Vardag

I söndags firade vi min definition av kärlek, trots att han egentligen fyllde 24år dagen därpå. Han gick sång och tårta på sängen följt av uppdukad frukost och en hög med presenter.

PS: Gustav har en smeknamn här hemma för att dra en lång historia kort, färjan-oskar. därav F.O! :DS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

​playing around in the city with two americans and one swede.

Likes

Comments

Vardag

​Tog mig i kragen och köpte hårfärg. Den blev ljusbrun, färgen i burken, och nu mitt hår. Mjölkchoklad. På ett ungefär. 

Likes

Comments

Vardag, Måltider

​06-09-16

1 vecka på "nya" jobbet har gått och det känns så förbaskat bra. ​I vintras 2,5 månader innan jag drog till asien så jobbade jag här oxå så känner mig lite nygammal haha. ​Jag går till jobbet med ett leende och går därifrån med ett. 

Likes

Comments

K <3

Likes

Comments

Vardag

​Det har varit en sommar full av solsken. Eller är det bara jag som tycker vi haft en otroligt solig sommar? 

Sen kan ni inte ha missat Pokemon GO, och jag, precis som alla andra har börjat spela. Jag och Gustav har spelat brutalt mycket och under vissa dagar har vi strosat runt Stockholm upp emot 6h i streck med stop för nått att dricka eller för en svalkande glass. Vi har varit på Gröna lund ett par, tre gånger, solat i vinterviken, suttit på akuten i över 9h med en knivhuggen tummen. 

Jag har fått en egen rad på menyn och spånar fram nya desserter lite titt som tätt. Jag har tagit kisspauser på diverse ställen, bland annat nordiska museet (tror jag det heter) 


Det är dock sorgligt att sommaren snart är över. Det är första Augusti på måndag och sen när vi minst anar det så står vi där mitt i December och längtar tillbaka till en av de dagar som snart kommer passera. Det är sjukt hur fort tiden går och hur snabbt man glömmer att ta vara på de dagar som är just här och nu. R.I.P K. <3 

Likes

Comments

Måltider, Vardag

Det är en fin midsommarhelg jag lämnar bakom mig. Picknick på skansen, skaldjursfrossa spel och gott att dricka, sol och bad när bakfyllan la sig på lördagen, dansade in natten på slakthustaket och åt i särklass den sämsta kebbaben någonsin till fyllekäk, kissade i ett gatuhörn och somnade i takt till Loppans snarkningar, sovmorgon och städning av lghten väntade under söndagen följt av taccos och ett hejdå utav helgens gäster.

Likes

Comments

Vardag

Solen skiner emellanåt, ibland regnar det, några dagar är det både och. Jobbet övertar de flesta dagar veckorna har att erbjuda men när ledigheten faller sig på är dem fullbokade. Ibland med sjukdom i säng eller en tur på Gröna Lund, en gång fixade vi ordning vår altan, en annan strosade vi runt på stan.

Likes

Comments