Anledningen till att jag inte har bloggat på två dagar är för att jag har tidigare tagit bilder på en laptop. Men nu har jag fixat min andra dator. Nu blir bilderna och filmerna mycket bättre. Nu kommer jag fortsätta blogga som vanligt nu. Nu ska jag levla min Firestone. Hon har fått en ny rosa outfit för dagens levlings tur.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår satt jag och några från klubben inne på TS och gjorde lite arkeologi. Jag har filmat lite och imorgon kommer det en "Random klipp från klubben". Jag tycker den är superrolig och jag hoppas att ni också kommer tycka det.

Som ni ser så har jag svart hår och sitter på en annan häst. Det kommer en video om båda.

Likes

Comments

Som vissa kanske vet så har jag gått med i den fantastiska klubben Curious Guards. Igår vid elvatiden satt jag och några från klubben och snackade på TeamSpeak. En från klubben kallas för tomten. (Hon brukar ha en tomtemask). Så då började dom kalla mig för Paddan för jag har på mig en paddmask. Det jag vill få ut med detta inlägg är att jag kallas för Paddan och Kulan om ni undrar vem det är. Framöver kommer jag spela in videor med klubben och då kan det vara bra om ni vet att jag kallas så. Men just nu blir det bara bilder från eventen. Imorgon sätter jag igång med YouTube. Som ni kanske förstår så är det ganska mycket "jobb" med att både ha YouTube och Blogg. Men eftersom jag nu även gått med i en klubb och vill lägga ner all min kraft på den. Så jag lägger ner väldigt mycket tid på alla dom här tre sakerna så ni vet att jag kommer i alla fall lägg ut ett blogg inlägg på dagen och nån video när jag kan. Jag vill lägga ner mycket tid nu i min "provmånad" i klubben så jag kan stanna i klubben. Eftersom jag älskar denna klubb så vill jag ju såklart stanna i den.

Likes

Comments

Är ni sånna som har nyårslöften?

Jag brukar inte ha några nyårslöften. Detta är ingen löfte utan något som hade vart kul är om YouTube och bloggen växte under 2017. Jag håller på och ladda upp ett klipp på min YouTube-kanal. Det är min "första" video på YouTube. Jag svarar på lite frågor från min ssoinstragram @ssomasterball. Om ni vill veta lite mer om mig så kolla in den videon.

Jag har köpt två små nyårs presenter till mina hästar och ponnyer. En vit svans rosett och ett par vita penlindor.

Firestone passar jättebra i nyårspresenten. Hon tycker att hon är jättesnygg och nu kan vi vara med på dressyren. Men den som kommer använda benlindorna är Poppie för hon är min dressyrhäst.

Kommentera gärna om ni skulle vilja ha outfit bilder från Star Stable.

Nu har jag gått med i klubben som jag snackar lite om i videon. Jag är på min provmånad just nu i klubben men jag hoppas att jag får stanna i klubben då jag tycker den är superbra.

Kommentera och gilla om ni vill att jag ska göra ett inlägg om klubben eller en video om den.

Likes

Comments

Bilden är tagen från google

Jag gillar pokemon men jag undrar vad ni tycker om det?

Jag tycker att det är kul att pikachu har tomteluva och jag har velat ha han men inte fått han. Men idag fick jag han. Han har inte superbra CP men men. Vilken pokemon vill ni fånga?

Jag har en liten fråga till er. Vill ni att jag bara ska blogga eller ska jag lägga ut någon video på min YouTube ibland? Jag skulle kunna spela in onsdagsuppdateringar och lägga upp dom på bloggen via YT. Jag är lite sugen på att blogga och göra IRL videor på min YT men också Star Stable videor. Jag fick några kommentarer på YT och instagram (ssomasterball) (alvamarie039 om att det var tråkigt att jag skulle sluta med YT. Så jag tänkte att jag kanske ska fortsätta med YT. Men jag ska fixa lite med den i så fall innan jag börjar med att göra videor. Jag har lite planer på att göra Star Stable och vloggar.

Kommentera gärna om ni villa att jag fortfarande håller på med YouTube fast inte lika aktivt.

Likes

Comments

Jag kommer skriva om Star Stable Online efter som det är det spelet jag spelar varje dag i flera timmar. Men jag tänkte att jag kanske kunde blogga lite om andra saker också. Som t.ex smink, kläder och mitt helt ointressanta liv.

Jag älskar smink och kläder men även hästar så det kommer säkert komma nån bild på hästar också. Inte pixelhästar utan riktiga hästar. Jag tänkte ha en liten frågestund där jag svarar på era frågor från blogg och instagram ssomasterball och mitt IRL konto alvamarie03 (kommer lägga upp en bild där ni kan ställa frågor) Även här på bloggen kan ni ställa frågor i ett kommande inlägg.

Kommentera gärna vad ni vill läsa om så jag vet vad jag ska lägga upp för blogginlägg.

Likes

Comments

VARFÖR SLUTADE DU MED YT? Jag slutade för att jag kände att Yt inte var min grej och jag tänkte börja blogga istället. Jag kunde inte heller var själv och spela in eftersom jag bor hemma.

VARFÖR VILLE DU BÖRJA BLOGGA? Jag började blogga för att det gör inget om någon är hemma och jag älskar att ta bilder i Star stable Online.

VARFÖR FICK VI INGEN VIDEO OM BENNY? Ja, ni skulle fått en video om min fjording Benny men jag slutade ju med YT så det blev ingen. Jag tänkte göra en flik om mina hästar där man kan läsa om varje häst. Här kommer en bild på Benny

VAD HANDLADE DIN 2 MÅNADERS VIDEO OM? Jag skulle göra en video om hästmarknaden och den skulle ta lite mer än 2 månader att göra. Nu när jag inte har en YouTube så känns det lite onödigt att lägga tid på den. Jag skulle bara göra den för att jag sen inte skulle behöva visa den i varje onsdagsuppdateringsvideo.

KAN DU BERÄTTA LITE OM DIN GUBBE OCH DINA FAVORIT HÄSTAR?Jag spelar som Alva Masterball på svenska serven AirStar. Just nu är jag inte med i nån klubb men jag är med på väntelistan till en klubb. Mina favorit hästar är min starthäst, min fjording och min gamla frisiskasporthäst.

Kommentera om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om.

Hoppas att ni tycker att min blogg verkar rolig!

Likes

Comments