Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

Älskade lilla isse. Kan fortfarande inte förstå att du inte är med oss längre. Men nu vet jag att du är på ett bättre ställe där du inte har så ont. Vi saknar dig & älskar dig❤️ tack för alla år. Vi ses snart

  • 3 readers

Likes

Comments

..med dethär jäkla körkortet. Jag hade uppkörning och teori i torsdags, dock gick ju det ena bättre än det andra. Klarade tyväär inte teorin där jag fick 49/52. Såå nära. Och uppkörningen klarade jag galant. Så frustrerande när man börjar tänka på att man kunnat ha detdär jäkla körkortet redan. Men aja, nya tag så på fredag ska det fan vara klart. Jag vet hur besviken och ledsen jag var i torsdags när jag fick se betyget "icke godkänt". fy! Men jag ser det som ett träningstillfälle för nu vet jag hur det går till och jag behöver inte stressa och vara lika nervös som jag var i torsdags. Då var panik attackerna nära kan jag säga! Det känns som att jag läst dendär jäkla boken 20 ggr om och jag förstår fortfarande ingenting när jag läser haha. Måste lugna ner mig och ta nya tag! På fredag har jag båda systrarna och Tobias vid min sida också, då känner jag mig säker. Så håll tummarna för mig.

Hela dagen idag har varit så grå och mörk. Det har regnat konstant och sommaren känns inte alls nära längre. Jag vill ha varma soliga dagar istället för massa regn. Man får inte riktigt någon känsla. Men tur är väl det (för mig) som börjar jobba på Måndag. Jag satt igår och spontan beställde en till namnskylt från vårdväskan haha. Så nu har jag en blå OCH en Rosa, såklart!! Är så himla nervös och uppspelt på samma gång. Spännande. Det ska även bli en rolig resa för mig själv då jag kommer få ta mer ansvar än innan då jag är liksom på riktigt nu. Jag får vara delaktig i beslut och ta mig för mer än när man varit praktikant. Jag vet att vissa dagar kommer kännas bättre än andra och att det kommer vara påfrestande både psykiskt och fysiskt, men jag gör ju det för att jag älskar det. Jag älskar att ta hand om människor, man får ju såå mycket tillbaka.

Nej, nu ska jag plugga lite mer körkort och invänta mitt hjärta som är ute på larm ( vilket han varit hela dagen pga av ovädret). Men jag är så stolt över honom, sen är han ju faktiskt rätt snygg i sin uniform ;)!

puss


  • 48 readers

Likes

Comments

Visst låter det sjukt??? Iallafall i mina öron. Jag har nog inte riktigt fattat det än. Att jag äntligen är klar. Att jag äntligen kan börja min äventyr inom ett arbete där jag kan få göra det jag vill, att hjälpa människor. En vecka kvar innan jag börjar min resa och mina framtida mål. Det ska bli så kul att äntligen få jobba igen, och speciellt på asn. Jag trivdes ju såå bra där. I lördags fyllde jag även 21, det låter lika sjukt det. Men jag känner mig inte ett år äldre än 18 haha. Jag är fortfarande kvar där. Men det kommer bli annorlunda nu när man börjar arbeta och inte har så mycket fritid som jag haft. Livet kommer se annorlunda ut. Får jag även inflika att idag är det EXAKT två år sedan jag tog examen som barnskötare. Tiden går fort.

I lördags fyllde jag som sagt 21 och då var vi även ut och åt. (för att fira både examen och födelsedag).Jag och mina nära och kära. Jag hade en jätte trevlig kväll med god mat och fint sällskap. Jag fick även jättefina presenter som kommer användas flitigt i sommar. Är så otroligt tacksam.

Hoppas ni har en fin måndag, Kram!

  • 47 readers

Likes

Comments

Det är något allderless extra att få somna bredvid dig, din hand runt min midja och dina andetag i nacken som långsamt bli färre när du somnar. Jag vill somna bredvid dig varje natt i resten av mitt liv. Jag kan inte motstå dig, jag vill kyssa varenda milimeter, känna din doft och höra din röst varje morgon när jag vaknar. Du är min stora kärlek och jag kommer alltid att älska just dig.

Du har varit den största anledningen till att jag faktiskt är den jag är idag. Och du är den största stöttepelaren som hjälpt mig att klara av min utbildning. Du har alltid funnits där trots att du varit trött och sjuk. Du finns alltid. Och det är det jag älskar dig mest för. Att du aldrig ger upp om mig, oavsett vad.  • 47 readers

Likes

Comments

Puh! Och hej! Igen.

