Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Alltså åh! Vädret är på topp idag också och nu börjar det verkligen kännas som vår. Som vi längtat! Idag är det äntligen fredag (säger jag som har fredag varje dag :P) men nu får jag ju äntligen spendera helgen med min stora kärlek. Igår somnade vi väldigt tidigt. Tobias var iväg med sjöräddningen och kom hem runt 8 och efter det hoppade han in i duschen sen gick vi och la oss. Så vi kanske somnade runt 21? helt galet. Det tar verkligen på kroppen nu när våren börjar komma, kroppen ställer om sig helt.

Idag är jag barnvakt åt mina två galningar. Vi har inte gjort så mycket på morgonkvisten men vi ska strax gå ut och dra en sväng till affären, idag är det pannkakslunch på schemat och det tyckte Collin var toppen!! Så nu ska jag klä på barnen och sedan handla lite.

puss


  • 12 readers

Likes

Comments

  • 15 readers

Likes

Comments

Det är verkligen något speciellt med att få somna och vakna upp bredvid människan man älskar så ändlöst. Den känslan, lyckan och lugnet man får bara av att höra hans röst när man ska somna. Jag älskar att låta honom somna först, för det mysigaste som finns i hela världen är när han myser upp sig i nacken bara så som han kan göra.

Jag minns för ungefär ett år sedan när jag och T satt i bilen påväg hem från en innebandymatch i surahammar. Vi hade nyligen träffats och vi visste ju inte så mycket om varandra än. Vi brukar (än idag) inte prata så mycket om hur det varit förut i livet, (vilket jag uppskattar och tycker är rätt skönt med tanke på vad man gått igenom.) Men just den kvällen frågade han mig rakt ut varför jag mådde så dåligt. Vad som hade pågått och varför han gjorde som han hade gjort mot mig. Jag minns att jag svarade lite luddrigt om vad som hade pågått, hur allt gått till och hur jag kände över det just då. Jag minns även blicken han gav mig efteråt och när han sa att han älskade mig och alltid skulle ställa upp för mig oavsett vad och när. Och det är riktig trygghet för mig. För jag vet att Tobias skulle göra allting i sin makt för att jag ska få vakna varje morgon och vara glad och lycklig. Det är ju en av anledningarna varför jag älskar honom så mycket. För han är ju min trygghet.

Jag har aldrig riktigt haft en sådan stark och stabil trygghet i mitt liv. Jag har absolut haft familjen, men det har aldrig varit samma sak. Det känns mer på riktigt nu. Mer äkta. Jag kommer alltid vara tacksam för den möjligheten T har gett mig för att må bra igen. Han har verkligen varit min hjälte och man inser det mer nu när man tänker tillbaka på hur allting har varit. Men tänk vilken framtid det kommer bli.

Aldrig mer ner igen. Aldrig.

  • 21 readers

Likes

Comments

Alltså gaah! Som rubriken lyder har jag lite issues med mitt gymasiearbete just nu. Jag gjorde ju ett näe jag gick på gymnasiet som handlade om barncancerfinden och jag vill använda det lite som en mall för mitt nuvarande arbete men det är ju inte alls samma?? Jag ska liksom skriva vad jag tänk/planerat och sedan skriva ett resultat - vilket är såå mycket svårare när man inte har så mycket att gå på runt omking. Det är tur att jag har tid på mig, den ska ju vara inne på min examensdag.

Idag är det äntligen måndag igen. Äntligen ridning! I helgen har vi inte alls gjort så mycket, i fredags var jag ju i stallet typ hela kvällen. Kom hem vid 7 och då åkte vi och köpte mat och sedan till gymmet. I lördags firade vi Pappa som fyllde 51 och på kvällen gick vi ut och åt på pinchos. Igår tog vi sovmorgon och åkte sedan till tobias mor för att fixa lite matlådor sedan iväg till gymmet för lite cardio / biceps-triceps. På kvällen slappade vi bara och gick och la oss runt 10. En underbart lugn och skön helg.

Nu ska jag ladda om inför en ny vecka och en ny kurs. Medicin 2. PUH!


  • 33 readers

Likes

Comments

​Ibland kommer denhär känslan i kroppen att man bara skulle vilja packa resväskan och ta med sig människorna man tycker om och resa bort. Jag har ofta känt den känslan och känner den även lite då och då. Det är svårt att INTE tänka så, att bara få komma bort med människorna man tycker om och bara få slappna av. 

Det är mycket som har hänt sedan jag skrev ner något på bloggen. Jag har gjort en ny blogg, då den gamla bara kändes kladdig och rörig. Nu har jag fått starta om riktigt ordentligt. Jag har hunnit praktiserat mina fyra veckor på ASN (akut-stroke och neurologi avd på Västerås sjukhus). Jag har även fått reda på att jag fått sommarjobb där för hela sommaren, vilket jag är så tacksam för men även stolt över mig själv som visat framfötterna på rätt sätt för att efter två veckor redan fick reda på att mina kollegor gått till chefen och förslagit mig som en potentiell sommarjobbare/framtida kollega. SÅ STOLT. Jag har hunnit ha min första hoppträning på hamre (på riktigt) och det gick super! Jag har även hunnit fira min Mamma som fyllt 50 år och på festen överasskade Mamma och Pappa genom att gifta sig efter alla dessa år. Älskade ni!

Jag och Tobias har hunnit fira ett år tilsammans, tänk vad fort det har gått! Det kändes som att det var igår han var här och hjälpte mig med min nya säng haha! Men nu ska det bli mer ordning på bloggen. Mer fokus på mig, känslor och allt vad jag vill prata om. Hoppas ni har en fin Tisdag. puss! 

  • 45 readers

Likes

Comments

känslor och tankar

Tänk att idag var det ETT ÅR sedan vi två bestämde oss för att gå in ett förhållande med varandra, trots så mycket som pågick runt omkring oss. Det har inte varit lätt vissa dagar men vi har klarat oss genom det, tillsammans. Och det gör vi än idag. Vi båda hade det väldigt jobbigt just denna period men för varje dag som gick bevisade vi mer och mer för varandra varför vi två hör ihop. Varje natt jag legat och haft panikattacker och du funnits där och lugnat. Varje dag du fått gå igenom jobbiga saker så visste du vart du kunde finna din trygghet och ditt lugn. Jag vet att än idag får vi jobba med oss själva, jobba med saker vi blivit ärrade av tidigare men det är inte lika tufft nu. Det känns så mycket enklare när vi har en trygg axel att luta oss emot när det är svårt.

Det jag känner för Tobias är mäktigare än något annat. Innan jag träffade honom visste jag inte hur kärlek skulle vara eller kännas. Men tack vare honom så vaknar jag varje dag med fjärilar i magen som gör att jag bli lika nervös idag som jag var för ett år sedan när klockan slog 4 och jag visste att jag snart skulle få träffa min livs kärlek igen. Tänk att ett år senare är jag lika nykär och lika nervös varje gång jag får träffa honom, trots att vi spenderar varje dag ihop. Jag vet att 1 år bara är en fis i rymden men det är ett bevis på att vi kan göra allt tillsammans, trots en del motgångar och mycket gråt. Men jag vet att detta bara är början på vårat kapitel för resten av våra liv.

" Med dig vid min sida, klarar jag allt"


Likes

Comments