckoslut o där fick man då prova på olika instrument, bas, gitarr, trummor, piano, sjunga, och skriva egna låtar. Och sedan sku man uppträda på lördags kvällen för alla andra kulturkarnevals människor (500). Och det var något som var jätte kul, jag sku kuna fara nu helatoden upp på scen ? O uppträda något. Och somsagt så spelade jag bas på vår uppträdning om vår låt som vi hade själv gjort hette Wasted time. Och jag ska nog laga bilder hit också i ett annat inlägg om kulturkarnevalen. Men jag måste laga dom till datorn först. Såå joo, mer har jag väl inte att säga,

Onsdagen hade jag min födelsedag ! Igår alltså och jag fick av min mamma och pappa en Ipad Air, jag är och blev så glad. Älskar mina föräldrar ! ❤️ men nu är det adjö!

Xoxo:sofia! 😘
Likes

Comments

heeissan!

det här veckoslutet så var min bästa vän hos mig, vi kom till mig på fredagen efter skolan, och sedan städade vi stallet och sånt, sedan chillade vi bara tills vi for till bastun. sedan chilla i bara och gick och sova. på lördagen vaknade vi halv 9 av oss själva, och så for vi med min syster till butiken och när vi kom hem färgade min syster först min mammas hår och sedan mitt hår :') jag tycker om mitt hår nu som det blev. sedan for vi och rida, och sedan åt vi mat och lagade bastun på och städade burarna, och for till bastun. efter bastun for vi nästan direkt och sova, och idag mådest vi vakna 9 för vi skulle städa stallet och sedan fara till min syster, dit var vi med hennes kattunge, och hennes barn, och hund. vi spelade också på ipad och telefon, vi var där heladagen typ, och sen förde vi min kompis hem och sååå kom vi hem, jag städade lite mitt rum och sen har ja bara chillat och varit på datorn, idag ska jag ennu laga läxor och lite sånt. :) mer har jag inte att säga så bye! :)

Likes

Comments

Hej!

idag var jag då i skolan från 8:15-14:45 .... det var en helt okej dag, vi hade först biologi,engelska,matematik,tutor :) och sedan kom jag hem och min kusin Johanna kom till mig, och sedan gick vi och städa stallet och lagade våra hästars grötar. sen kom jag till Johanna då och här har vi varit på datorn och fixat på hennes blogg lite och sånt. vi fotade lite :D för att få till bloggen lite bilder. När jag far hem ska jag skriva min novell som jag ska ha färdig tills imorgon. Och så ska jag ge mat till mina hundar och ta in våra hästar, sen är min dag typ färdig för idag :) imorgon har vi då första timmen prov men jag ska ha gjort min novell, det är som vårt prov denhär gången :)

mer har jag väl inte att säga idag, så hejdå 👋

xoxo: sofia! 🌟

Till vänster är min kusin Johanna :) gå och läsa hennes blogg ! nattstad.se/johaanna. 👍 och till höger är jag! 😄 

xoxo:sofia 😚

Likes

Comments

Heij!

idag när ja vakna så for vi nästan direkt hem från min bror :) och sen va ja en stund hemma me min kaveri o syrra... o sen 12 tiden for vi o söka mina marsvin som ja fick idaa! <3 ssåå sen så kom vi då hem me dom :3 så här kommer lite bilder på dom :)
Hector & leonardo <3
<3 !

xoxo: sofia!

Likes

Comments

hei!

på onsdagen efter skolan for ja ti min kaveri :) o va dit till :') vi va o fota lite o så va vi på länk o så på film o tala o härja o åt..... :DDD o sovd :p ooo idaa så ska ja fara ti min bror övernatten... :) o dit vet ja int va ja ska göra... vara me dom barn ^^ o sådär idk... ha rolit eller tråkit int vet ja :D ooochhhh imoron så far vi me mamma o söka mina marsvin från min kaveri :33 ja e så happyy...  Leonardo och Liam <3 de kommer ett inlägg sen med dom ! :3 orkar int vänta! o sen på månda så ska då ja igen ti skolan men skolan börjar först 9:45 ! ^^ jeesh så behöver man int stiga såå tidit opp :) och såå jjjaa.. ja skriver imoron ett inlägg me leo o liam ! <3 nu kommer de lite bilder :))när jag va hos natte :) gamlare bild men endå :3 min älskling!min egna hund! <3 


min andra egna hund! <3


löööv :p


:3


mer har ja int o säga såå ny uppdatering kommer imoron ! :')

xoxo: sofia! :')

Likes

Comments