Godmorgon!
Det var länge sedan jag var här och hälsade på. Det har varit så mycket med jobb och annat denna sommar så bloggen har kommit lite i andra hand.

En liten uppdatering iallafall, jobbet går 👌🏻. Jag trivs som fisken i vattnet och nu i aug jobbar jag bara nätter och det går hur bra som helst. Har varit ledig i en vecka nu men ikväll kliver jag på tre nätter i rad så det ska bli skönt att få rutinerna tillbaka.

Jag har även fått en snilleblixt och klippt av och färgat håret. Jag är super nöjd och kunde inte blivit bättre.
Sedan har jag roligaste nyheten av allt, jag och Tobias fick i lördags en lägenhet!! Vi har ju letat i minst 1,5 år efter en lägenhet att bo i, och nu i lördags hade en bekant till fam Imer en ledig så vi tog den på en gång😂 och vi trivs såå bra!

Det är lite små plock med små saker som jag ska fixa under dagen & sedan ska jag hämta de sista sakerna hemma. Är så lycklig!
Hoppas ni har en bra måndag! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 26 readers

Likes

Comments

  • 36 readers

Likes

Comments

"När det känns som att man håller på att tappa det fullständigt, vill jag berätta att man klarar sig. Fastän man faller tusen meter i sorg. Att man tror att man ska dö, men man överlever. Jag hade behövt höra det tusentals gånger. Allt går, på något konstigt sätt går det tillslut. Även om man dör ganska mycket på vägen" #psykiskohälsa #ettårsedansist ❤️

  • 37 readers

Likes

Comments

  • 72 readers

Likes

Comments

Älskade lilla isse. Kan fortfarande inte förstå att du inte är med oss längre. Men nu vet jag att du är på ett bättre ställe där du inte har så ont. Vi saknar dig & älskar dig❤️ tack för alla år. Vi ses snart

  • 71 readers

Likes

Comments

..med dethär jäkla körkortet. Jag hade uppkörning och teori i torsdags, dock gick ju det ena bättre än det andra. Klarade tyväär inte teorin där jag fick 49/52. Såå nära. Och uppkörningen klarade jag galant. Så frustrerande när man börjar tänka på att man kunnat ha detdär jäkla körkortet redan. Men aja, nya tag så på fredag ska det fan vara klart. Jag vet hur besviken och ledsen jag var i torsdags när jag fick se betyget "icke godkänt". fy! Men jag ser det som ett träningstillfälle för nu vet jag hur det går till och jag behöver inte stressa och vara lika nervös som jag var i torsdags. Då var panik attackerna nära kan jag säga! Det känns som att jag läst dendär jäkla boken 20 ggr om och jag förstår fortfarande ingenting när jag läser haha. Måste lugna ner mig och ta nya tag! På fredag har jag båda systrarna och Tobias vid min sida också, då känner jag mig säker. Så håll tummarna för mig.

Hela dagen idag har varit så grå och mörk. Det har regnat konstant och sommaren känns inte alls nära längre. Jag vill ha varma soliga dagar istället för massa regn. Man får inte riktigt någon känsla. Men tur är väl det (för mig) som börjar jobba på Måndag. Jag satt igår och spontan beställde en till namnskylt från vårdväskan haha. Så nu har jag en blå OCH en Rosa, såklart!! Är så himla nervös och uppspelt på samma gång. Spännande. Det ska även bli en rolig resa för mig själv då jag kommer få ta mer ansvar än innan då jag är liksom på riktigt nu. Jag får vara delaktig i beslut och ta mig för mer än när man varit praktikant. Jag vet att vissa dagar kommer kännas bättre än andra och att det kommer vara påfrestande både psykiskt och fysiskt, men jag gör ju det för att jag älskar det. Jag älskar att ta hand om människor, man får ju såå mycket tillbaka.

Nej, nu ska jag plugga lite mer körkort och invänta mitt hjärta som är ute på larm ( vilket han varit hela dagen pga av ovädret). Men jag är så stolt över honom, sen är han ju faktiskt rätt snygg i sin uniform ;)!

puss


  • 116 readers

Likes

Comments

Visst låter det sjukt??? Iallafall i mina öron. Jag har nog inte riktigt fattat det än. Att jag äntligen är klar. Att jag äntligen kan börja min äventyr inom ett arbete där jag kan få göra det jag vill, att hjälpa människor. En vecka kvar innan jag börjar min resa och mina framtida mål. Det ska bli så kul att äntligen få jobba igen, och speciellt på asn. Jag trivdes ju såå bra där. I lördags fyllde jag även 21, det låter lika sjukt det. Men jag känner mig inte ett år äldre än 18 haha. Jag är fortfarande kvar där. Men det kommer bli annorlunda nu när man börjar arbeta och inte har så mycket fritid som jag haft. Livet kommer se annorlunda ut. Får jag även inflika att idag är det EXAKT två år sedan jag tog examen som barnskötare. Tiden går fort.

I lördags fyllde jag som sagt 21 och då var vi även ut och åt. (för att fira både examen och födelsedag).Jag och mina nära och kära. Jag hade en jätte trevlig kväll med god mat och fint sällskap. Jag fick även jättefina presenter som kommer användas flitigt i sommar. Är så otroligt tacksam.

Hoppas ni har en fin måndag, Kram!

  • 115 readers

Likes

Comments

Det är något allderless extra att få somna bredvid dig, din hand runt min midja och dina andetag i nacken som långsamt bli färre när du somnar. Jag vill somna bredvid dig varje natt i resten av mitt liv. Jag kan inte motstå dig, jag vill kyssa varenda milimeter, känna din doft och höra din röst varje morgon när jag vaknar. Du är min stora kärlek och jag kommer alltid att älska just dig.

Du har varit den största anledningen till att jag faktiskt är den jag är idag. Och du är den största stöttepelaren som hjälpt mig att klara av min utbildning. Du har alltid funnits där trots att du varit trött och sjuk. Du finns alltid. Och det är det jag älskar dig mest för. Att du aldrig ger upp om mig, oavsett vad.  • 115 readers

Likes

Comments

Puh! Och hej! Igen.

Det är helt galet att det faktiskt bara är 4 dagar kvar tills jag är färdig eximinerad undersköterska. Helt galet. Jag minns så väl dagen jag bestämde mig för att börja plugga, och den dagen var så lågt bort just då. Nu är det bara bakom hörnet liksom. Denna vecka är dock fullspäckad av annat också, jag har tre kurser som ska vara klara på fredag, lördag fyller jag 21 så då ska vi ut och käka gott oxh dricka lite och jag har
Även uppkörning + teori. Helt galet.

  • 125 readers

Likes

Comments