Hej..igen! Det var ett tag sedan jag var här och skrev. Mycket har hänt sedan sist men bara roliga saker!
Jag har en önskan att jag ska börja blogga igen (det är ju lättare sagt än gjort) då jag jobbar 6/7 dagar i veckan och när jag väl kommer hem vill jag umgås med Tobias. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg lite då och då.

Just nu ligger jag här i soffan och väntar på att maten jag lagar ska bli klar. En sen lunch idag. Jag är ledig fre-lörd-söndag, så jag har idag passat på att ta sovmorgon. Har även hunnit hämta bubbis, tvätta, städa och diska. Sånt som man inte hinner annars.

Ja jag återkommer mer när jag har tid, men ni vet. Ibland kommer ju livet emellan 😅
Hoppas ni har en fin fredag! Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 18 Readers

Likes

Comments

Well I found a man, stronger than anyone I know
He shares my dreams, I hope that someday we'll share a home
I found a love, to carry more than just my secrets
To carry love, to carry children of our own
We are still kids, but we're so in love
Fighting against all odds
I know we'll be alright this time
Darling, just hold my hand
Be your girl, you'll be my man
And I see my future in your eyes

  • 19 Readers

Likes

Comments

känslor och tankar

It’s so easy to get caught up in what other people think. Don’t. Listen to your heart, follow your intuition and stay true to yourself.

Find someone who loves you well. Someone who never belittles you. Even in the heat of an argument. Someone who is gentle with you, but does not treat you like you are fragile. Someone who knows what you are capable of, and celebrates those pieces of you. Not someone who is intimidated by your strength. Someone who doesn’t make you feel guilty for being flawed. It is not love’s job to punish you. And remember the person you love is just as broken as you are when they fall short. No one is perfect – do not hold them to this standard. Find someone who is patient, forgiving, and apologetic. Someone who practices forgiveness freely and often. Love someone who is humble, kind, and empathetic. Not only with you, but with a beggar on the street, or a stranger in the supermarket. Common courtesy is important. Compassion is important. Kindness is important.”

Likes

Comments

God förmiddag!
Just nu ligger jag i soffan och försöker hitta ork till att städa lite här hemma. Jag jobbar ikväll igen och sedan är jag äntligen lite ledig i helgen!

Det känns som att det ända jag gjort är att jobba denna vecka, har knappt sett sambon förutom när vi ska gå och lägga oss 😂 men så är det när man jobbar om varandra. Det har iaf varit en väldigt lugn vecka på jobbet. Nej nu ska jag ta tag i livet och städa lite!
Kram

  • 93 Readers

Likes

Comments

Jag har så mycket jag vill säga, så mycket jag vill skriva. Men i skuggan av mig själv fastnar orden längst bak på tungan och fingrarna är stelfrusna.

“När självkänslan faller och du inte längre orkar stå,
när du inte längre kan hålla tårarna inne,
när du längre inte orkar vara stark,
när det känns som att allt inom dig faller isär, 
när allt faller isär och du tappar greppet, 
när du tappar greppet om dig själv och försvinner in i tankarna, när tankarna tar över dig, när tankarna skriker åt dig, när tankarna skriker och förstör, när tankarna får dig att inte längre tycka om dig själv, det är då du ska veta att du är allt som du inte tror att du är, du är underbar, du är vacker, du har en personlighet som ingen annan har, det finns bara en du och låt inte någon förstöra det. Du är stark, du kämpar dig igenom så mycket, du kommer vinna, vinna över dina tankar som förstör dig, vinna över hatet som du inte förtjänar,
vinna över allt som förstör dig, tack för att du är du,
för vet du vad, du är underbar”

  • 139 Readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Det var länge sedan jag var här och hälsade på. Det har varit så mycket med jobb och annat denna sommar så bloggen har kommit lite i andra hand.

En liten uppdatering iallafall, jobbet går 👌🏻. Jag trivs som fisken i vattnet och nu i aug jobbar jag bara nätter och det går hur bra som helst. Har varit ledig i en vecka nu men ikväll kliver jag på tre nätter i rad så det ska bli skönt att få rutinerna tillbaka.

Jag har även fått en snilleblixt och klippt av och färgat håret. Jag är super nöjd och kunde inte blivit bättre.
Sedan har jag roligaste nyheten av allt, jag och Tobias fick i lördags en lägenhet!! Vi har ju letat i minst 1,5 år efter en lägenhet att bo i, och nu i lördags hade en bekant till fam Imer en ledig så vi tog den på en gång😂 och vi trivs såå bra!

Det är lite små plock med små saker som jag ska fixa under dagen & sedan ska jag hämta de sista sakerna hemma. Är så lycklig!
Hoppas ni har en bra måndag! Puss

  • 193 Readers

Likes

Comments

  • 202 Readers

Likes

Comments

"När det känns som att man håller på att tappa det fullständigt, vill jag berätta att man klarar sig. Fastän man faller tusen meter i sorg. Att man tror att man ska dö, men man överlever. Jag hade behövt höra det tusentals gånger. Allt går, på något konstigt sätt går det tillslut. Även om man dör ganska mycket på vägen" #psykiskohälsa #ettårsedansist ❤️

  • 204 Readers

Likes

Comments

  • 238 Readers

Likes

Comments

Älskade lilla isse. Kan fortfarande inte förstå att du inte är med oss längre. Men nu vet jag att du är på ett bättre ställe där du inte har så ont. Vi saknar dig & älskar dig❤️ tack för alla år. Vi ses snart

  • 237 Readers

Likes

Comments