Hej!! Nu har första skolveckan gått och jag har tyvärr gått och blivit sjuk :( Men jag är på bättringsvägen!

Förlåt för den frukstansvärda uppdateringen här på bloggen men har verkligen njutit av ledigheten hela sommaren haha :P

Men jag ska nu iaf försöka att få igång bloggen :)

xoxo Julia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag (annie) och Julia ska åka till stugan idag med släktingar och kommer vara där tills fredag, sedan på lördagen åker vi på bilsemester vilket innebär att vi är borta 3-4 veckor nu på raken, chansen är alltså väldigt liten att det kommer ett inlägg under denna tid.
Tänkte bara så ni vet vart vi håller hus xD


Ha ett jätte roligt lov! <3

/Annie & Julia

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag har köpte en ny häst idag :D
Detta är en hästras som jag har velat ha jätte länge och så fort som just denna kom så vill jag ha den.
Idag hade jag råd och kände att det var dags att köpa finisen.

Vilken häst snackar jag om?

...

Islandshästen!! Så fort den svart vita skäcken kom så vill jag ha den och idag var dagen som denna älsklingen fick komma och bo i mitt stall.

Namnet blev Daisypearl.

Välkommen Daisy <3
/annie

Btw sorry för dåligt med inlägg men ibland glömmer jag och har inte heller tid vissa dagar, försöker verkligen komma ihåg <3

Baaai! <3

Likes

Comments

Hej! Jag tog lite bilder då jag skulle göra uppdragen då man ska rädda vild hästarna från Sydhoven (där i bland Nightdust). Jag tog inga bilder på personerna och dem mest spännande sakerna i uppdragen då jag inte vill spoila till dem som inte gjort uppdragen än :)

(Jag har lite olika kläderna i olika bilder då jag gjorde uppdragen under olika tidspunkter.)

På väg för att träffa Madison och hennes pappa Erik.

På väg för att träffa Anastasia (I klädaffären såklart.)

Köper glass till bl.a Madison (kommer inte säga vilka andra för att det blir som sagt inte lika kul för dem som råkar få reda på det innan de gjort uppdragen.) <3

Nu kommer jag spoila lite men ville visa.. :) Denna klänning fick jag av Anastasia då jag återvänt hennes hund till henne.

Det var alla bilder jag tog under uppdragen <3
Byyye

~Annie

Likes

Comments

Hej!

Tänkte bara skriva lite vad jag tycker om uppdateringen :)

Har bara två bilder.... Kanske tar några fler bilder i veckan och lägger upp ett inlägg på dem :)

Först och främst har de ändrat utseendet på dem Jorvikiska Varmbloden mer kända med namnet :starterhästarna.
Alltså hästen du får i början av spelet. Jag föstår dem som inte gillar att de ser annorlunda ut, denna häst har liksom varit med en från början. Jag gillar dock att dem ändrat :)
Jag tyckte att dem sprang så stelt och tyckte att dem såg ut som åsnor typ, don't take me wrong jag gillar åsnor men starter hästen är en häst och inte en åsna. Dock så måste jag säga att jag inte är helt nöjd eller.. asså dem vita starter hästarna är jag inte nöjd med. Dem ser lite konstiga ut tycker jag. Jag har en vit starter häst och dessutom heter min Carrotstar,,,, Ta inte illa upp om ni har en häst som heter så men jag gillar inte det namnet.. Jag skaffade egentligen sso samtidigt som Julia och vi skaffade bara för att testa och många sa att det var ett jätte barnsligt spel men så när vi testade det så tyckte vi det var ok och det jag vill komma fram till är att vi skapade dessa gubbar oseriöst (därav namnet) och sedan spelade hon och jag lite hemma ibland men sen slutade vi. Sedan var jag med en kompis som har spelat sso jääte länge och gör det än och hon frågade ifall vi skule spela och jag bara ok... men jag var inte star rider så tyckte det inte var så kul. sedan påsklovet 2015 tror jag det var så fanns det en värdekod som gav 1 veckas star rider och typ 150 star coins om jag minns rätt. Jag hade då 300 star coins för att jag tidigare använt någon värdekod där man fick 200 sc. nog om det, ialla fall pg.a att jag fick 1 vecka gratis star ridder så gillade jag sso och sedan när star rider veckan var slut så slutade jag spela. Tills min kompis sa till mig att star rider lifetime bara kostade 450 eller något istället för 600 så tog jag chansen och köpte och sedan dess har jag varit star rider. så fort jag blev star rider köpte jag även en ponny som jag lät min kompis döpa och namnet blev Diamondheart.

Nog om hur jag började spela och det. Jag tycker iallafall att om star stable teamet har tid någon gång att ändra useendet på den vita starter hästen så skulle jag bli jätte glad.
Den ser nämligen ut att må dåligt. Mer om de kommer jag att skriva om i nästa inlägg.

Hälsningar Annie


Likes

Comments

Hej!

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen.
Jag sa aldrig riktigt ett hejdå från bloggen. Jag slutade spela star stable och då blev det inget bloggande heller.
Men jag har fått tillbaka sso suget så I'm back! :D

Har några bilder jag lägger upp kanske imorgon eller nåt, på vissa bilder som denna här under är outfit sådär...
Iallafall jag tycker att outfiten rent sagt är ful.. Den är inte så ful att man inte kan lägga upp bilder på den :D

Det var nog allt haha Hörs <3

~Annie

Likes

Comments

Hej! Idag så kom en ny mycket efterlängtad uppdatering där flera hästar däribland starterhästen och holländska varmbloden fick ett nytt utsende. Tidigare hade alla de hästarna använt sig av samma "mall" men nu har de fått olika super fina utseenden! Jag passade även på att göra lite uppdrag idag med madison i Governors Fall. Super kul :D

xoxo Julia

Likes

Comments

Hej! Idag så tänkte jag visa lite bilder på min ridtur inne och runtom firgrove. Hoppas ni tycker om de och kommentera gärna tips på blogginlägg <3

xoxo Julia

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Har ni sett den nya headern? Vad tycker ni om den? Jag tycker den är vädligt snygg faktiskt.

De jag skulle säga i dagens inlägg var iaf att jag har ett sso-konto på instagram. Några av er kanske redan vet det men jag ville bara säga de till alla haha. Där heter jag @ofcswiftrider som ni ser på bilden. Tryck HÄR för att följa <3.

xoxo Julia

Likes

Comments

Hej alla!! Idag köpte jag en ny häst :D.

De är en brun nordsvensk med en väldigt mörk (nästan svart) man. Jag döpte hästen till Nightlord. Jag är verkligen så sjukt glad och taggad på den här hästen. Den är sååå fin haha.

Vad för häst köpte ni senast??


// Lotta+

Likes

Comments