Tjenare, nyss vaknat och ätit frukost,ska klä på mig oCh dra mot hallen för lite hockey, senare blir det förfest och krogen.. försöka hitta nått att ha på sig är nog de största problemet idag..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

tjeeenare ! helskön fredag ! började 12 och slutade 12.30 efter det blev det stallet med julia, blev att vi red ut i kylan.. Fick stilpoäng ... red en häst med ett öga så han hann  inte se skylten som var på sidan, så slängde han på huvudet och fick helt plötsligt syn på den i den höga farten vi hade så han slog på tvärniten och flög åt sidan, jag fortsatte på egen hand över halsen på han, gjorde nån snygg kullerbytta i luften och landa på fötterna ! smidigt och snyggt haha.. blev lite chockad eftersom jag nästan aldrig åker av men nu var jag inte beredd nånstans så fick mig en liten flygtur men kul var det :) nu sitter jag hemma hos mamma, har nyss ätit tacos och ska snart vinna lite på kort och yatzy mot familjen, lätt som en plätt ;)

Imorgon blir det att åka till hallen för att kolla på lite hockey :)

Likes

Comments

Från och med imorgon är det skärpning.. tillbaka till gymmet!! Slut på allt soffhäng!


Likes

Comments

fått klagomål för att jag inte bloggar längre .. men orkar inte å har verkligen inte tid .. har så sjukt mkt i skolan m.m... blir bättre mot slutet då jag kan kö igång och blogga om studenten, alla resor å fester, så ni får faktiskt vänta lite längre :) Har iaf klarat körkortet ! wiiie äntligen.  Sitter just nu och ska plugga lite tänkte jag, typ1000 uppfatser som ska göras klart tills veckan.. mindre kul men men sånt är livet, tänkte tvinga hit ronja så hon kan se till att jag pluggar hehe ..

på tal om ronja haha hittade en bild sen i somras när jag ligger och solar ryggen med uppknäppt bikini för att undvika alla fula ränder ... och bredvid mig ligger ronjas överdel, hon har alltså bara rest sig upp för att fotografera lite haha inget som är ovanligt att vi springer runt så  där hemma på landet när vi solar å badar men bilden va så klockren haha ..Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering... men har ingen ork till att blogga just nu..

Skön torsdag iaf..haft en lektion, då var vi i relaxen och basta å bubblade lite.. nu ska jag ut till mamma och klä julgranen med lillebror:)
En till häst har jag fått också.. snart 7månader gammal hihi:) aja har inte tid med det här nu...


Likes

Comments

Tjeeenare! Filmen igår var jätte bra, men boken är ju så mkt bättre.. Man ska fan inte läsa böckerna innan filmen, man vet exakt allt som ska hända så blir man lite besviken å .. Men den va iaf bra !

Nu sk jag skynda mig Iväg till bussen så jag inte missar den.. Blir lite biljard med Ronja ikväll :)

Likes

Comments

Tjenare.. Blev inte så mkt skriva igår... Va iaf på hockey med familjen och tränade lite..inte så mkt mer! Idag har ja haft nationellaprov i svenska, vet inte vad jag höll på med riktigt om jag ska va ärlig.. Aja får se hur de går!! Nu sitter jag iaf och väntar på min käre vän Mikaela, vi ska iväg på bio..TWILIGHT!! Som jag längtat fyfaaaan hehe :)

Min fina vän Josefine fyllde även 18 igår så grattis till dig! Saknar dig men snart ses vi igen :)

Aja uppdaterar er om filmen var bra eller inte sen! Och till er som inte läst böckerna gör det! Dom är 1000 gånger bättre än filmerna , jag älskar dom ( och jag HATAR att läsa annars). Hehe

Ni får en jätte söt bild på mig också :D


Likes

Comments