Haii! C: Jag tänkte börja med spelarintervjuer här på bloggen, ni får gärna kommentera och säga om ni tycker att jag ska fortsätta med det. Först ut är Linn Cloudforest, eller Molnet som hon brukar kallas av oss drakar. Hon är stolt medlem i RD och ville gärna bli intervjuad. Vi hade tyvärr en hel del problem då hon fick fatal error och frysskärm hela tiden, men här är intervjun.

Vad brukar du göra när du är inloggad?

Leka med underbara drakar, och busa runt! :)

Hur länge har du varit med i Rainbow Dragons?

Idag är det 3 veckor och 4 dagar, jag gick alltså med 12 maj. :D

Välj tre saker som du skulle ta med dig till en öde ö.

Hmm, det där blev väldigt svårt. Men jag skulle nog ta med mig min bästa vän i verkliga livet, ett hus om det funkar (där finns ju allt, mat och andra saker) och en dator såklart så att jag kan busa med mina drakar!

Vad skulle du göra om ett gigantiskt marshmellowmonster skulle attackera dig helt plötsligt i SSO?

Haha, vilken bra fråga! Jo, jag skulle nog ta en smakbit för marshmellows är ju jättegott!

Vad vill du mest ha eller göra i SSO?

Jag skulle gärna vilja ha alla filtar i en butik i Jarlaheim, så mitt mål är att spara ihop så mycket star coins att jag kan köpa alla! De är bara så sjukt fina. C:

Vad är ditt favoritord?

Hmm ... Jag använder jättekonstiga ord men en av dem är "västerbottenost", jag använder det istället för svordomar. Haha konstig jag är!


Välj mellan:

Kolasås/chokladsås

Klubbchatt/Global

Glad level 1-häst/ledsen level 15-häst

Nallar/sälar

Silverglade/Gyllenåsarna/Skördebygden/Dinodalen


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken Star Stable-spelare känner inte till Rainbow Dragons fantastiska kadrilj? Varje år anordnas en stor luciakadrilj med komplicerade rörelser som kräver perfekt timing som går att titta på. Här är en snabbspolad youtubevideo som visar hur fantastiskt duktiga drakarna är. Nu när jag gick med i RD så tänkte jag väl inte riktigt på hur svårt det egentligen är när man deltar. Programmet innehåller bland annat ett moment som kallas munken, där vi ska rida på tre olika voltspår och byta på jättekrångliga sätt. Det är förstås valfritt, men jag vill verkligen försöka. De som rider ser ut att ha så himla roligt och jag vill gärna bli en del av den upplevelsen. Ikväll 19.30 är det kadriljträning och jag var inte sen att bestämma mig för att utnyttja tillfället. Jag lyckades faktiskt köpa både outfiten och superkur till Kingen för att uppfylla kraven. Men när vi ska uppträda så måste alla ha en arab i level 15, vilket jag inte har. Och som jag kanske möjligtvis nämt innan så är jag ingen stjärna på levling. Men jag hittade, med hjälp av en schysst drake (jag vet inte om det är OK att jag nämner henne, men hon kallas Marre) och Alicia Starnights blogg ett jättenkelt sätt att levla en häst från level 1 till 15 på bara 14,6 dagar. Det finns, som de flesta vet 9 lopp som ger hela 250 exp till din häst. Tyvärr har jag bara 8 av dem, så för mig tar det 16 dagar. Men det är ändå ett superenkelt sätt att levla klart sin häst på kort tid. 40 lopp varje dag i veckan och vara klar på 1 vecka eller 9 lopp och vara klar på 2 veckor? Jag väljer lätt det sista alternativet. Under tiden får jag träna med min morgan Kingen. Lätt som en plätt! C:


Lopp med 250 exp

Fort Pinta-banan

Bobcats Vildmarkslopp

Steves lopp

Galoppbanan

Vingårdstävlingen

Valedaletävlingen

Den splitternya banan i Firgrove

Marleys hoppbana

Svåra gröndalstävlingen

Jag och Kingen med kadriljoutfiten

Likes

Comments

Nu är jag äntligen medlem i Rainbow Dragons! :D Alla som skulle gå med kom av någon anledning på quartrar haha. Så fort jag hunnit bli inbjuden så stormade det in mängder av glada välkomnanden i chatten. Jag har inte chattat något med ägaren Calle, men klubbledaren Emlan är jätteschysst. När jag klagade över arkeologin så fick jag både hjälp av Maria att leta skelett och så hjälpte Emlan till med att bidra - med sina egna revben .. (haha? c8). Sen blev jag lite mindre glad när alla envisades med att kalla mig Andy, men stort sätt är det nog den mest fantastiska klubben jag någonsin varit med i. Dessutom så finns det ett till Potterhead i klubben, så tillsammans berättade vi för de andra att "Voldie is back!! :O". De andra förstod inte mycket, men det var väldigt kul i alla fall. cx Kommer säkert att stanna i underbara RD i evigheter. <3


/"Andy" :P

Likes

Comments

Tänkte bara säga att jag har fixat en ny header och ikon. Headern är rätt lik den förra, men jag gillar den här bättre. Förra gången så valde jag i brist på annat en liten grävling som ikon haha, men nu blev det mitt fejs. ;) För de som inte vet, så är header bilden ovanför eller under rubriken och ikonen är bilden som visas på webbläsarfliken. Ni får jättegärna kommentera och säga vad ni tycker. :) Förresten så ska jag gå med i Rainbow Dragons om trekvart! :D Haha jag är typ rätt taggad.


