https://youtu.be/xllV62kNLcg

GÅ IN OCH KOLLA PÅ VÅR VIDEO FRÅN MARKETING I SKOLAN!
puss och kram från bästa Vista 103

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Shue! Lång dag! Precis kommit hem från storshopping på Ralphs och en runda på stan. Fixat lite ärenden som behövs nu när solen äntligen är på topp! Idag har jag haft skola som vanligt, lite segt idag efter ett bra tisdagsmingel igår hemma hos oss. Clara visste nog inte att hon levde när hon vakna för när jag kom hem efter min fotokurs vid halv 5 hittade jag henne fortfarande sovandes haha, det är tufft att ligga på topp! Förra helgen innehöll Oliver som fyllde 21! Väldigt lyckad kväll och på fredagen blev det Flower power party på Beach City! Jag har även hunnit med en halsfluss men det löste sig väldigt bra efter att jag gick till student services på skolan och fick hjälp. Jag har även hunnit para ihop min mobil med marken så han mår inte jättebra längre (va inte arg, mamma). Lovar att jag ska fixa det <3 På söndagen var vi även nere på Beach City och kollade Super Bowl i deras poolhus, gaaaah magiskt!
Helgen kommer bestå av LA och träffa Louise!! Så vi kommer att hyra en bil och dra LA på fredagen och sedan tänkte vi en outlet som heter Camarillo på söndagen. Man behöver lite paus från vår bubbla här ibland. Snart kommer även Claras lilla pappa Bjarne och Rasmus på besök så vi får väl börja städa vår lägenhet innan dom kommer och om ni undrar så har Elsa fortfarande 3 problem som förföljer henne och Clara har inlett seriöst förhållande med pojkvän 1.. Mer info om våra problem kommer!
Hoppas alla har det bra
Puss och kram från Bästa Vista 103

  • 623 Readers

Likes

Comments

Ohoj vad tiden går fort.. Redan varit här i tre veckor! Vi har hunnit med mycket men samtidigt inte, av någon anledning har vi redan hunnit vara panka tre gånger, clara är inne på första pojkvännen igen (mys) och elsa har tre problem som förföljer henne så hon inte kan sova på nätterna, det kan vi komma tillbaka till en annan dag.. Jag däremot har nog största problemet då träningsmänniskan i mig trädde fram en dag så att mina fötter blev överansträngda så har inte kunnat gå på 4 dagar nu haha! Min fot och ankel har smält ihop till ett (mys)..
Idag har vi iallafall efter gårdagens bravader på Beach City traskat ner till Baseballplanen och kollat på pojkar. Efter det gick vi ner på State Street och åt vår älskade sushi på Something's Fishy, bästa sushin! Vi sitter även nu och planerar vår lilla shoppingtur till LA på lördag nästa vecka! Inte alls dyrt att hyra bil här och så måste vi passa på att komma härifrån och få se lite mer! Vi har även bestämt oss för Cancun, Mexico på SPRING BREAK!!

Hoppas ni har det bra där hemma, mer info kommer om kort.
Puss och kram från Bästa Vista 103 ❤️

Likes

Comments

Ojoj, kunde knappt sova inatt då jag bara låg och tänkte på hur skolan skulle gå och att pannkakorna från IHOP fortfarande stog en upp i halsen.. Det gick trots allt bra, första dagen i skolan avklarad! Började med att gå till tennisen och det värsta med det hela var att jag inte visste vart tennisbanorna låg men precis när jag kommer in på campus i morse såg jag en tjej med ett tennisrack i handen så jag sprang efter henne ner till tennisbanorna haha! Våran tränare, coach Hodges, kom in med sin kaffekopp och och sa hej sen hejdå. Kan har varit på grund av regnet idag att vi inte kunde spela eller liknande. Jag och clara gick därefter hem och åt frukost och vandrade sedan ner till underbara La Playa Stadium där vår beginning soccer skulle äga rum. Samma visa om igen, coach John sa hej och hejdå haha, knappast lönt.. Nu ligger jag och chillar i sängen och kom nästan precis hem från min kvällskurs introduction to marketing. Läraren verkade gullig men helt ute på villovägar. Var som att vara tillbaka på psykologin igen på gymnasiet.. Fatta nada..
Har knappt träffat lilla Elsa idag då hon inte har samma kurser som oss men hon har underhållit sig på eget håll ;) mys <3<3<3 #sneakyelsa
Imorgon väntar college success och fotokurs!!
Puss och kram från Bästa Vista 103

