Klart sista dagen för mig att vara hemma, praktik för mig imorgon, blev ingen för mig idag.. de min dag har bestått av är väll ungefär att jag har övningskört till min moster där vi tog en fika å sen åkte vi hem, lika bra

Blir till att sova ca nu om jag ska praktisera hela dagen imorgon, har en del att göra imorgon också innan min fredag är slut.

-S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blir ett sent inlägg ikväll, fick hem mina fransar från byjosephine.se idag och jag e in looovee, funderar på att ha dom på praktiken imorgon, venne, kanske blir för Mycket, kan man ha för mycke??

Min dag har iallafall bestått av att tona mitt hår, klippte av slita toppar och sen blev det en kvällspromenad med Josse, Coozyy

Förhoppningsvis blir det praktik för mig imorgon om det inte skulle vara så att jag blev sämre under natten, hoppas verkligen inte det, har så Mycket överskottsenergi att göra av med

-S

Likes

Comments

GooodMorgon

Idag var min första natt jag faktiskt sov rätt bra, utan att ha vaknat varje timme av hostattacker och halsont

Förhoppningsvis är det sista dagen att vara hemma idag, börjar bli rastlös och känner att jag börjar bli bättre, skönt att det går framåt

-S

Likes

Comments

Förlåt för att uppdateringen är usel, jag ligger fortfarande med feber och är hemma hela dagarna.. var till läkare idag och fick med mig penicillin hem så hoppas verkligen att jag blir bra snart..

Blev inge jobb för mig i helgen och ingen praktik för mig idag, inte imorgon heller, även om det verkligen skulle behövas heh

Är iallafall väldigt nyfiken på att få hem ett paket, hoppas på snart, då jag beställde fransar från byjosephine.se idag, såå fina modeller, jag älskar fransar och har alltid långa även till vardags.

Jajaa, för att få någonting vettigt gjort idag blir det plugga teori för körkortet en stund sen blir det att försöka somna tidigt.

-S

Likes

Comments

Trots hemma som sjukling blev det tidig morgon för mig, runt halv tio åkte vi mot Stockholm, jag har nämligen blivit med bil! Körkortet är förhoppningsvis nära, om jag lägger mer energi på det teoretiska. Hur som helst är jag super nöjd, älskar att åka bil, älskar att köra så.

Mår bättre idag, ändå inte topp.. Hade kanske behövt en dag till hemma men känner att skolarbetet får vara mer prioriterat nu.

Blir iallafall en tidig kväll för mig ikväll så jag orkar hela dagen imorgon..


-S

Likes

Comments

Legat i feber idag igen, huvudvärk, halsont och ont i kroppen.. skulle mer än gärna bli frisk nu och sätta igång med träningen igen, gå till skolan för att slippa restuppgifter och sen jobbar jag i helgen..

Jajaa, hur som helst har jag haft en seg dag, kollat en dokumentär om tsunamin 2004 vilket var intressant, gör dock ont i hjärtat för alla som var med där, respekt för naturenskrafter, ja jo

Blir ingen skola för mig imorgon heller, även om jag borde, dumt att missa lektioner, speciellt när man går sista året på gymnasiet.. måste iallafall iväg på ett ärende imorgon innan jag kan kurera och försöka bli frisk.

-S

Likes

Comments

GOODMORGON

Önskar till viss del att jag var lika peppad på måndagar som en del är, tyvärr är jag inte en av dom...

Som en vanlig start på veckan börjar min lektion 08:30, slutar dock tidigt så ska verkligen inte klaga. Runt halv tolv blir det lunchdejt med pappa och sen blir det till banken och lite ärenden, träning lite senare och bör kanske ta tag i gymnasiearbetet lite mer än vanligt också..


-S

Likes

Comments

Efter några dagars uppehåll pågrund av sjukdom och feber, blir det en uppdatering iallafall, kanske inte är rätt ändå att skylla ifrån mig, haft en del saker för mig ändå.

För den som missat under mina inaktiva dagar, har det kommit snö, med största sannolikhet har ingen missat, men i varje fall, det är snö ute nu och jag har redan nu gått överstyr med min JulFeeling, heh..

I vilket fall som helst måste jag säga att fransförlängning kan va bland de bästa jag varit med om, aldrig gått så mycket osminkad som nu. Testade även på spraytan förra veckan och kommer garanterat att göra om det.

Måste bara flika in med att det är sjukt kul också att se att folk kollar min blogg även när jag varit inaktiv dehär dagarna, det peppar mig mer att vilja blogga.

Idag, farsdag, för min del blev det lunch och fika med släkt och sen fika med familjevänner, dock kände jag mig ganska seg, ännu inte helt frisk även om febern och halsont gått över.

-S

INSTAGRAM

ssofiasstolpe

Likes

Comments

Blev inge jobb för mig idag, huvudvärk och halsont... Har därför inte gjort så mycket idag, åkte ut och tände lyktor på farfars grav och sen åkte jag och pappa och hälsade på min farmor en stund.

Ett stort intresse jag hade för ett par år sedan var naglar, bland annat måla och bugga. Iallafall har sakerna åkt fram ett par gånger senaste tiden då jag fixat kompisars naglar och mina egna några gånger, vilket jag gjorde idag. Funderar även på att börja igen, är rätt avslappnande, trots att jag sitter överdrivet länge för att perfektionisten i mig och min pedantiska sida slår till. 

Imorgon blir det skola för min del och kanske en sväng till gymmet, vi får se helt enkelt.

-S


Likes

Comments

Att man missade att uppdatera igår, är dock inte ens förvånad.

Jajaa, blev jobb idag, dock inte speciellt långt pass men räckte tydligen ganska bra för att somna direkt när man kom hem. 

Eftersom det är alla helgons dag, eller har varit., åkte jag och mamma för att tända ljus och slå en extra tanke till dem vi saknar.  Tycker att det är så fint med alla lyktor, speciellt den här helgen, har alltid tyckt det är lite extra fint just de här dagarna.

I vilket fall som helst blir det jobb för mig imorgon med, dock åkt på en förkylning så får om den tillåter. 

-S

Likes

Comments