Funderar på att starta ny blogg (KOMMER EJ TA BORT DENNA) utan kommer bara göra en ny och testa hur det går. Går det inte bra på den så kommer jag tillbaka till denna. Vi får hoppas på det bästa och se hur det går, ska fixa det idag tänkte jag. Så länk till den kommer upp här. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Riktigt fint väder idag, solen skiner och det är plus grader. Ska snart åka till mormor för att hälsa på 😃 annars vet jag inte så mycke vad som händer idag. Ska nog hoppa studsmatta senare idag när ändå solen är framme. Ha en bra 1 maj nu , puss!

Likes

Comments

 

Har varit en riktigt soft dag idag, trodde den skulle vara jätte seg och tråkig typ, men icke sa nicke. Skolan har varit riktigt bra idag, tränat till vårkonserten nästa vecka och sen haft sång. Efter skolan gjorde jag inte direkt så mycket, kollade serie och lite sånt. Strax efter kl 6 så åkte jag och pappa till Vingåker för att kolla fotbolls match, va riktigt kul :) även fast det blåste, men det är de värt. Köpte med mig B&J och Loka hem, så sitter nu för tillfället och kollar 90210. Ska fortsätta med det nu, ville bara uppdatera er läsare lite. 

Likes

Comments

 

Har haft detta förut, då jag endast gjorde det kankske 2-3 gånger sen blev det inget mer, men har nu tänkt att börja med det igen. Finns en hemsida när man kan göra outfits och sånt, så tänkte lägga upp det en gång i veckan eller oftare, det vet jag inte riktigt ännu. Kommer även göra en kategori som kommer heta Outfit of today eller något åt det hållet. Hoppas det håller den här gången nu också :) 

Likes

Comments

Tar nu detta ganska kort.

Första gången jag kollade på Idol så visste jag att en dag ska jag stå där och sjunga, stå i den långa kön och vänta nervöst på att få komma in för att sedan sjunga. Ända sedan dess så har det varit min absolut största dröm, igår blev min dröm sann, och det va det absolut roligaste jag gjort. 

Såhär såg gårdagen ut i stort sett.

Åkte hemifrån strax innan 8 tror jag, så va framme vid 9 nån gång. Då vi ställde oss i den långa kön, fick då ett pappers armband med ett nummer på vilket visade hur många som sökte eller vad man ska kalla det. Vid 15 så fick vi äntligen gå in, då vi har stått i kön i cirka 6 timmar. Väl när vi kom in så registrerade jag mig och fick lappen och papper med frågor på som jag skulle svara på. Gick sedan och käkade lite sen till väntsalen. Fanns garderober där som man kunde stänga in sig i och sjunga så gjorde det med mamma som fick lyssna. Gick sen till ett annat ställe med andra som skulle söka och väntade på att få komma in till lilla jyrun och sjunga, när det väl var min tur så kom nervositeten fram i tårar, men andades och gick in. Sjöng en liten bit och fick sedan veta om jag skulle gå vidare eller inte.. Fick då ett nej, så där tog det slut för mig. Brast sen ihop i tårar nästan både för att jag var nervös och för att jag inte gick vidare. Så det var bara för mig att åka hem. 

 

Men nu är det såhär att nu har jag varit där en gång och vet hur det går till, nästa år kommer jag söka igen. Då jag kommer vara väl förbered med en ännu bättre låt, och hinna utvecklas mer i sången. Nästa år blir det jag som är Sveriges Idol vinnare !! Så nu ska jag träna på sången tills nästa år och hoppas det går riktigt bra.  

Likes

Comments

Asso fatta hur sjukt jävla nice det skulle vara att gå på hans konsert nu när han är i Sverige!! Lyssnar knappt på hans låtar, men hallå (!!) det är JUSTIN vi snackar om!!! Skulle lätt gå om jag hade biljett, ingen tvekan om den saken. 

Likes

Comments

 

Liten uppdatering då jag egentligen inte har något att skriva om.. Som vanligt. Men mjo gör inte så mycket förutom att lyssna på musik. Ska ta och måla naglarna i någon snygg färg medans jag fixar en schysst lista på Spotify med fräsch musik. I stort sett vad som händer just nu iallafall.  

Puss !

Likes

Comments