Likes

Comments

Godmorgon eller godmiddag? Jag tror inte vi vet riktigt längre. Vaknade runt 2 idag efter en riktigt hård kväll igår, framförallt för Clara, haha! Vi tror att anledningen för dåligt ölsinne igår för Claras del var nog tyvärr nykär och dumpad på samma kväll.. Stackarn, hon kommer över det ;*

Tänkte att jag skulle berätta om mina kursval som kommer till att börjar nu på tisdag. Läskigt men så kul!
På tisdag kommer jag att börja med Tennis! Efter tennisen kommer jag och Clara gå tillsammans till beginning soccer.
Skönt att vi har valt kurser där vi tvingas att röra på oss! Jag och Clara har även valt en kvällskurs på tisdagar och det är introduction to marketing. Fick precis hem boken till den som skulle kostat 300 dollar men vi fick hem den från Amazon.com för 60 dollar!
Onsdagar kommer innehålla en kurs som heter college success som kommer består mycket om studieteknik och framtida planering, en bra kurs som vi hört om sen innan så vi får se! Efter college success går jag själv till min fotokurs som jag precis fick ett mail om att jag behöver så mycket till.. Har snart inga pengar kvar, du behöver betala för allt du kan tänka dig vilken man verkligen inte räknar med från börjar. Jag som ska gå fotokurs måste betala 20 dollar för material och varje gång jag ska printa ska jag betala för det i skolan. Aja, det blir säkert kul även om man blir fattig på de hela..
På torsdagar som är våran sista dag på veckan i skolan har vi endast tennis och fotboll jag och Clara sen är det helg för oss och börjar igen på måndagar halv 10 med college success och sovmorgon!
Nu ska vi snart laga lite middag och kanske senare drar vi ner en vända på stan och myser!
Lite bilder kommer också!
Puss och kram från Bästa Vista 103

Likes

Comments

Ja, vad ska man säga.. Det har varit full fart ända sen vi kom hit. Våra dagar har i princip innehållit skola, stan sen fest. Eat, sleep, rave repeat som man brukar säga. Man får passa på första vecka tills det att skolan börjar med saker man inte kommer kunna göra sen på samma sätt (eller?!).
Första veckan har även inkluderat tre dagar i skolbänken där mesta delen av informationen har handlat om alkohol och droger.. Vi insåg ganska snabbt att vi brutit mot det mesta haha! Du kan, om du har väldigt otur, bli stoppad av polisen när du cyklar och bli bötfälld för att cykla påverkad därmed cykelfylleri. Här är det även vanligare med weed än cigaretter vilket för oss är helt sjukt men för dom är det bara att beställa hem och ha ett läkarintyg på sig om polisen skulle stoppa dig och komma undan.
Festerna har mestadels varit på La Brezza, ett utav IBS boenden där alla som bor är studenter. Vi bor själva på Buena Vista som ligger 10 minuter ifrån La Brezza och här bor även vanliga privatpersoner vilket gör området lite lugnare vilket kan vara skönt ibland. Ikväll blir förmodligen en lugnt kväll kan man hoppas på efter att 5/5 dagar slutat med fest.
Här är det helt underbart, hoppas att det är det hemma också!
Puss och kram från Bästa Vista 103

Likes

Comments

Nu har det gått tre dagar sen vi anlände till Santa Barbara, California. Tre dagar går snabbt när man har roligt, framförallt med sina nya rumskamrater och alla andra underbara människor som man träffar här! Jag, Clara, Elsa och Jossan har hunnit med så mycket och fixat allt som behövdes till lägenheten, mobil, mat och inredning etc. Vi har även hunnit med att åka Uber 10 gånger sen vi kom hit haha. Helt klart bästa sättet att ta sig fram! Uppdatering på allt man vill berätta kommer!
Puss och kram från Bästa Vista 103
#bildbomb

Likes

Comments