Det är helt galet att det faktiskt bara är 4 dagar kvar tills jag är färdig eximinerad undersköterska. Helt galet. Jag minns så väl dagen jag bestämde mig för att börja plugga, och den dagen var så lågt bort just då. Nu är det bara bakom hörnet liksom. Denna vecka är dock fullspäckad av annat också, jag har tre kurser som ska vara klara på fredag, lördag fyller jag 21 så då ska vi ut och käka gott oxh dricka lite och jag har
Även uppkörning + teori. Helt galet.

  • 57 readers

Likes

Comments

“Du sa alltid att folk lämnade dig. Att ingen gillade dig. Att ingen prioriterade dig.
Jag sa, vi är bara människor. Människor som gör misstag. Människor som älskar och hatar. Människor som stannar och lämnar. Människor som skrattar och gråter. Vi är bara människor, så kanske dags att inse detta. Att livet bara är såhär.”

  • 71 readers

Likes

Comments

Alla tankar du har inom dig just nu är inte sanna. Alla hatar inte dig. Du har personer i din omgivning som älskar dig, som bryr sig om dig och aldrig skulle kunna klara av en dag utan dig. Trots att allting känns tungt och svårt. Trots att allt du vill är bara att skrika åt allt och alla, bär huvudet högt. Det finns ingen där ute som är som du och du kan bara vara den bästa versionen av dig själv, hur mycket ensamhet du än känner är du aldrig ensam. Glöm inte det.

En dag kommer du hitta en person som älskar dig rätt. Någon som tar hand om dig och älskar dig för den personen du är idag. Älska någon som är ödmjuk, snäll och empatisk. och inte bara mot dig utan mot människor han träffar på gatan eller en främling i affären. Du måste komma ihåg att personen du träffar varit lika bruten som du är. Så snälla ha hjärtat öppet. Döm inte människor utan att veta vad de gått igenom tidigare. Ingen är perfekt och alla kommer ha brister. Brister som du i framtiden kan lära dig att älska. Jag tror att det är den största bristen hos oss själva när det gäller kärlek. Vi ser alla brister före det som faktiskt är bra.

Hitta en människa, som när allt gör som mest ont - bara får det att försvinna. Bara genom att finnas till. Bara genom att säga att allting kommer ordna sig. Då vet du att du hittat rätt.


"Hold on
Hold on to me
'Cause I’m a little unsteady
A little unsteady"


  • 101 readers

Likes

Comments

Ingen kan nog vara med glad än mig just nu. Det är faktiskt så att under ett tag nu har jag letat efter en medryttarhäst att få utvecklas, ta mer ansvar och ha såå kul med. Och för någon vecka sedan fick jag ett samtal av en tjej som söker en medryttare och hon undrade om jag villa komma och provrida honom, och såklart vill jag det!! Efter första ridpasset kändes det jättebra, men jag var fortfarande osäker hur jag skulle ta mig till stallet då det ligger en bit bort osv osv. Men efter en vecka så hade jag löst allting och i måndags var jag där igen för att testa hoppa honom. Och jag är helt såld alltså. Vilken häst. Han är tävlad i 120 hoppning och fälttävlan *1. Även dressyr. Han är en otrolig häst med en massa kapacitet och vill alltid ryttarens bästa. Men han tog nog mitt hjärta redan vid första mötet då jag fick största pussen som jag någonsin fått haha!! Han kändes helt rätt redan från första sekund och som tur är fick jag bli medryttare för honom. Så jag kommer ha honom 2-3 dagar i veckan beroende på hur jag jobbar osv. Men det kommer bli en fantastisk resa.

Idag var det upp tidigt som gällde då jag hade körlektion, har en till efter lunch och tre stycken imorgon. Avbokade även min mutliga ex som jag skulle haft idag då det blir otroligt stressigt. Så nu kan jag pusta lite och hålla fokus på körningen! Ikväll ska jag nog ta mig iväg till gymmet och träna lite, det var länge sedan jag var där så det är nog dax nu.

I söndags fyllde även mosters "lilla" kille hela 3 år! Helt galet <3

Nu ska jag plugga lite vägskyltar! HOJ!

  • 99 readers

Likes

Comments