Likes

Comments

Ania Sharkland, eller Akl som hon också kallas lyckades övertala mig till att tävla championat igen. Det var verkligen länge sen sist, närmare ett år faktiskt. Jag hade en quarter i level två, med gul smiley och ungefär så dålig utrustning man kan ha. Jag deltog i Fort Pintas champ och kom på trettonde plats efter många krashar, sist av de som klarade av hela loppet. Men jag deltog! xD


Men det var i alla fall väldigt kul! :) Isabelle fick dessutom lite träning. Nu gör vi oss beredda för kvällens klubbevent med PxP, om det blir något vill säga. Tyvärr är det inte många inloggade.

/Rea

Likes

Comments

Ja, tänkte väl att det var dags med lite Harry Potter. :) Det är nämligen så att förutom att jag är rätt nördig inom Star Stable, så är det inget mot hur stort mitt Harry Potter-intresse är. Jag har läst alla böckerna på svenska och vissa på engelska. Om du också gillar Harry Potter, så är nog din första tanke: men vilket elevhem är hon då? Jag stryker Slytherin direkt. Inte för att jag har något emot det eller så, men jag passar verkligen inte där. Då återstår Gryffindor, Hufflepuff och Ravenclaw. Alla är underbara elevhem och jag skulle nog passa precis lika perfekt i vilket som helst av dem. Så då kommer man till sitt eget val. Och jag måste nog säga att Hufflepuff låter mest lockande, faktiskt. Vissa tycker att Hufflepuffare verkar tråkiga, men efter att ha erkänt mig själv tillhöra det elevhemmet har jag träffat massor av underbara personer därifrån, mest via Mugglarportalen. Heter BellatrixPuffaren där, om någon vill skicka en uggla. :)


Och så var det favoritkaraktär. För mig är det ett självklart val - Tonks såklart! Så modig, ambitiös, smart och framförallt så himla rättvis, lojal och snäll som bara en äkta Hufflepuffare kan vara. Man kan inte låta bli att älska henne, helt enkelt! Annars är Hermione, Albus, Remus och Bellatrix favoriter. Favoritcitat är det också många som undrar. Svårt att säga, men gillar bland annat när Ginny kallar Ron för "prat" i sjätte boken. Vet inte vad det stod på svenska, men det är väldigt kul i alla fall. c: Trollstav är en lång, 13-14 tum, fenix, ebenholt. Det är det jag har på Pottermore (CatShield25550). Min patronus vet jag inte, jag är trots allt bara en förstaårselev. :) Men det skulle vara nice med en häst. Animagus vore kul att bli, speciellt en hund då de verkar så glada. Ja, det var nog det viktigaste men jag lovar att det kommer mer. ;)

Likes

Comments

Firediamond

​Kön: hingst

Ras: jorvikiskt varmblod

Gren: fälttävlan

Född: 2007

Bästa vän: Thunderking

Hur jag fick honom: han är min första, så jag valde honom när jag började spela SSO.

Favoritgodis: Äpple

Mysigaste minne: svårt, men championatvinst, klubbevent och annat roligt. :)

Bus: han kan bocka, men blir lätt het, fast det räknas väl inte riktigt som bus.

Smeknamn: Firren


Firren har en stor plats i mitt hjärta. Honom har jag ridit på från de första minutrarna som icke-starrider instängd i Moorlandstallet, tills idag och han är helt underbart härlig. Det finns otroligt många njutbara minnen med honom. Från början, när jag precis blivit starrider hittade jag och min bästis Lucy Lightlake, som tyvärr inte spelar längre på smeknamnet Eldpojken, men det är bytt nu, då jag inte gillar det. Jag trodde att det skulle kännas konstigt att byta, men det gör det inte alls. Han passar att heta Firren helt enkelt! <3

/Afro 

Likes

Comments

Idag på eftermiddagen tog jag ett tufft beslut.

Innan jag gick med i PxP, så sökte jag till Rainbow Dragons. Jag menar, vem drömmer inte om att fä gå med där? Men jag trodde aldrig att jag skulle bli utvald av de hundratals som söker, så jag blev jätteglad när jag fick gå med i PxP utan att tänka efter. Jag har bara hunnit vara med i några dagar, men det är verkligen en fantastisk klubb. Men idag fick jag det här meddelandet:

Hej Andrea :D

Jag såg din intresseanmälan till RD och kan glatt meddela att det finns en plats för dig om du vill ha den. Vi kommer bjuda in på söndag 19.00 på marleys, hoppas du kan då. Vill du inte ha platsen, meddela gärna detta så kan vi ge platsen till någon annan. :)

Kram

Emlan

Det var såklart blandade känslor när jag läste brevet. Shit liksom, att jag får gå med i RD! Men samtidigt så visste jag inte om jag ville lämna PxP. Det tog ett tag, men till slut kom jag fram till att jag helt enkelt inte kan sabba den här chansen. På söndag ska jag gå med i RD och fram tills dess så ska jag njuta av den underbara klubben PxP så mycket som det bara är möjligt. <3


Underbara PxP-medlemmen Antonia Catgirl alias Annie och jag

Likes

Comments